Gordon Lameman 33 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 A ile osob stracilo zycie dlatego ze nie ma KS za morderstwa w wyniku czego sprawcy nie bali sie kary? Dzisiaj przy mozliwosci jaka daja badania DNA niewinnie skazanych jest naprawde niewielu. Dodatkowo jakby wprowadzic zdrowa zasade, ze w przypadku skladania falszywych zeznan taki klamca podlega karze odpowiadajacej czynowi za ktory niewinnie skazano czlowieka, przypadkow by bylo jeszcze mniej. Bzdury. Czy naprawdę chciałbyś systemu w którym nie możesz kłamać na swoją korzyść? To działa zarówno przy wykroczeniach, jak i przy przestępstwach. Za kłamliwe tłumaczenie przekroczenia prędkości przysadzimy miesiąc w pierdlu? A co di DNA to co one dadzą? Ukradnę Ci nóż kuchenny i nim kogoś zamorduję. Twoje DNA, więc idziesz siedzieć? Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Bo sie wszyscy bawili rownolegle, a tutaj to idzie szeregowo ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Karol1701 2379 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Dokladniej rzecz biorac to ty napisales "jest takim samym degeneratem" i ja to zanegowalem. Wytluszczony fragment jest kluczowy, gdyz to on byl przyczyna mojej negacji. Ja nie negowalem tego ze jest degeneratem, tylko to ze jest takim samym. Bo degenertem z pewnoscia jest mniejszym niz inny facet ktory np napada na kobiety na ulicy. Przed pierwszym aby sie obronic wystarczy nie isc z nim do mieszkania i sie nie rozbierac. Latwe. Obrona przed drugim jest trudniejsza, gdyz nie mozna zrezygnowac z chodzenia po ulicy. Pewnie by byly. Teraz pewnie tez sa. Czyli rezygnujemy z karania kogokolwiek? Dokładnie... jak zwrócić komuś 15 lat więzienia? Racja, zwracam honor. Nie sądziłem po prostu, że można być degeneratem tylko trochę albo trochę bardziej. Jeżeli tak uważasz, to wybacz, nie miałem żadnego misternego planu manipulacji. Jak mialem 19 lat tez dawalem sie ponosic emocjom. Na szczescie mi to przeszlo i umiem nad nimi zapanowac, bo sa one niewatpliwie zlym doradca. Akurat jeżeli chodzi o to, o czym rozmawiamy, to wiek nie ma tutaj nic do rzeczy, a osoba z którą rozmawiasz. Uwierz mi, czy teraz mając lat (prawie) 24, czy za 20 lat, będę myślał tak samo (odnośnie tego czynu). Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Czy naprawdę chciałbyś systemu w którym nie możesz kłamać na swoją korzyść? To działa zarówno przy wykroczeniach, jak i przy przestępstwach. Za kłamliwe tłumaczenie przekroczenia prędkości przysadzimy miesiąc w pierdlu? Przeciez ja pisalem o sytuacji w ktorej ktos klamie w wyniku czego skazana zostaje inna osoba. Czyli klamie Kowalski, a wsadzaja Nowaka. Nie pisalem o sytuacjach kiedy Kowalski klamie ze czegos nie zrobil jak zrobil. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Radzę każdemu czytającemu wszelkie powyższe rozważania a uprawiającego sex bez względu na to czy z żoną swoją czy kolegi,dziewczyną ,przyjaciółką lub po prostu z kimkolwiek o sporządzenie przed odbyciem aktu zgody partnera na zaplanowany akt. W przeciwnym razie każdy może stać się gwałcicielem jeżeli partner(partnerka) zaprzeczy w sądzie ,iż wyraziła zgodę i chęć na okazywanie uczuć w formie uprawiania sexu.Pamiętajcie.... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty BIGPUN 12628 Napisano 8 Stycznia 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 http://i.imgur.com/uPwepzs.jpg 16 Cytuj Link to post Share on other sites
Gordon Lameman 33 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Takie coś jest już karane. I nie musi nikt zostać skazany. Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 (edytowane) To troche tak jak z bylymi zonami ktore lubia czasem oskarzac podczas rozwodu mezow o molestowanie dzieci. Wez sie przed takim czyms obron... @Gordon ale obecnie kary za to sa smiesznie niskie. Jakies dwa lata wiezienia? To tyle co nic. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez verul Cytuj Link to post Share on other sites
Gordon Lameman 33 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 To troche tak jak z bylymi zonami ktore lubia czasem oskarzac podczas rozwodu mezow o molestowanie dzieci. Wez sie przed takim czyms obron... @Gordon ale obecnie kary za to sa smiesznie niskie. Jakies dwa lata wiezienia? To tyle co nic. I zawiadomisz o fałszywym przestępstwie dlatego, że dostaniesz tylko 2 lata? Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14016 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Jestem królem tysiecznej strony. 6 Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Teraz wejdziecie na pedofilów? panowie dajcie spokój U mnie dziś mroźnie ale słonecznie podobno w weekend ma zniknąć śnieg Więc dziś sanki i z dzieckiem na dwór póki jeszcze coś leży Wam tez radzę dać sobie po zimnej kulce i zmienić temat ":) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Więc dziś sanki i z dzieckiem na dwór póki jeszcze coś leży Wam tez radzę dać sobie po zimnej kulce i zmienić temat ":) Chłop ma poniekąd rację... Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 wbrew zdrowemu rozsądkowi wypowiem się jeszcze raz - w Polsce nie ma potrzeby przeprowadzania żadnych nowelizacji, żadnego zaostrzania przepisów ani innych populistycznych bzdur aparat sądownictwa oraz aparat przymusu są do wymiany, bez tego żadne reformy nie mają najmniejszego sensu, tyle w temacie 3 Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18772 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tysiąc stron spamu, jak miło... 4 Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 I zawiadomisz o fałszywym przestępstwie dlatego, że dostaniesz tylko 2 lata? Ludzie klamia z roznych powodow, ale fakt ze nie ma za to jakiejs wyjatkowej kary ich nie zniecheca do tego. Wyobrazmy sobie sytuacje hipotetyczna gdzie Kowalskiego skazano na np 12 lat za gwalt ktorego nie popelnil. Odsiedzial 10 po czym wyszly na jaw jakies okolicznosci ktore jednoznacznie wskazuja na to, ze ktos swiaomie klamal i dlatego go skazano. Kowalski po 10 latach wychodzi, a tamten klamca idzie na 2 lata. To jest uczciwe? UWazam ze w takiej sytuacji taki klamca sam powinien odkliblowac cale 12 lat na ktore przez niego skazano niewinnego Kowalskiego. I za ktore teraz Kowalski dostanie spore odszkodowanie z pieniedzy podatnikow. Wam tez radzę dać sobie po zimnej kulce i zmienić temat ":) Chetnie, ten jest juz troszke nudny Jestem królem tysiecznej strony. Krolem bedzie ten co ostatni post na niej napisze, bo bedzie to 20 tysieczny post ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty jarrino 3912 Napisano 8 Stycznia 2015 Popularne posty Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Chciałem syna zabrać na sanki ale jeden w delegacji, a drugi pracuje do późna... 12 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Rok temu rzuciłem palenie, ojciec podbierał mi fajki. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Ja też byle co napiszę żeby dostać repy. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez NewSky 3 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 I tak pewnie coc wskoczy na piedestał, wszędobylski on niczym kurz na półce z książkami. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Karol1701 2379 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ja też byle co napiszę żeby dostać repy. Skończyły mi się dwie strony temu... Ale dam: http://www.picgifs.com/graphics/o/ok/graphics-ok-328602.gif Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Znajdź różnicę: http://infobit.pl/upload/2010/10/silentiumPC_logo1.jpg http://www.herbalhealthpharmacy.com/images/4197/strepsils-honey-and-lemon-24.jpg 9 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 O strepsils nie potniesz sobie paluchów 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Salog 800 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 I nie będziesz miał strachu, przed produktami z danego kraju 2 Cytuj Link to post Share on other sites
lućka 467 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Nowe przykazanie Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 No nic, mój padawan przybył, czas szkolenia się zbliża. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts