Peterr 106 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Powiem tak. Zacznij pomagać i dowiedz się kilka razy, że zmarnowałeś swój czas na trolla. Może wtedy zakumasz. To nie upoważnia do niekulturalnego zachowania. Wiesz o czym jest temat w ogóle? Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Źródeł dt. netykiety jest wiele, każda opisze jednak jej definicję w sposób zbliżony. @dadulek, czy masz na myśli, że ja wszcząłęm tę dyskusję? Nie nie nie, wybacz, pomyłka! Zaraz edytuję post. Ja idę się cieszyć niedzielą. Miłego popołudnia 1 Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Napisz na nas skargę (spokojnie, nie znamy wszystkich) i daj mi już spokój... Przecież nic Ci nie robię. Sam się mnie uczepiłeś bo chciałeś bronić kolegę, a sam wiesz najlepiej jak powinno być Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 To nie upoważnia do niekulturalnego zachowania. Wiesz o czym jest temat w ogóle? O tym, jak źli moderatorzy wyzywają debili, którzy zakładają kilka multikont i trollują. No jak oni mogą! 2 Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 No jak oni mogą! NIE! Jak my możemy nazwać idiotę idiotą! Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) O tym, jak źli moderatorzy wyzywają debili, którzy zakładają kilka multikont i trollują. No jak oni mogą! No tak, właśnie o tym. Chciałem zwrócić uwagę na ten problem - nie powinno tak być, przynajmniej ja tak uważam. NIE! Jak my możemy nazwać idiotę idiotą! Jesteś moderatorem, nie powinieneś tak robić Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Peterr Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Wyjdzie na to, że każdy nowy na dobry początek dostaje garść wyzwisk na początek. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Tycha 2 Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Wyjdzie na to, że każdy nowy na dobry początek dostaje garść wyzwisk na początek. Dlaczego tak uważasz? Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 nie powinno tak być, przynajmniej ja tak uważam. Zacznij pomagać i dowiedz się kilka razy, że zmarnowałeś swój czas na trolla. Może wtedy zakumasz. Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 No przecież skoro wyzywają niewinnych trolli, to może rozszerzą działalność na zwykłych użytkowników. 2 Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 @Nowaj,Rozumiem, że się denerwujesz ale pełniąc funkcję moderatora nie powinieneś wyzywać innych ludzi wtedy, kiedy okażą się trollami. Powinieneś zachować zimną krew i wkleić jakąś ładną regułkę w stylu: "Użytkownicy, uważajcie bo autor tematu to troll, zakłada multikonta, nie traćcie czas czy coś..."Mógłbyś uczciwie przyznać rację, że wyzywanie ludzi to nie jest kulturalne i odpowiednie zachowanie, a Ty zamiast tego dojeałeś mi ostrzeżenia mimo, że sam się zachowujesz gorzej ode mnie i temu też nie chcesz przyznać racji. No przecież skoro wyzywają niewinnych trolli, to może rozszerzą działalność na zwykłych użytkowników. Ty tak uważasz. 1 Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Powinieneś zachować zimną krew i wkleić jakąś ładną regułkę w stylu: Zacznij pomagać i dowiedz się kilka razy, że zmarnowałeś swój czas na trolla. Może wtedy zakumasz. Przynajmniej dzięki temu pysznemu tematowi wyszło kolejne multi Lexuska. 1 Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) @Nowaj, Wybacz ale nie zrozumiem tego, jak można wyzywać ludzi na forum.Nie rozumiem też tego dlaczego dojeałeś mi ostrzeżenia skoro sam się nie stopujesz. Edycja:Widzisz, teraz udało Ci się skasować trolla Lexusek2 bez wulgaryzmów Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Peterr Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Debili, którzy przychodzą tutaj tylko w jednym celu - aby z premedytacją marnować cudzy czas, nie uważam za ludzi. Tak samo, jak nie uważam za ludzi tych, którzy prowadzą samochody po pijaku, kradną torebki, podkładają kamienie na torach kolejowych, czy też katują dzieci. 1 Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Debili, którzy przychodzą tutaj tylko w jednym celu - aby z premedytacją marnować cudzy czas, nie uważam za ludzi. Rozumiem, że to Ci pozwala ich wyzywać jak Ci się tylko podoba ponieważ jesteś Moderatorem i każdemu kto Ci zwróci uwagę na takie zachowanie możesz dojeać ostrzeżenia i wtedy wszystko jest w porządku tak? Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 ich wyzywać jak Ci się tylko podoba ponieważ jesteś Moderatorem Każdemu, kto debilnego trolla debilnym trollem nazwie i jeszcze podeśle zgłoszenie osobiście dam plusa! I gwiazdkę w profilu! A jak to będzie robił często, to nawet mu Snickersa wyślę! 1 Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Nie wiem, czy do końca zdajesz sobie sprawę, ale pełnisz tutaj analogiczną funkcję do adwokata, który broni w sądzie kierowcę, który po pijaku wpakował kogoś na wózek. Pewnie, że inna skala, ale zasada identyczna. Pokrzywdzony ma pełne moralne prawo, aby nazywać takiego zbrodniarza jak mu się podoba, a ja poświęcając kupę czasu na pomoc innym i występując niejako w imieniu tych, którzy robią podobnie, mam pełne prawo, aby debili i kretynów nazywać po imieniu. Dziwnym trafem nikt, kto zarywa nocki w Zestawach, nie czuje się tym faktem dotknięty. 1 Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Ha ha ha no nie mam do Was siły Panowie! Jak będziecie kogoś przezywać tutaj na forum to będę zgłaszał Wasze posty do moderacji i myślę, że nie będziecie mi już wtedy dopiealać ostrzeżeń ok?P.S.: Mam nadzieję, że ktoś jednak Wam przemówi do rozsądku i wskaże właściwe zachowanie w sytuacji gdy natraficie na trolla. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Peterr Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Czyli trolli mamy poklepać po główce i powiedzieć, że "nie wolno"? Rzeczy nazywa się po imieniu. 1 Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Czyli trolli mamy poklepać po główce i powiedzieć, że "nie wolno"? Rzeczy nazywa się po imieniu. Na pewno jest mądrzejsze rozwiązanie problemu niż wyzywanie ludzi prawda? Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Wyzywanie czy nazywanie debilizmu po imieniu? Ile Ci zajmie zrozumienie różnicy między jednym a drugim? Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Tycha 1 Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 4 strony o niczym... ze 2 zestawy można by poskładać... Aaa nie sorry. My tylko piszemy o tym co kupiliśmy i co zjedliśmy na śniadanie... 1 Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Szanowny Panie Trollu, czy łaskawie raczyłby Pan spożytkować swój niezmiernie cenny czas na inne czynności, niż zakładanie szóstego konta w przeciągu dwóch dni ? Wiem, że ta zabawa sprawia Panu wiele frajdy, ale może mógłby Pan jednak pozwolić nam zająć się pomocą tym, którzy jej naprawdę potrzebują ? Bylibyśmy wielce wdzięczni, gdyby naszą prośbę rozpatrzył Pan pozytywnie. 2 Link to post Share on other sites
Wento 1825 Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Wyzywanie czy nazywanie debilizmu po imieniu? Ile Ci zajmie zrozumienie różnicy między jednym a drugim? Ale że tak się spytam, jakie realne korzyści daje namaszczenie łajnem takiego hipotetycznego belzebuba? Panowie, jest tyle innych pięknych rzeczy, żeby się odstresować . @@Nowaj Zapomniałeś o piśmie z kancelarii prawnej. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Crout 1 Link to post Share on other sites
Peterr 106 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Wyzywanie czy nazywanie debilizmu po imieniu? Ile Ci zajmie zrozumienie różnicy między jednym a drugim? Zastanów się na jakiej podstawie możesz tak brzydko nazywać drugiego człowieka. W jaki sposób weryfikujesz kto jest trollem, a kto nie? Szanowny Panie Trollu, czy łaskawie raczyłby Pan spożytkować swój niezmiernie cenny czas na inne czynności, niż zakładanie szóstego konta w przeciągu dwóch dni ? Wiem, że ta zabawa sprawia Panu wiele frajdy, ale może mógłby Pan jednak pozwolić nam zająć się pomocą tym, którzy jej naprawdę potrzebują ? Bylibyśmy wielce wdzięczni, gdyby naszą prośbę rozpatrzył Pan pozytywnie. Żartowniś jesteś ale mógłbyś w końcu przyznać rację, że źle się zachowujesz wyzywając ludzi i że pod wpływem impulsu dałeś mi drugie ostrzeżenie bo zwróciłem Ci uwagę. Link to post Share on other sites
Recommended Posts