Skocz do zawartości

Co ostatnio kupiliście?

Recommended Posts

@Maxi Rodriguez - ten sub na szafce przykrytej serwetką - dźwięk i klasa w jednym :D

Sub stoi na serwetce, bo nie chcę, żeby podrapała mi się szafka, a po za tym i tak słucham na słuchawkach, bo spierdykały mi się głośniczki (Creative GigaWorks T3).

Edytowane przez Maxi Rodriguez

4x wtyk bananowy

1x przejściówka jack 3,5 > 6,3

http://www.avstore.pl/media/products/c7dfc0ae2160802e8067eacd501db40d/images/thumbnail/big_prolink_tbc_053_2.png?lm=1395250810

http://www.avstore.pl/media/products/595ecc89298b5c768a6bffa1ae431435/images/thumbnail/big_TAJ012_800X600_1.jpg

chciałem na gołych kablach jechać, ale w tych Cantonach brakuje jednej nakrętki a takowej znaleźć nie mogłem nigdzie w internecie więc, żeby mieć spokój i nie podłączać jednego przewodu na banan a 3 gołych to już kupiłem 4 bananki i problem z głowy... przy okazji adapter wziąłem za dyszkę bo moje wszystkie 3 sztuki gdzieś się zapodziały po przeprowadzce 3 dni temu... grrr i nie mam obecnie ani słuchawek ani odsłuchów :D

Edytowane przez Vieworld
  • Popieram 1

mój kabel prolinka ma już jakieś 8 lat i przepuszcza dźwięki, skróciłem mu końce i nic nie dało, jak przyjdą Cantonki to zobaczę o co z tym chodzi... albo kabel ma już dosyć albo za mało przyciąłem - swoją drogą ten kabel to chyba jakiś (naj)tańszy model kabla więc co się dziwić.. :)