Darodaredevil 1 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witajcie! Postanowiłem założyć zbiorczy temat, bo wciąż pojawiają się jakieś nowe tego typu topici. Padnie pytanie,odpowiedz i temat zamkniety a forum się zaśmieca. Więc jeśli macie jakieś problemy z serwisem, nie możecie się zalogować itp, piszczcie tutaj. Wszystkie istotne problemy zbierzemy w jedno miejsce, odp też i może powstanie jeszcze z tego jakiś poradnik dla majacych problemy z benchmarkiem Mi dziś sie coś takiego pojawiło i na szczęscie szybko znikło: http://img15.imageshack.us/img15/3462/bladr.jpg a teraz mam pytanie - czy jak oglądacie newsa w FF3 to czcionka wygląda normalnie?? bo od wczoraj u mnie jest większa a sam nic nie zmieniałem, wygląda jakby się powiększyła. I wygląda teraz gorzej :? Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dlaczego ja nie mam żadnych problemów ?? xD nie rozumiem zainstalujcie sobię mozillę kupcie dobrego neta i będzie wszystko git Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 nie rozumiem zainstalujcie sobię mozillę kupcie dobrego neta i będzie wszystko git problem nie wynika z dostawcy neta bo mi się błędy pojawiają i na sds i na orange Inernet Explorera używam tylko czasem do pisania newsów bo.. w mozilli czasem nie mam pola wprowadzania tekstu ale o tym błędzie wiadomo już od dawna Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a teraz mam pytanie - czy jak oglądacie newsa w FF3 to czcionka wygląda normalnie?? bo od wczoraj u mnie jest większa a sam nic nie zmieniałem, wygląda jakby się powiększyła. I wygląda teraz gorzej :?Może przez przypadek z wciśniętym CTRL przekręciłeś rolkę myszki. Zastosuj "CTRL" + "-". Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Może przez przypadek z wciśniętym CTRL przekręciłeś rolkę myszki. Zastosuj "CTRL" + "-". nie już znalazlem info - tak chybama ogolnie teraz wygladac czcionka newsa nie musi mi sie podobac to co innym ot co, byle zeby bylo funkcjonalne Cytuj Link to post Share on other sites
Dragon 5 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A chcecie zobaczyć co mi od dzisiaj wyskakuje Juz kiedyś miałem takie coś. Na drugim komputerze wyposażonym w safari to nie występuje lecz na głównym w operze jest kicha. http://images46.fotosik.pl/132/c7da43e25a316a2em.jpg Po tym błędzie wywala mnie z serwisu, muszę się logować ponownie. Wyskakuje on przy kliknięciu w zakładkę newsy. No a pisząc tego posta wszystko się naprawiło i nawet nie wiem z jakiego powodu ale serwis jednak ma jeszcze za dużo błędów związanych z kompatybilnością na niektórych przeglądarkach. Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 dziś wywaliłem ciasteczka, historie itd z ff, zostawiłem tylko zapamiętane hasła. I mimo, że już 4 razy wpisywałem dziś login i hasło, to po kilku godzinach od jednego otwarcia Benchmarka do drgiego otwarcia Benchmarka hasła mi wcina i musze się ponownie logować a co najlepsze na początku nie działało moje hasło tylko musiałem nowe generować. Teraz wpisałem swoje i zalogowało ale nie zmienia to faktu że dziś przez cały dzień przegladarka jakby sama mnie wylogowywała. Czemu tak się dzieje?? Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Mi dziś sie coś takiego pojawiło i na szczęscie szybko znikło: http://img15.imageshack.us/img15/3462/bladr.jpg a teraz mam pytanie - czy jak oglądacie newsa w FF3 to czcionka wygląda normalnie?? bo od wczoraj u mnie jest większa a sam nic nie zmieniałem, wygląda jakby się powiększyła. I wygląda teraz gorzej :? W IE 8 jest ten błąd naprawiony. Odnośnie czcionki to zapraszam do tematu: viewtopic.php?f=3&t=2149 Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 nie używam IE8 ze względu na poszanowanie własnego czasu i zdrowia psychicznego No i to co pisałem w poście wyżej się powtórzyło a co najlepsze przy otwieraniu drugiej karty z benchmarkiem - w jednej byłem zalogowany a w nowootwartej nie Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 ekhm ja mam problem z newsami nie mogę ich zaakceptować za 20 razem gdzieś dopiero zaskakuje ;/ no i nie ma różnicy jaka przeglądarka... Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 ekhm ja mam problem z newsami nie mogę ich zaakceptować za 20 razem gdzieś dopiero zaskakuje ;/ no i nie ma różnicy jaka przeglądarka...spróbuj tego No Script o którym pisał _nick_. Na FF pomogło mi a tego błędu od IE7 i 8 nigdy nie miałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Lorduś 0 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Właśnie próbuję dodać recenzję i co chwilę ładuje mi "500 external error". Może ktoś coś z tym zrobić? Szybko? Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 spróbuj IE7 lub 8. Lub będziesz musiał poczekać bo czasem się zdarza jakiś błąd na serwerze benchmarka. Cytuj Link to post Share on other sites
Lorduś 0 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Obszedłem to. Dodawałem reckę kawałkami i się udało. Cytuj Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Nie wiem czy ktokolwiek poza mna to ma ale za kazdym razem kiedy edytuje juz wczesniej zredagowanego newsa to po zatwierdzeniu zmian dostaje blad Symphony: http://img196.imageshack.us/img196/2673/symphonyerror.th.jpg blad wystepuje zawsze w opisanych okolicznosciach. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Też to mam ale u mnie jest to czystą loterią kiedy wyskoczy. Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 viewtopic.php?f=3&t=1976 zajrzyjcie tutaj - mi pomoglo. Aha - pod IE ten blad mi sie nigdy nie pojawial. Wtyczka pomogla na mozille Cytuj Link to post Share on other sites
Lorduś 0 Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja mam noscript, skonfigurowałem go wg wskazówek nick'a a i tak mi ten błąd występuje... Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja mam noscript, skonfigurowałem go wg wskazówek nick'a a i tak mi ten błąd występuje... może próbuj dalej - ja zainstalowałem i przez pierwsze 30 minut też się użerałem z ustawieniami i nawet napisałem że nie działa ale później coś pokombinowałem i jest ok sam nie wiem jak Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No Script pomoże na to by okienko od newsów czy minirecenzji zawsze się pokazywało na FF a ten błąd Symphony nie jest z nim związany. Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 hmm.. to nie wiem, może coś z jakmś updatem itd mi się naprawiło ale symphony już mi nie wyskoczyło od jakiś 2 miesięcy.. No ale masz rację @kubbak, teraz pamiętam że i pod IE miałem go czasem. Cytuj Link to post Share on other sites
Kamikazepl 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ten błąd też mam. On się pokazuje, ale i tak to co chciałem wysłać "dociera" na serwer:P Za to mam inny problem, może już było, ale nie wiem. Próbuje dodać newsa z filmikami dwoma, trudziłem się jak to wstawić, w końcu się udało, na podglądzie wszystko ładnie, daję zapisz i już filmików nie ma:| wracam przez "popraw" a filmików w kodzie też już nie ma.... Próbowałem nawet tak zatwierdzić, ale dalej wyskakuje bez filmów;/ Może mam jakieś ograniczenia, może tylko zaawansowani mogą filmy dodawać? Sam nie wiem, więc proszę o pomoc;] Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Umieść w newsie link do filmu na YT to redakcja go doda. Cytuj Link to post Share on other sites
Kamikazepl 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ok;p Teraz to już tylko łaska redakcji:D Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 nie łaska - po prostu nie da się dodać linku i musi to robic redakator Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts