jacekgothic 18787 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Ja za dwa dałem całe 4$. Tu nie chodzi o kasę a o zasady. Idąc Twoim tokiem rozumowania, bez walki o swoje, nauczymy ryżowych, że mogą nie wysyłać a i tak nikt się o kasę nie upomni... Na czymś takim można sporo zbić... Duża ilość mikro-płatności bez wysyłki towaru. Zamiast oddawać za darmo ryżowemu kasę, wolę poprosić o jej zwrot i kupić sobie dobrą czekoladę, lub wpłacić np na WOŚP Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6350 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 I nagle świat staje się piękny. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18787 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 http://media2.giga.de/2014/01/eindeutschungen-fails-artikel.gif Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6350 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 To już nie można się z cebulaczkami podroczyć? A no tak, bo admin... Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18787 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Kiedyś sobie naważysz, już Ci niewiele pozostało... Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6350 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Pożartować nie można Akurat jestem na tym forum, bo lubię ludziom pomagać. Jeśli uważasz, że jestem nieprzydatny, droga wolna. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18787 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Pożartować nie można Ty nie "żartujesz", Ty irytujesz swoim zachowaniem, nie tylko mnie... Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6350 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Coś musiałem przeoczyć, bo widzę, że Ty Jacku zegarka nie dostałeś. Takiej sytuacji rzeczywiście bym nie przepuścił i z tego miejsca przepraszam, bo mi chodziło o fakt otrzymania podróby, który był raczej bardziej niż pewny. I pomyśleć, że człowiek już prawie na krawędzi stoi przez taką pomyłkę Edytowane 4 Stycznia 2016 przez FeX Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18787 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 No, nie otrzymałem i prawdę mówiąc mam to gdzieś. Ale jak za coś płacę a towaru brak, to trzeba się o swoje upomnieć I pomyśleć, że człowiek już prawie na krawędzi stoi przez taką pomyłkę Na jakiej krawędzi? Nie mam w zwyczaju wykorzystywać rangi, uprawnień do załatwiania swoich prywatnych spraw Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6350 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Kiedyś sobie naważysz, już Ci niewiele pozostało... High life Cieszę się, że sobie sytuację wyjaśniliśmy, też bym się wkurzył na Twoim miejscu... Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Oho, u mnie Chińczyk się broni (spór na PayPalu), że niby otrzymałem towar.Fakt, numer śledzenia potwierdza odbiór, ale... w Olsztynie, co jest 500km ode mnie Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18787 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Mam ten sam numer śledzenia, mogę Ci podesłać ss. Napisz do PP, że ten gość rozsyłał wszystkim ten sam numer przesyłki. http://screenshu.com/static/uploads/temporary/4x/55/gz/v7aam1.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
imiemichal 979 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 A mój smartwatch dziś wjechał do WER Warszawa, zobaczymy czy przyjdzie. Cytuj Link to post Share on other sites
matijas 7 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Oho, u mnie Chińczyk się broni (spór na PayPalu), że niby otrzymałem towar. Fakt, numer śledzenia potwierdza odbiór, ale... w Olsztynie, co jest 500km ode mnie ja wczoraj założyłem spór w tej samej sprawie i tym samym numerem przesyłki, zobaczymy kiedy i co odpowiedzą. Cytuj Link to post Share on other sites
imiemichal 979 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Przyszedł dziś smartwatch. Podróba. Krokomierz nie działa, reszty nie sprawdzałem. Czy działają powiadomienia, nie sprawdzę. Bluetooth nie działa mi w telefonie póki co. Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Przyszedł i 3 zegarek. Znacznie lepsza jakość + slot na kartę pamięci i SIM. Krokomierz też działa. Vibra działa: http://i.imgur.com/HLZ5pqy.jpg http://i.imgur.com/pj5s6ax.jpg http://i.imgur.com/nXdXBKl.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 18 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Ja walczę z chińczykiem o te 4$... PayPal zwrócił hajs za zegarki. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18787 Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 PayPal zwrócił hajs za zegarki. Mnie również zwrócono kasę... Cytuj Link to post Share on other sites
mateono 123 Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 I mi też. Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 A najlepsze jest to, że kolega z piętra niżej otrzymał 2 sztuki (kupione i zapłacone w tym samym czasie ) Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18787 Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Kiedy mu przyszły? Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Dawno, z 2-3 tygodnie temu. Cytuj Link to post Share on other sites
matijas 7 Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Hej Panowie. Dostałem taką odpowiedź od paypal: https://www.dropbox.com/s/q4pyum1ndkad2wq/paypal1.jpg?dl=0 W jaki sposób można na to odpowiedzieć? Nigdzie nie widzę takiej możliwości. Numer przesyłki mam taki sam jak przynajmniej dwóch kolegów tu z forum. Czy po prostu czekać co sami wymyślą? Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18787 Napisano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Miałem identycznie. Po tej informacji przekształciłem spór w roszczenie. W uzasadnieniu wyjaśniłem, że nr paczki jest fałszywy, że mieszkam w zupełnie innym miejscu niż to, gdzie paczka została dostarczona. Dopisałem jeszcze, że mogę udowodnić na podstawie innych spraw zgłaszanych na PP, że sprzedający to oszust. Udowodnić - zdobyć numery spraw w których sprzedający posłużył się tym samym nr przesyłki... (w razie "w" mogę Ci udostępnić swój) Po około 10 dniach otrzymałem zwrot kasy. Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Ja dokładnie tak samo jak Jacek 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts