Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

Biafra gdzie to wykopałeś?

Ebay ma wszystko!

Właśnie nawet nie! Już się od dłuższego czasu zasadzałem na niego i przebierałem oferty na łebaju. A tu patrzę- allegro za 7 dych. Cudo!

Moja historia z warcraftem 2 jest za długa na jednego posta ale opowiada o osobistym postanowieniu, roku ciułania kieszonkowego, walce o sprzedaż mimo restrykcji wiekowych w salonie omegi, kulminuje lata później w pożyczeniu klejnotu koledze z osiedla i jego niecnej wyprowadzce wraz z perłą mojej kolekcji :D To piękna historia o tęsknocie i bólu złamanego serca. Generalnie cieszę się jak dziecko ;)

• Popieram 4

jakie słuchawki masz do tego FiiO

Superluxy HD668B i HD681 EVO MK2. Tych pierwszych używam do grania i słuchania muzy poza domem, z telefonu. Tych drugich do słuchania muzyki w domu, czasem do grania w jakieś gry na singlu czy oglądania filmów. FiiO świetnie sobie radzi z tymi drugimi, odbiera im trochę basu i nie są aż tak zamulone jak zwykle, jednak nie tracą całej swojej mocy. Bardzo mi się to spodobało i chyba częściej zacznę używać drugich ;)

• Popieram 1

Nowaj! Figurce brakuje tylko zielonych ryj banów  :rotfl:  Rewelacja! #razzobaczonejużsięnieodzobaczy

nie zagłębiałem

Ostatnimi czasy dość często zbiera mnie na retrogranie ;) Jakbyś chciał coś kiedyś odpalić to pisz.

• Popieram 2

no własnie raz na jakiś czas szukam okazji na tą grę ale ceny się trzymają.Muszę pochodzić po komisach tam trafiają się perełki za grosze.Jakies 2 lata temu kumpel dorwał dodatek Hellfire za 5 zł teraz wisi w witrynie na ścianie obok reszty kolekcji

Edytowane przez BattleCrit

http://api.sonymobile.com/files/us/xperia-m4-aqua-black-1240x840-029c1f0260e7e12852c9dd3d2a2cab61-029c1f0260e7e12852c9dd3d2a2cab61.jpg

M4 aqua

Dwa razy Ci się zawiesi w ciągu dwóch-trzech dni to od razu oddawaj, odsyłaj bo z czasem będzie jeszcze gorzej.

Moja przez tydzień czasu padła 17-18 razy. Zwrot do operatora i anulacja umowy. Druga sztuka przyszła wolna od wad.

Gwoli ścisłości problem sprzętowy bo wachlowanie oprogramowaniem nie pomagało.

Merida Waleczna :D

Nie cytuj zdjęć. Biafra

@edit

Dobrze milordzie to był ostatni raz :)

Edytowane przez CrisPL
  • Popieram 1

@up

Bo dopiero teraz wstąpiłem do takiego tematu :)

Zamówiony router TP-link W8970 v1 pora zamienić staruszka W8901G.

http://bestwirelessroutersnow.com/wp-content/uploads/2013/03/TP-Link-TD-W8970-top.jpg

• Popieram 5