tabs4 0 Napisano 31 Maja 2022 Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) 36 minut temu, buszi napisał: To już @cooger tramwaj grzeje po te hdd na ide i te flopy xD no to nich grzeje ja się chętnie tego pozbędę zbierałem to bo miałem zamiar zbudować jakiegoś PC na win98/XP ale skończyło na tym że kupiłem laptopa który świetnie się spisuje do tego celu więc mi te części nie potrzebne a i zapomniałem tam dopisać że mam jeszcze parę taśm IDE Edytowane 31 Maja 2022 przez tabs4 Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 31 Maja 2022 Udostępnij Napisano 31 Maja 2022 11 godzin temu, tabs4 napisał: no to nich grzeje ja się chętnie tego pozbędę zbierałem to bo miałem zamiar zbudować jakiegoś PC na win98/XP ale skończyło na tym że kupiłem laptopa który świetnie się spisuje do tego celu więc mi te części nie potrzebne a i zapomniałem tam dopisać że mam jeszcze parę taśm IDE Przez Luboń przejeżdżam codziennie, tyle, że najczęściej pociągiem. Obawiam się, że znalezienie się w jednym miejscu o jednym czasie może być problematyczne. Cytuj Link to post Share on other sites
tabs4 0 Napisano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2022 (edytowane) 9 godzin temu, cooger napisał: Przez Luboń przejeżdżam codziennie, tyle, że najczęściej pociągiem. Obawiam się, że znalezienie się w jednym miejscu o jednym czasie może być problematyczne. nie powinno być problemu jeśli się umówimy w konkretnym miejscu i czasie dla mnie czas nie gra większej roli bardziej miejsce czekam tydzień potem to wszystko ląduje na śmietniku mi to nie potrzebne zajmuje miejsce w szafce jak ktoś chce może przyjechać w ciągu tygodnia o dowolnej praktycznie porze dnia i za 100 zł zabrać wszystko Edytowane 1 Czerwca 2022 przez tabs4 Cytuj Link to post Share on other sites
tabs4 0 Napisano 4 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2022 (edytowane) W dniu 30.05.2022 o 17:15, tabs4 napisał: Witam mam na zbyciu części do PC wszystko raczej sprawne oddam za przysłowiowe co łaska odbiór osobisty Dyski twarde 2X segate baracuda 80GB IDE 1X Maxtor 160GB IDE Karty graficzne Nvidia Gforce 9800 GT 512m ma urwane gniazdko audio in przez co nie da się podpiąć kabelka z płyty głównej żeby mieć audio przez hdmi ATI RadeonTM 9550 od gigabyte Stacje dyskietek Samsung i Alps electric Nagrywarka DVD toshiba smsung płyta główna asus P5VDC-TVM SE/S z procesorem i chłodzeniem brak bateri cmos karty pci usb 4+1 dzwiękowa creative sound blaster xtreme fidelity SB0790 karta telewiyjna tv 2000 xp expert winfast z pilotem i odbiornkiem podczerwieni Kości ram 2X 1GB OCZ technology 1X 1GB GOOD RAM 1X Kingstone 512M 1X sis module 512M 2X Kingstone 256M procesor intel core 2 duo 6300 taśmy ide mysz kulkowa wheel 3D mouse A4tech Doszło mi mare rzeczy dopisane do listy Edytowane 4 Czerwca 2022 przez tabs4 dopisanie do listy dodatkowych przedmiotów Cytuj Link to post Share on other sites
tabs4 0 Napisano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 z uwagi na to że nikt tego nie chce te wszystkie podzespoły trafią na śmietnik poczekam jeszcze z tydzień Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 Paliwo droższe Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2580 Napisano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 1 godzinę temu, tabs4 napisał: z uwagi na to że nikt tego nie chce te wszystkie podzespoły trafią na śmietnik poczekam jeszcze z tydzień Jakby Ci się chciało to spakować i wysłać to bym przytulił. Cytuj Link to post Share on other sites
tabs4 0 Napisano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2022 15 godzin temu, Krzysko napisał: Jakby Ci się chciało to spakować i wysłać to bym przytulił. nie nie będzie mi się chciało jeśli to chcesz to zapraszam do Lubonia po odbiór Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Wpadły mi w ręce OCZ Vertexy 2 60GB. Akurat pod testy sprzętów z SATA Mam dwie luźne sztuki gdyby ktoś chciał. Dla forumowiczów 30pln/szt. Mogę wystawić na OLX/paczkomat albo wysłać pocztą. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 Szkoda, że nie Colossus Cytuj Link to post Share on other sites
luk1999 189 Napisano 3 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2022 1 godzinę temu, cooger napisał: Wpadły mi w ręce OCZ Vertexy 2 60GB. Akurat pod testy sprzętów z SATA Mam dwie luźne sztuki gdyby ktoś chciał. Dla forumowiczów 30pln/szt. Mogę wystawić na OLX/paczkomat albo wysłać pocztą. Piszę się na 1 sztukę Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2580 Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 @cooger jak przetrzymasz do czasu powrotu z urlopu to wezmę drugi. Wracam za 2 tygodnie. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 4 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2022 3 godziny temu, Krzysko napisał: @cooger jak przetrzymasz do czasu powrotu z urlopu to wezmę drugi. Wracam za 2 tygodnie. Na razie ich nigdzie nie wystawiam, ale rezerwacji też nie robię Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts