Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

@up: wszystko teraz w rękach fanów :wariat: (ale zrobić się da, tym bardziej, że są w starych komputerach teraz karty sd, dyski i co chwilę można by doładować zawartość z szybkiego nośnika)

Teraz takie coś:

"Донецкий супермаркет после налета мародеров"

W wolnym tłumaczeniu oznacza to tyle, co "Doniecki supermarket po nalocie rabusiów" (Metro Last  ...  Mагазин  :pajac: )

Edytowane przez Ute

http://www.youtubedoubler.com/?video1=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dk2daAAK5qWo&start1=&video2=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Degne2ZCMM_0&start2=0&authorName=snoopsagan

Wersja poprawiona. Bez durnego rapu. - Wyciszyć oryginalny trailer.

Nie wiem kto o zdrowym umyśle dał taki podkład dźwiękowy a nie inny, ale za to powinien być łamany kołem.

• Popieram 2

Beznadziejny kotlet.

Taaak, zobaczyć trailer, walnąć irytujące zdanie na forum - Check

http://png-3.findicons.com/files/icons/573/must_have/256/check.png

Zaraz się zacznie że tylko któraś tam część była dobra a reszta to szmira, porównanie wszystkich kolejnych części do badziewi i stwierdzenie że to podobne jak CoD. Nie podoba się, to dlaczego pisać coś w ogóle? Niech popiszą sobie ludzie, którym przypadł trailer do gustu i z chęcią sobie zagrają, Ciebie nikt zmuszać nie będzie, więc po co to ""obrażanie" tytułu/gry? 

@@sid vicious,

up, no teraz jest jeszcze lepiej na tym podkładzie :)

Jeśli będzie wyglądać choć w 2/3 tak jak na zaprezentowanym Trailerze to z chęcią zakupię i rozsiądę się ze znajomymi na wieczorne Fatality przed TV'kiem z padem i piwkiem .

Edytowane przez sajmon154
A ja głupi myślałem, że od tego jest forum :(

Tak, zacznijmy negować wszystko co nam się nie podoba, (najlepiej) dwoma lub trzema słowami.

A: nowa gra

B: beznadziejny kotlet

A: Zapowiedzieli że będą robić Fractale R4 niebieskie

B: beznadzieja, będzie niewypał....

A:Soundtrack z nowych xmenów [link]

B: Mi się nie podoba, dno!

itd.

CHcesz coś zanegować to chociaż się rozpisz, że nie podoba ci się to i tamto, że grafika leży i kwiczy, że postacie źle odwzorowane, że podkład muzyczny zły i brak fatality gdzie widać czaszkę scorpiona, czemu sub-zero ma taką maskę a nie inną, że Ci się strój nie podoba itd.  A najważniejsze;  to jak sie można negatywnie wypowiedzieć na temat czegoś co dopiero ma jeden, króciutki trailer, żadnych specyfikacji, screenów, zapowiedzi fabularnych czy przedstawienia opisu gry/filmu/ czegokolwiek komentowanego? Odpowiedz pozbawiona kontekstu, jest zbędna i nic nie wnosi.

Edytowane przez sajmon154

Tak, zacznijmy negować wszystko co nam się nie podoba, (najlepiej) dwoma lub trzema słowami.

Jak oczekujesz rozwinięcia mojej krytyki, choć moim zdaniem mój wpis jest wystarczająco czytelny, to proszę:

Trailer nie przedstawia niczego nowego względem poprzedniej odsłony, a powinien skoro to kolejna część - X. Czyli "bez nadziei" na coś nowego i tym większy kotlet, że przytoczone są tu elementy wprowadzone w 9-ce.

Poza nawiasem - łańcuchy Skorpiona są jakimś nieporozumieniem. Nie mogę odżałować, gdzie się podziały te żywe, "gadopodobne" :/

Tak czy inaczej, szykuje się solidny "kanapowiec". Mordobicie do pizzy i piwa z kumplami jak pisze Sajmon. Nawet jeśli nie wniesie nic nowego, to przynajmniej da pretekst do spotkania i obadania czegoś nowego w gronie znajomych. 
Lata świetności automatów, żetonów i pierwszych odsłon sławetnych serii (czy to MK, czy to Tekken/SF/SoulCalibur/WpiszWłasne) już raczej minęła - mamy co mamy, cieszmy się - takie moje zdanie na ten temat ;)

• Popieram 4