BlackCoffe 14077 Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 To zostały Ci zatyczki do uszu 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 9 godzin temu, jakub1t napisał: Za słabe radio mam , aby się dało wyciszyć inne dźwięki To masz w aucie zestaw głośnomówiący? Żona i Teściowa. 1 1 3 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Patent z radiem wielokrotnie sprawdzony! Nie dość, że nie słychać jak się klocki kończą to się jeszcze du*y na mnie oglądały jak przez miasto jechałem choć wtedy starym Civiciem jeździłem! 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14077 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Pewnie myślały "Co ten dekiel głuchy, że tak głośno słucha muzyki?!" Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Muza jak muza ale te piszczenie przy hamowaniu i te ciary na plecach... może ciary miały gdzie indziej? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Miałem kumpli co na blachary jeździli rowerami i też było... Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 4 godziny temu, pendzel_3 napisał: To masz w aucie zestaw głośnomówiący? Żona i Teściowa Niestety z teściową nie utrzymuje kontaktu Dziś pierwszy mój prawdziwy piąteczek , piątunio kochany od 5 lat .Nowa robota i pierwszy tydzień pracy . Przez ostatni czas wszystkie soboty miałem pracujące . Najgorsze , że żona szybciej mi planuje dodatkowy wolny czas niż ustawa przewiduje . 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 1 minutę temu, jakub1t napisał: Najgorsze , że żona szybciej mi planuje dodatkowy wolny czas niż ustawa przewiduje . Złozyłbym Liberum Veto Ja już się w poniedziałek określiłem, że całą sobotę leżę na działce, wędze i smakuje krafciki. A propo trzeba do Lidla zajechać coś złapać. @buszi dają coś dobrego w ten weekend? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Nie piłem ale już słyszałem, że dobre te 2 nowości z Pinty: Psst... It's Your Monday IPA - DDH Hazy IPA Psst... It's Your Tuesday IPA - DDH West Coast IPA Z zeszłego tygodnia jeszcze powinieneś trafić z Wrężla Milk Me - Vanilla Milk Stout o ile lubisz ciemne. I z AleBrowaru te dyniowe, kupiłem ale nie konsumowałem jeszcze. W zeszłym roku jak i 2 lata temu bardzo mi smakowały oba. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Hazy IPA i West Coast IPA, miód na moje uszy... jadę tam... *********************** Blok w którym moim znajoimi kupili ostatnio mieszkanie, wiedziałem że to prędzej czy później trafi na mema. Patodeweloperka w pełnej okrasie. 1 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Piękne zdjęcie, brakuje jeszcze drutu kolczastego na tym ogrodzeniu betonowym do pełni klimatu. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14077 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 ************** ************ 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
pendzel_3 4598 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 brakuje jeszcze drutu kolczastego na tym ogrodzeniu betonowym do pełni klimatu. Bo to jest plac zabaw o podwyższonym rygorze. W przepisach jest że ma być plac zabaw, no i jest. Wierzcie lub nie ale na żywo wygląda to jeszcze gorzej niż na tym zdjęciu. Jak bym się tam położył to nogi by mi wystawały na trawę, której też jest jak na lekarswo bo deweloper jeszcze wyczarował dwa miejsca parkingowe na geokracie 20k pln each. Poza tym ten bujak na asfalcie jest tak bezpieczny, że jak się dziecko lepiej odbije to wyląduje prosto na tej betonowej ścianie a z zębów to raczej nie będzie co zbierać. Poziom patoligii deweloperskiej sięga już dna, ceny mieszkań tutaj u mnie w Lublinie na rynku pierwotnym sięgają już 10k/m2. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3764 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 Co wam powiem, to wam powiem, ale wam powiem, jak zatrudniacie Ukraińców to pilnujcie by ich nie połączyć do roboty z muzułmanami bo się mi dziś chcieli wyrąbać w pień.Potrzebna była karetka i psy w większej ilości suk bo masakra się działa. 2 4 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14077 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 ************* ************* 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14077 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 ************* 1 Cytuj Link to post Share on other sites
andrei 794 Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14077 Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 ********** ************ 1 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3764 Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Zasadniczo sam jestem analfabetą, ale jak już ją widzę u kogoś problem to.... 3 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 17 Października 2021 Udostępnij Napisano 17 Października 2021 3 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14077 Napisano 17 Października 2021 Udostępnij Napisano 17 Października 2021 Przerażająca głupota. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17835 Napisano 17 Października 2021 Udostępnij Napisano 17 Października 2021 Czerwone pasy na jezdni, znak stop, ciągła linia przed samym skrzyżowaniem. Chyba brakuje już tylko słupków chowanych w drogę które by się opuszczały po ewidentnym zatrzymaniu dramat. Wózka w markecie bym nie dał tym ludziom do prowadzenia. Potem się dziwimy, że takie czy inne przepisy są zaostrzane.... 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2746 Napisano 17 Października 2021 Udostępnij Napisano 17 Października 2021 Ten ostatni co wyprzedzał omijając wysepkę "miszcz kierownicy"Ale co tu się dziwić jak teraz panuje przekonanie w śród kierowców że kto ma lepsze auto ten ma pierwszeństwo..Sam byłem świadkiem takich sytuacji, pod domem mam parking na ulicy jednokierunkowej, parking kończy się zaraz przed moja bramka wjazdową za brama jest 5m odcinek wyłączony z ruchu (wysepka, namalowane pasy) za wysepka 3m dalej przejście dla pieszych.Wiadomo ludzie stają na tym odcinku wyłączonym z ruchu, lub w mojej bramie blokując mi wjazd/wyjazd .Już słyszałem tłumaczenie kobiety która stanęła mercedesem niemal na przejść dla pieszych ze jej wolno bo jeździ dobrym autem kupionym w salonie. I szła w zaparte że jej zakazy parkowania nie obowiązują 🤣.Była nawet taka babka która blokowała mi wjazd na posesję swoim porsche, wezwałem milicję to kobita z tekstem ze shitowemu Fordowi nie będzie miejsca ustępować i mogę poczekać aż odjedzie atak w ogóle to powinienem być zadowolony ze takie super auto zaparkowało przed moja lepianka...Wezwała nawet męża czy tatusia do akcji.Skończyło się ze tatuś dostał 300zl mandatu, paniusia chyba podobnie i jeszcze się okazało że przegląd fury to miała prawie 10mies po terminie 🤣 2 1 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3090 Napisano 17 Października 2021 Udostępnij Napisano 17 Października 2021 (edytowane) Może z Moskwy przyjechali Tu też dobre tłumaczenie https://spidersweb.pl/autoblog/znak-b-31-kto-ma-pierwszenstwo/ Edytowane 17 Października 2021 przez jozek23 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts