walazz 99 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Moja skarga do dialogu (netii) ..................... znany chyba temat, oferują łącze MAX20MBIT przy czym ograniczają je na 10mbit i powołują się na warunki techniczne............................ WITAM POSIADAM UMOWĘ DIALOG MAX 20MBIT. INTERNET DLA LOKALU 95-*** ALEKSANDRÓW ŁÓDZKI *********************. UMOWA ZAREJESTROWANA JEST NA MOJĄ MAMĘ TJ. ***********. POPROSIŁBYM O ZAREAGOWANIE NA PROBLEM ZMNIEJSZENIA PRZEPUSTOWOŚCI ŁĄCZA. PODPISUJĄC UMOWĘ * WRZEŚNIA 2013R. ZAPEWNIANO NAS IŻ WARUNKI TECHNICZNE BĘDĄ LEPSZE I SIEĆ LOKALNA BĘDZIE SUKCESYWNIE ROZBUDOWYWANA. TYMCZASEM OK. 1-2 MIESIĄCE TEMU BYŁEM ZADOWOLONY Z FAKTU IŻ ZOSTAŁO MI ZWIĘKSZONE OGRANICZENIE PRZEPUSTOWOŚCI DO 15MBIT. NIESTETY NIE TRWAŁO TO DŁUGO BO PO JAKIMŚ CZASIE (1-2 TYGODNIE) ZOSTAŁ ZMNIEJSZONY TRANSFER DANYCH CO JEST CAŁKOWICIE NIEZROZUMIAŁE DLA MNIE. OCZYWIŚCIE ZASŁANIANIE SIĘ CIĄGŁE WARUNKAMI TECHNICZNYMI PRZEZ KONSULTANTÓW SKUTKUJE TYM EMAILEM. SKORO KONSULTANCI PRZY PODPISYWANIU UMOWY ZAPEWNIALI ŻE PRZEPUSTOWOŚĆ BĘDZIE ROSŁA, CAŁKOWICIE NIEZROZUMIAŁE JEST DLA MNIE TO IŻ PO ZWIĘKSZENIU PRZEPUSTOWOŚCI, ZOSTAŁA MI ONA DOSŁOWNIE ZA CHWILĘ ZMNIEJSZONA. PRÓBOWAŁEM DZISIAJ TJ. **-05-2014 NA INFOLINI WYTŁUMACZYĆ PROBLEM LECZ ODPOWIEDZIANO MI ŻE WSZYSTKO ZALEŻY OD WARUNKÓW TECHNICZNYCH Z SUGESTIĄ IŻ ŁĄCZE DOSTĘPOWE W MOIM BUDYNKU MOGŁO BYĆ ZMNIEJSZONE O NOWEGO ABONENTA. OSOBIŚCIE UWAŻAM ŻE UMOWA OPISUJE IŻ OGRANICZENIE MOŻE WYNIKNĄĆ Z WARUNKÓW TECHNICZNYCH A NIE TEGO ILE MOICH SĄSIADÓW PODPISZE UMOWY. SKORO MOJE ŁĄCZE ZALEŻY TYLKO OD WARUNKÓW TECHNICZNYCH A NIE ILOŚCI I WIELKOŚCI ŁĄCZ MOICH SĄSIADÓW, SKORO MOJE ŁĄCZE BYŁO POWIĘKSZONE DO 15MBIT I SKORO PRZY PODPISYWANIU UMOWY ZAPEWNIANO NAS ŻE PRZEPUSTOWOŚĆ BĘDZIE ROSŁA A NIE SPADAŁA - UWAŻAM ŻE ZOSTAŁEM POKRZYWDZONY ZMIANĄ SZEROKOŚCI ŁĄCZA Z 10 DO 15MBIT. Ciekawe co teraz zrobią. Chętnie się z nimi poszarpię bo to moja ostatnia umowa u nich i kolejna będzie już w multimedii na światłowodzie ............. pozostało 1,4 roku A poszarpię się z nimi dla zasad, 10mbit a 15mbit - żadna różnica. Chodzi o zasady i kłamstwa. Edytowane 16 Maja 2014 przez walazz Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 16 Maja 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ciekawe co teraz zrobią. Zasugerują wyłączenie Caps-Locka'a. 14 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17833 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 @up http://media.tumblr.com/tumblr_ma73nagozb1r2xmpk.gif 5 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ..................... W te miejsca mamy wstawiać jakieś brakujące wyrazy czy co? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
walazz 99 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Zasugerują wyłączenie Caps-Locka'a. Hehehe.......... Dobre!. Ogarnij się. To nie jest post na forum a treść reklamacji i jak będę chciał to sobie po chińsku napiszę i nic CI do tego ................ Także capslock to moja sprawa a nie modów. W te miejsca mamy wstawiać jakieś brakujące wyrazy czy co? Możesz wstawić swoje dane osobowe. Edytowane 16 Maja 2014 przez walazz Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Hehehe.......... Dobre!. Ogarnij się. To nie jest post na forum a treść reklamacji i jak będę chciał to sobie po chińsku napiszę i nic CI do tego ................ Także capslock to moja sprawa a nie modów. Ogarnąć Cię??! Do widzenia, idź się uczyć chińskiego, skoro prawdziwej i szczerej rady nie rozumiesz. 8 Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Hehehe.......... Dobre!. Ogarnij się. Możesz wstawić swoje dane osobowe. walazz, nie atakuj. Przeczytaj na spokojnie, zastanów się i ewentualnie odpowiedz. Nie piszesz na maszynie do pisania, gdzie każde słowo musi być ważone. Cytuj Link to post Share on other sites
walazz 99 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Akurat to była prowokacja. Ktoś udaje głupiego i pyta się co to za kropki. Na głupie pytania są głupie odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Mam przerejestrować konto na Twoją mamę żeby Cie pilnowała, czy jesteś w stanie nabrać ogłady samemu? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
walazz 99 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Mam przerejestrować konto na Twoją mamę żeby Cie pilnowała, czy jesteś w stanie nabrać ogłady samemu? Lubisz męskie jaja widać. Tylko ty nawet w nie nie bijesz tylko je po prostu macasz. Proponowałbym poszukać ciekawszych problemów. Edytowane 16 Maja 2014 przez walazz Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Akurat to była prowokacja. Ty prowokatorze! Ktoś udaje głupiego Ktoś może udaje, chociaż nie wszyscy tutaj muszą........................................... To nie jest post na forum a treść reklamacji i jak będę chciał to sobie po chińsku napiszę i nic CI do tego ................ Także capslock to moja sprawa a nie modów. To po Ch*j wklejasz? Szczerze to dałbym Ci już bana koleś. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
walazz 99 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ty prowokatorze! Ktoś może udaje, chociaż nie wszyscy tutaj muszą........................................... To po **** wklejasz? Szczerze to dałbym Ci już bana koleś. No to daj. Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Moderatorzy, nie prowokować Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17833 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ehhh....kolejny kotecek ? Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Kotecek? Nie, tym razem to zwykły szczeniak. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
walazz 99 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Kotecek? Nie, tym razem to zwykły szczeniak. i kogo nazywasz zwykłym szczeniakiem? Jak moderator zaczyna sam wyzywać ludzi to na serio to forum upada............... Edytowane 16 Maja 2014 przez walazz Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 http://naspidowany.com/nie-rob-za-darmowego-informatyka/ Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Wie ktoś coś więcej na temat tego? Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 jak będę chciał to sobie po chińsku napiszę i nic CI do tego Możesz nawet nasrać do koperty, ale na miejscu osoby, która będzie taką reklamację rozpatrywać wyrzuciłbym ją od razu do kosza. Każdy oficjalny dokument należy pisać według określonego wzoru, a fakt, że zwraca się do mnie osoba, która nie potrafi wyłączyć Caps-Lock'a, nie pozwala na jej poważne potraktowanie. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17833 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 szaleństwo...ale to Rosja. https://www.youtube.com/watch?v=XI-KxARxHKc 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 @ute - moja pierwsza myśl - Klawiatura Łonowa Przydałby się nowy temat na forum. Słownik Forum BMK, bo zapis iście IT Super Zasugerują wyłączenie Caps-Locka'a. To też ładnie rozwala system Masakra z tym lego, widziałem już "obóz koncentracyjny", teraz "skolopendra" , a na domiar złego 7-12 szaleństwo...ale to Rosja. Napis na końcu filmu wiele mówi: "w filmie wystąpili profesjonaliści" "nie próbujcie powtarzać tego, co widzieliście" 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 http://klopsztanga.eu/upload/20140326182922uid1472.png Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 5 Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Wie ktoś coś więcej na temat tego? Medycyna manualna dosyć niebezpieczna, bo źle wykonywana może dużo bardziej zaszkodzić niż pomóc. Do tego pierwszego gościa to jak dla mnie za młody, za mało doświadczony i za chiny nie poszedłbym. Cytuj Link to post Share on other sites
Ute 2121 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 @Nowaj: No i po świętym spokoju w piątkowy wieczór To takie coś: http://pics.tinypic.pl/i/00527/973wz36ie3r5.jpg http://files.tinypic.pl/i/00530/071lx92vq0ey.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts