Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

jakieś wiarygodne opinie ludzi co tam kupili?  czy tylko z tego co wiesz..

PS. niedaleko mnie jest sklep tej sieci, i mogę Ci powiedzieć że te koszulki co tam się znajdują niczym się nie różnią od tych w sklepach znanych marek.

Nie w każdym kraju jest jak w Polsce że koszulka kosztuje ok 100 euro dawno po sezonie, gdy nowe trykoty będą.

Ja za koszulki Barcelony nie dałem więcej niż 50 euro to jest ok 200 zł nie 400 jak wyżej widziałem w jednej opinii

jacek_jk

Nie wiem z własnego doświadczenia, ale słyszałem od znajomych i od kilku widziałem koszulki z tego sklepu i te chińskie (ale kupione przez Allegro).

Koszulka Realu Madryt z tego sezonu kosztuje w ich sklepie 85euro + 6euro złota tarcza za KMŚ, a z nadrukiem to już 106 euro.

Wszystko zależy od tego co kolega chce kupić: koszulkę z nadrukiem czy koszulkę bez nadruku(bez nadruku o 100 tańsza czyli jakieś 300 zł była na jesień teraz zapewne 250 zł). A po sezonie za 200 zł idzie dorwać. Do tego jeśli chodzi akurat o koszulki Barcelony to z tego co wiem Nike wydaje kilka modeli tych replik(w różnych cenach).

Sam mam oryginał Realu z tego sezonu z nadrukiem i z dwóch wstecz bez. Moi niektózy koledzy mieli te ******ki z Ali, itp. i w nich jest jedna zasadnicza wada: schodzą nadruki.

Edytowane przez Shady_PL

85 euro to kosztuje o oficjalnym sklepie Realu Madryt,

http://store.nike.com/pl/pl_pl/pd/2014-15-fc-barcelona-stadium-home-meska-koszulka-pilkarska/pid-1547286/pgid-10079280

Wszystko zależy od tego co kolega chce kupić: koszulkę z nadrukiem czy koszulkę bez nadruku(bez nadruku o 100 tańsza czyli jakieś 300 zł była na jesień teraz zapewne 250 zł). A po sezonie za 200 zł idzie dorwać. Do tego jeśli chodzi akurat o koszulki Barcelony to z tego co wiem Nike wydaje kilka modeli tych replik(w różnych cenach).

Sam mam oryginał Realu z tego sezonu z nadrukiem i z dwóch wstecz bez. Moi niektózy koledzy mieli te ******ki z Ali, itp. i w nich jest jedna zasadnicza wada: schodzą nadruki.

kupuje co roku oryginalne koszulki Barcelony i nie wydaje więcej niż 50 euro to jest ok 210 zł za koszulkę.

• Popieram 1

http://www.podstadionem.pl/sklep/real-madryt/w/category/stroje/koszulki.html tu masz "w miarę" dobrych cenach jak na koszulki i nasz kraj, no chyba, że chcesz mieć na gwałt tę tarczę, ale to wątpię, że gdzieś dostaniesz poza Adidasem w Polsce.

Edit: W jakiej części sezonu kupujesz?(bo to dużo zmienia) + oczywiście czy z nadrukiem

Edytowane przez Shady_PL

Byłem święcie przekonany że to tworzywo sztuczne a'la pleksa. Nawet wielki napis na opakowaniu "antyrama szklana" mnie z tego błędu nie zdołał wyprowadzić, a dopiero popękanie szkła na kilka mniejszych elementów. Człowiek czasem durny i musi się nauczyć na błędach  :mlotek: