eGabeleXxX 0 Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 to już nie jest CoD tylko samo Modern Warfare 2 Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 to już nie jest CoD tylko samo Modern Warfare 2 nie, to jest COD Modern Warfare 2. Z miesiąc temu wrócili do pełnej nazwy. Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 wlasnie. Widzeliscie gameplay z E3?? cudo!!aa no i jeszcze czekam na Assasin Creed II . Na te gry czekam. ps. Mam nadzieje ze pojda mi na full prawda ? chciaz CoD? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ja czekam z takich bliższych rzeczy na w/w NFS'a, choć tak naprawdę nie wiem czy jest na co czekać (ogólnie NFS schodzi na psy jak dla mnie, legalne wyścigi to jednak nie to) no i oczywiście na 3 część opowieści o grzybobraniu w okolicach Czarnobyla, tj nowy STALKER pozdrawiam Link to post Share on other sites
eGabeleXxX 0 Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ps. Mam nadzieje ze pojda mi na full prawda ? chciaz CoD?CoD powinien bez problemu zresztą, poprzednik miał śmieszne wymagania wszystko full i koło 100 fps czy 80 miałem gorzej z Assassins Creed, wprawdzie część 1 chodziła również na maxa, ale... producenci gier widzą że zbyt dużo osób ma kosmiczne maszyny więc stawkę podnoszą również. Panowie troszkę Offtop się robi co do GRIDa, może spotkamy się kiedyś i popykamy na private na patchu 1.2? Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja jestem bardzo dobry na nocnych trasach w tokio i jak to mi jeden rusek powiedział "insane" w driftach... a co do chamstwa to nie lubię argentyńczyków, USA boys, ruskich, brazylijczyków grają agresywnie i nie potrafią przełknąć porażki Link to post Share on other sites
eGabeleXxX 0 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja jestem bardzo dobry na nocnych trasach w tokioshibuya?mi jeden rusek powiedział "insane" w driftach...dawaj solo ;D xDDDa co do chamstwa to nie lubię argentyńczyków, USA boys, ruskich, brazylijczyków grają agresywnie i nie potrafią przełknąć porażkii niemców Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 tak shibuya a jeśli chodzi o drift to Yokohama freestyle drift arena D mam miejsce gdzie jak się postaram to w 10 min zrobię jakieś 680-710 milinów, ale wiem to nie jest max możliwości ani moich ani tej planszy Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 to ladnie , moj rekord na jakiejs tam trasie to prawie 2mln. ale ja jetem na etapie : poczatek tych srodkowych pólek. Link to post Share on other sites
O.C MIZIU-KIZIU 2 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 wiesz jak dobrze zapamiętasz trasy to już tylko oczy są pomiędzy kołem a chorągiewką (chociaż nie wiem co to, to jest) Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ja nie znoszę driftów w grach nie umiem i nie mogę sie tego nauczyć i omijam szerokim łukiem Za to moimi ulubionymi wyścigami w GRIDzie były wyścigi BMW na Nurburgring i bolidy formuly 3000 ja skończyłem grę na nieco dalszym etapie niż Quantinum teraz jest Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Chłopie, nie wiesz co mówisz Aha, zapomniałem że grasz na lapku i bez kierownicy Spróbuj kiedyś podriftować na kierze Jest zaj ście Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Aha, zapomniałem że grasz na lapku i bez kierownicyno i tu częściowo trafiłeś jakbym miał na high ze 40 fps i kierownicę to inaczej bym pewnie na to z czasem spojrzał.. Link to post Share on other sites
bucyfer 0 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ee, tam panowie. Do driftów do był Carbon, i tylko. Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Do driftów do był Carbon, i tylko. ja tam i w Carbonie nie lubiłem ich Ale mój kumpel radzi sobie całkiem całkiem http://www.youtube.com/watch?v=E6_vxh6kyPI PS. sorry za mały offtopic Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 ja tam i w Carbonie nie lubiłem ich Ale mój kumpel radzi sobie całkiem całkiem szacun dla Twojego kumpla ale nie wiem czy w GRIDZIE tak dobrze by mu szło bo musiałby się przestawić z całkowicie innej fizyki jazdy na inną Pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Widać jak to auto w Carbonie "płynie" To nie to co w GRIDzie Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Jak dla mnie to w GRIDzie jest na dzień obecny najlepsza fizyka jazdy w drifcie po prostu wspaniała samochód wpada w poślizgi dosyć realistycznie a najlepsze jest to że Twoi przeciwnicy też często lądują na bandach i nie potrafią zapanować nad samochodem Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Jak dla mnie to w GRIDzie jest na dzień obecny najlepsza fizyka jazdy w drifcie po prostu wspaniała A grałeś w Live for Speed? Tu fizyka jest realna. Link to post Share on other sites
eGabeleXxX 0 Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jak dla mnie to w GRIDzie jest na dzień obecny najlepsza fizyka jazdy w drifcie po prostu wspaniała A grałeś w Live for Speed? Tu fizyka jest realna.bo to symulator, ja za to każda gierka i w drifcie wymiatam ! nawet w Most Wanted gdzie driftu nie ma ;D ja robie na 7min hks arena D (na multi) około 750mln. na 10 min około 2.000.000.000 Link to post Share on other sites
Recommended Posts