Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Ja za to próbowałem grać w 3 część i jakoś do mnie nie przemawia cóż za młody jestem by to zrozumieć jak to powiecie. Mnie za to bardzo podoba się Heroes V.

Edytowane przez CrisPL

@zuforr

Niech ci służy, bo mnie osobiście marka Dell pokazała jakie mają awaryjne urządzenia i teraz trzymam się od nich z daleka.

Również mam złe wspomnienia z dwoma Dell'ami, które miałem. Z Dell Studio farba schodziła jak z taniutkiego Acer'a, słabe zawiasy i pękająca obudowa zawiasów. Natomiast Dell XPS 15" był najcięższym i najgłośniejszym lapkiem, którego miałem, nie mówiąc o ogólnym problemie ze spadkami wydajności spowodowanymi zbyt słabym zasilaczem dołączanym do laptopa.

W gronie omijanych marek mam właśnie Dell'a i Lenovo. Za to bardzo zadowolony jestem z HP Probook'a (w sygnaturce) oraz z ultrabook'a Samsung'a żony.

Edytowane przez booncol

One plus two jest bardzo fajny ale wychodzi już dużo drożej. Nie zapłacę tyle za andruta :) (nie jestem fanem systemu) Fajfą Darii ma już 4 lata i zaczął sie sypać. Boli ją cena nowego srajfona a tutaj mamy bardzo tani telefon który jest równie szybki w standardowych zastosowaniach (telefon, internet, fejs, przyzwoity aparat). Jest więc gotowa powalczyć z systemem. Apple music ma jesienią trafić na andki więc nasza rodzinna subskrypcja nadal będzie użyteczna. Oczywiście boli lekko plastikowa całość ale dokupimy drewnianą obudowę :)