19arek93 0 Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Może nie zapłacili za prąd. Cytuj Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Sevae zrobil odwet za bana Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Jak przeglądam strony niekórych userów, to na pierwszym miejscu w zestawie komputerowym zamiast procesora jest dysk twardy, nawet jak oglądam swój profil (nie moją stronę tylko to co wszyscy widzą).. spotkalem to kilkanaście razy.. Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Jak przeglądam strony niekórych userów, to na pierwszym miejscu w zestawie komputerowym zamiast procesora jest dysk twardy, nawet jak oglądam swój profil (nie moją stronę tylko to co wszyscy widzą).. spotkalem to kilkanaście razy.. ja tak mam, nawet jak wejdę w "moją stronę" Cytuj Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 eeew wlasnie, obejzalem swoja i tez tak mam. od kiedy najwazniejszym w kompie jest hdd? a wlasnie, naszedl mnie pomysl. Moze zaaplikowac na forum skorki? Teraz jest biala, ale by byla do wyboru np. czarna i inne. Co na taki pomysl? Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 a wlasnie, naszedl mnie pomysl. Moze zaaplikowac na forum skorki? Teraz jest biala, ale by byla do wyboru np. czarna i inne. Co na taki pomysl? podobno The Speed już pracuje nad tym. Jak masz jakieś pomysły to jest inny temat od tego Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Może mi ktoś powiedzieć co mi sie stało w forum http://img171.imageshack.us/img171/1378/forumg.th.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Jeśli ktoś tak będzie miał, to wyczyścić temp, albo 2 razy odświeżyć stronę F5 Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 odświeżyć stronę F5lol.. Dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 macie SB? czy trzeba wyczyscic temp? Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ja SB nie widzę nadal jest ten błąd, że w konfigu jak wchodzę w moją stronę pierwszy mam dysk twardy Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Kto dał dzieciakom na forum dostęp do Panelu Moderatora? Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 SB nadal zepsuty. Musimy czekać. Arek - spokojnie, szkoda na nerwów, choć mnie tez się cisnienie podniosło EDIT: To mi oddał SB właśnie Odnaleziono błąd JavaScript. \nError:xml is null Linia: 174 Plik : js.php Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Właśnie zobaczyłem, że nie mogę nic napisać w SB O co kaman? Browser to Opera 10. http://img392.imageshack.us/img392/9397/wtfg.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Odśwież, sprawdź też w innej przeglądarce. Nie sądze by TheSpeed coś pomylił i Cię zbanował na SB. U mnie działa normalnie. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Na IE jest normalnie więc musi być coś z Operą nie tak. Od dłuższego czasu mam też problem z pamięcią na benchmarku. Na forum prawie zawszę mnie pamięta a żeby wejść na "Moją stronę" czasami muszę się namęczyć bo zawsze wywala mi, że nie jestem zalogowany Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Nie robiłem nic z SB. Standardowy zestaw: cookies, temp, ewentualnie cała przeglądarka i ustawienia do kosza i nowa instalacja Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Opera ma duzo problemow z benchmarkiem. Nie dosc ze gubi mi haslo czesto (wchodze na benchmark.pl - nie jestem zalogowany, wchodze na forum - jestem, chodze na podforum/Moja Strona - znów wylogowany; pisze newsa i nagle bląd - wylogowany i od nowa trzeba) to jeszcze czesto podczas przegladania 'Moja Strona" wywala błąd Error 500 costam costam, to samo jak pisze newsy czasem. Dlatego przestalem uzywac opery do benchmarka mam FF do benchmark.pl i Opere do reszty Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 gubi mi haslo czesto (wchodze na benchmark.pl - nie jestem zalogowany, wchodze na forum - jestem, chodze na podforum/Moja Strona - znów wylogowany; pisze newsa i nagle bląd - wylogowany i od nowa trzeba) to jeszcze czesto podczas przegladania 'Moja Strona" wywala błąd Error 500 costam costam Dokładnie mam to samo Chyba zainstaluję sobie Chrome do siedzenia na benchmarku Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Zainstaluj sobie FF3.5.3 +noscript EDIT: właśnie miałem przez chwilę taki BMK.. http://img12.imageshack.us/img12/2557/bmk1.png Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Wiem, że już zwracano na to uwagę, ale ile można czekać? Dlaczego wciąż po najechaniu kursorem na newsa w dymku pojawia się urwany opis, tak samo jak na głównej stronie? Redakcja zapewniała, że zmieni się to wraz z nowym layoutem strony, jednak nic z tego. Zwiększenie ilości znaków w dymku to widocznie robota na dłużej, niż kilka miesięcy... Druga sprawa - dlaczego zrezygnowano z genialnego pomysłu umieszczenia miniaturki aktualnego głównego artykułu? Jest wczorajszy, przedwczorajszy itd, ale najechanie na aktualny jest chyba niemożliwe. No i trzecia - czym różni się efekt wduszenia "Zobacz Nowe Posty" od "Zobacz Aktywne Tematy"? Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Aktywne tematy to chyba te gdzie znaczek się "kiwa" Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Generalnie tak, ale na tym forum obie funkcje działają tak samo i dają identyczny wynik. Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Nowe posty to te, które zostały napisane od twojej ostatniej wizyty. Aktywne tematy to tematy, w których w ciągu ostatnich godzin pojawił się nowy post Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Coś jest nie tak dziś z dodawaniem newsów http://img22.imageshack.us/img22/9290/dasdasdgg.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts