kubbak 10135 Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Oryginalne są 30mm. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ML MODS 982 Napisano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Dzięki Ci bardzo Kubbak Hmm teraz jaki blok na 980 Ti od EK czy może aquacomputer? Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Co wybierzesz będzie dobrze pod względem wydajności, kieruj się tym co Tobie bardziej się podoba. Cytuj Link to post Share on other sites
ML MODS 982 Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 No to GTX 980 Ti powinien być dzisiaj, referent od EVGA, do tego blok + backplate jakoś w przyszłym tygodniu powinny być.Co do bloku i backplate to padło na: Blok i backplate miały być w tym tygodniu dokładnie czwartek-piątek u mnie ale dostałem telefon z angeli, że EK "zapomniało" im wysłać bloków z plexi i muszę czekać do przyszłego tygodnia prawdopodobnie do środy-czwartku... 4 Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 http://i.imgur.com/MB0IC.png 2 Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Gdyby tak jeszcze backplate miał napis GTX 980Ti, a nie TITAN ,napis na bloczku i tak będzie niewidoczny Cytuj Link to post Share on other sites
ML MODS 982 Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Gdyby tak jeszcze backplate miał napis GTX 980Ti, a nie TITAN ,napis na bloczku i tak będzie niewidocznyW zamyśle go nie będzie widać Nosz kur.. napisałem do angela co z moim blokiem bo czekam już ponad półtora tygodnia... "Blok i backplate jest zamówiony w EK. To EK nie odpowiada i nie wysłała nam tego towaru. Bez nich możemy tylko czekać. Jeżeli producent nie wysyła towaru to proszę nie oczekiwać od sklepu, że go "wyczaruje"." Mam ochotę wychować zamówienie Może gdzieś indziej jeszcze to zamówić ? Ps czym najlepiej wywiercić otwory w aluminium pod fillporty w midplate ? Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Faktycznie Twój bloczek (EK-FC Titan X - Nickel) jest obecnie niedostępny w e-shopie EK, chociaż na stronie Caseking ma status dostępny...poproś Pana Artura z Angeli o sprowadzenie go z Casekinga. Co do wiercenia w aluminium polecam wiertło, którego używałem do wiercenia otworów w Cosmos 2 - wiertło stożkowe: http://e-handel.home.pl/zdjecia/WIERTLO_STOZKOWE_2%20(3).jpg Wchodzi w aluminium jak w masło 1 Cytuj Link to post Share on other sites
silence 1162 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Mam ochotę wychować zamówienie Może gdzieś indziej jeszcze to zamówić ? Wstrzymaj się. Też miałem problem jak zamawiałem Thermosphere. Angela nic nie zrobi jeżeli EK da ciała... Do mnie koleś z angeli zadzwonił i wyjaśnił. Nic się nie zrobi. Wycofasz zamówienie i będziesz jeszcze dłużej czekał na swój produkt. Bezsensu. Ps czym najlepiej wywiercić otwory w aluminium pod fillporty w midplate ? Ostre wiertło do metalu. Cytuj Link to post Share on other sites
ML MODS 982 Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Dzięki za odpowiedź, co do bloku to nie bardzo mam wyjście muszę czekać Ps Pan z angeli dzwonił do mnie miły człowiek Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Dzięki za odpowiedź, co do bloku to nie bardzo mam wyjście muszę czekać Ps Pan z angeli dzwonił do mnie miły człowiek Pan Artur jest świetny, dzisiaj zamówił mi złączki z Casekinga, będą w czwartek bo były dostępne "od ręki". Nie ma szansy żeby jeszcze dzisiaj zamówić ten bloczek dla Ciebie? Cytuj Link to post Share on other sites
ML MODS 982 Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Napisałem czekam na odpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 W siedzibie ek to chyba teraz już tylko te filmy na yt kręcą z miss Słowenii 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ML MODS 982 Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 W siedzibie ek to chyba teraz już tylko te filmy na yt kręcą z miss Słowenii Ha dobre Zamówienie na blok na 99% zostanie zmodyfikowane na http://shop.aquacomputer.de/images/product_images/popup_images/23622.jpg 2 Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Równie dobry wybór co EK. Backplate też będzie od AC? Cytuj Link to post Share on other sites
ML MODS 982 Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Tak wybór padnie chyba na:http://shop.aquacomputer.de/images/product_images/popup_images/23625.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Mlody blok 'zajefajny' backplata bym komus zlecil do wykonania z jakims ciekawym logo koszta podobne (chyba ) i masz ta satysfacje ze masz inny od wszystkich tutaj na bmk jest lepek co robi zagadaj do niego Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez adriankiller Cytuj Link to post Share on other sites
ML MODS 982 Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Wiesz co Adrian, backplate jakiś custom może i bym zrobił tylko chyba innym razem bo teraz i tak go widać nie będzie, wyeksponowany będzie blok Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Ten aktywny backplate jest świetny. Zajrzyj na testy bloków GPU Stren'a, takie połączenie blok + backplate wypada rewelacyjnie, a do tego nie ukrywam, że prezentuje się zacnie. Sam miałem taki backplate tyle, że pasywny do mojego Radka 290X - kawał ciężkiej, porządnej "blachy" 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ML MODS 982 Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 No to powinienem być zadowolony No to po rozmowie telefonicznej z Panem Arturem z Angela już na 100% będzie blok i backplate od AC Ps Pan Artur swój chłop nie ma co Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Ja bardzo żałuje że jak zamawiałem swój blok to nigdzie nie było dostępnej tej wersji (nikiel - plexi) do 980 tylko wersja miedziana. Cytuj Link to post Share on other sites
ML MODS 982 Napisano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2015 W końcu paczka się zjawiła... http://i.imgur.com/tRlp9ix.jpg http://i.imgur.com/RkplqKl.jpg http://i.imgur.com/7V4BbBy.jpg 5 Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Piękny zestaw 1 Cytuj Link to post Share on other sites
A.K Killer ModS 5929 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Piotrek dobrze prawi Cytuj Link to post Share on other sites
ML MODS 982 Napisano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Dzięki Panowie mam nadzieję, że uda się to poskładać jakoś w tym tygodniu Macie jakiś pomysł co dać pod mocowanie pompy d5 żeby to wyciszyło ewentualne wibracje ale żeby tez jakoś w miarę schludnie wyglądało ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts