Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

Nie przypominam sobie, aby jakakolwiek sprawa dotycząca obcej mi osoby, do tego stopnia rozdarła mnie wewnętrznie.

Mam to samo, po prostu uwielbiam ten program, kropka. Inna sprawa gdyby umarł śmiercią naturalną, ale nie tak jak teraz.

Czy osoby ze świecznika podlegają innym prawom ? Moim zdaniem tak,

Pełna zgoda. Czasami nawet normalna rzecz jest wyolbrzymiana na ogromną skalę, choć mnóstwo osób to robi i uchodzi to płazem (gwoli ścisłości, żeby się nikt nie doczepił, nie chodzi mi o tę sprawę).

Toż to była akcja na poziomie jakiegoś zabitego dechami radomskiego osiedla, a nie BBC.

Prawda, dlatego szkoda mi, jako widzowi, że program kończy się w taki sposób. A Ty eVerest nie wpychaj mi do ust tego, że popieram takie zachowanie...

Ja Ci nic nie wpycham tylko nie masz swojego zdania na temat jego zachowania(chodzi mi o ten kontretny wypadek).Probujesz na siłę udowodnić że nic wielkiego się nie stało i nie wiadomo do końca za co został wyrzucony.

Dla Ciebie to na plus,przynajmniej ja tak zrozumiałem.

Umie robić show w programie, nie ma takiego drugiego no i dobrze.

Wszystkim szkoda programu TopmGear, ale Clarkson sam odpowiada za swój uczyn.

Moje bulwersacje nie dotyczą jego cech zawodowych.

Tylko dotyczyły spadkiem albo i brakiem profesjonalizmu z jego strony.

Ja Ci nic nie wpycham tylko nie masz swojego zdania na temat jego zachowania

Wpychasz, nie napisałem nic o tym jakie jest moje zdanie o tym zajściu, a piszesz, że go popieram. Otóż nie, przekroczył granice i dostał karę za swoje zachowanie. 

Bardzo mi ta sytuacje przypomina perypetie Wojewódzkiego u nas w Polsce, tyle, że on chyba nikogo nie "pobił".

A wy co sądzicie?

Jeśli ktoś stawia konieczność urodzenia zdeformowanego płodu, który zagraża życiu kobiety, ponad tę właśnie kobietę - dla mnie jest zwierzęciem.

Obowiązująca w Polsce ustawa jest bardzo restrykcyjna, a jej zaostrzenie to nic innego jak powolne przeobrażanie kraju w teokrację.

http://swiat.newsweek.pl/latynoskie-pieklo-kobiet,11357,1,1.html

http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_r7WagCnPhlbeG5Ah3sx7b6RXFWY4hd0B,wat.jpg 

• Popieram 7