chudy131080 14114 Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Ja jestem na siebie zły że wcześniej nie zerknąłem do tego tematu,tyle kasy za Note 3?Już nawet nie idzie o to czy sobie coś wgra czy nie. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 fu*kTo najlepsze słowo,które to określa. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jak chce, to niech sobie wgrywa Dobra, pewnie, ale mamy mu coś poradzić, wgra sobie do telefonu starszego andka, nabije flage i okaże się, że telefon nawet 8 stówek nie będzie warty, bo straci gwarancje. Ja jestem na siebie zły że wcześniej nie zerknąłem do tego tematu,tyle kasy za Note 3?Już nawet nie idzie o to czy sobie coś wgra czy nie. Wiesz, to samo mógłbym napisać, ale nie piszę, bo nie możemy siedzieć 24/7 na forum i pomagać każdego uchować od złego. Jest jeden pozytyw tej sytuacji: sprzedawca przynajmniej tak dużo nie stracił na sprzedaży Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Mnie rozbrajają tacy ludzie. Rejestrują się tu i proszą o pomoc i opinie, inni się spinają żeby jak najlepiej doradzić a oni mają to w du**e i kupują po swojemu i to jeszcze najdrożej jak się da Bardziej niż zmarnowanych pieniędzy, żal mi czasu który ktoś poświęcił próbując pomóc takiej osobie... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
skylirey 1 Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Szybkie pytanie: Alcatel Idol 3 4,7 vs. Huawei P8 Lite. Jakieś za/przeciw. Nie miałem styczności z nimi a mam wybór. Na korzyść Alcatela przemawiają dobre opinie i podobno dłuższa żywotność baterii, a na Huawei 8 rdzeni procesora. Co o tym myślicie? Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 7 Grudnia 2015 przez skylirey Cytuj Link to post Share on other sites
fotkao2 0 Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Wybrałem bym Huawei P8 Lite.Dlaczego?Podobno jeden z lepszych telefonów.O 0.2cala większy ekran.2GB RAM (konkurent wymieniony przez Ciebie ma 1GB RAM)Bateria o 200mAh większa. Pamięć wbudowana 16GB (konkurent o połowę mniejszą, oba można rozszerzyć o pamieć dodatkową czyli kartę pamięci)Huawei ma deliaktnie lepszy aparat z tyłu (na klapce).Więć chyba wszystko na plus Huawei ;] Cytuj Link to post Share on other sites
skylirey 1 Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Wybrałem bym Huawei P8 Lite. Dlaczego? Podobno jeden z lepszych telefonów. O 0.2cala większy ekran. 2GB RAM (konkurent wymieniony przez Ciebie ma 1GB RAM) Bateria o 200mAh większa. Pamięć wbudowana 16GB (konkurent o połowę mniejszą, oba można rozszerzyć o pamieć dodatkową czyli kartę pamięci) Huawei ma deliaktnie lepszy aparat z tyłu (na klapce). Więć chyba wszystko na plus Huawei ;] Podobno Alcatel ma 1,5GB ramu Bateria fakt mniejsza ale przekładając to na wielkość ekranu P8 Lite to swoje ściągnie. Chyba sie zaopatrze w powerbanka awaryjnie ze względu tego że korzystam z telefonu aktywnie (internet, snapchat, instagram, facebook, messenger, muzyka, bez gier) . W takim przypadku chyba faktycznie górą będzie P8 Lite. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Śliwaa2 0 Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Co możecie powiedzieć o Asusie zenfon 2 laser? Otrzyma aktualizacje do Androida 6.0? Lepiej kupić Honor 4X czy Zenfone 2 laser?Telefon ma do gier,muzyki i mieć nienaganny aparat. Max 850zł. Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Śliwaa2 Cytuj Link to post Share on other sites
pietrrokov 122 Napisano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Co możecie powiedzieć o Asusie zenfon 2 laser? Otrzyma aktualizacje do Androida 6.0? Lepiej kupić Honor 4X czy Zenfone 2 laser? Telefon ma do gier,muzyki i mieć nienaganny aparat. Max 850zł. Tak Zenfone 2 Laser ma dostać androida 6.0, na pewno z tych dwóch wybrałbym właśnie Asusa - fajny telefon, poczytaj sobie o nim recenzje to się do niego przekonasz. Cytuj Link to post Share on other sites
viNMass 96 Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Jest sens brać Microsoft Lumia 640 XL LTE czy lepiej i taniej Dual Sim? Z Dual Sim'a raczej nie będę korzystał, co do internetu to łapię zwykle z wifi domowego do przeglądania stron, pisania na whatsapp/messenger itd. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Skoro dual sim raczej Ci się nie przyda,to jest przecież lumia 640 lte dobre aparaty i ekran,bardzo dobra bateria. Jak chcesz większy ekran to bierz lumia 640 XL ma też bardzo dobrą baterię i dobry ekran,ale aparaty ma lepsze i wszystkie wersje kolorystyczne mają matowy tył,a 640 lte ma tylko w czarnej wersji reszte są błyszczące. Cytuj Link to post Share on other sites
proqqqe 838 Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 http://allegro.pl/nowy-xiaomi-redmi-note-2-z-polski-wawa-gwar-fv23-i5813452679.html ok? mam zamiar kupić z odbiorem osobistym Cytuj Link to post Share on other sites
viNMass 96 Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Skoro dual sim raczej Ci się nie przyda,to jest przecież lumia 640 lte dobre aparaty i ekran,bardzo dobra bateria. Jak chcesz większy ekran to bierz lumia 640 XL ma też bardzo dobrą baterię i dobry ekran,ale aparaty ma lepsze i wszystkie wersje kolorystyczne mają matowy tył,a 640 lte ma tylko w czarnej wersji reszte są błyszczące. Chodziło mi tylko o wersję XL, czyli większą Pytanie brzmi, czy będzie jakaś wielka różnica jeśli wezmę z LTE a Dualsim jeśli chodzi o działanie internetu. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 To te same telefony tylko jeden jest z dual sim,a drugi z lte,więc różnicy w działaniu nie będzie żadnej. Cytuj Link to post Share on other sites
Śliwaa2 0 Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Asus zenfone2 laser szybko się przegrzewa? Kolega powiedział że od razu po włączeni zrobił się ciepły. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 A ile miał stopni? Cytuj Link to post Share on other sites
Śliwaa2 0 Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 nwm xDD Cytuj Link to post Share on other sites
nowyuserjon 5 Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Czy to nie podróbka przypadkiem? Coś za tanio wychodzi... <S6> Opcja Without Accessories>White za (dolar 3,95 zł) 342,89% = 1354,41 zł Jest tam kilka opcji wyboru telefonu, ale jedno mnie zastanawia, jakie są różnice między poszczególnymi nazwami kodowymi i dopiskami np Verizon czy Sprint? Na Amazon widziałem a podobną cenę, a nawet niższą, jeśli dobrze pamiętam to ~325$ odś Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Dostałeś już odpowiedź w innym dziale,odpuść sobie tego fona,po co stwarzasz sobie problemy? Cytuj Link to post Share on other sites
nowyuserjon 5 Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Jak dodawałem post wyżej nie było odpowiedzi, a czekałem na nią dosyć długo. Edytowane 10 Grudnia 2015 przez nowyuserjon Cytuj Link to post Share on other sites
Smokie 0 Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 http://allegro.pl/lg-g2-polska-dystrybucja-gwarancja-idealny-i5856162099.html Jest okej ? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Aukcja jak najbardziej ok:) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Jest OK. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Smokie 0 Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 A warto go kupić ? Czy lepiej szukać jakiegoś z dłuższą gwarancją? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Warty jest kupna. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts