Skocz do zawartości

[PROMOCJE] Łap okazję - granie w dobrej cenie

Recommended Posts

Myślisz że strzelałem na pałę? Jak już napisałem przestrzelałem każdą odległość i nie dochodziło. np szczerba na 500m  i strząły w, nad, pod, lewo, prawo itd z 600, 700... przez 10 minut wystrzelałem 11 magazynków a łącznie dałem za wygraną gdzieś w okolicach 20 minuty, i nie jestem odosobniony, poszukaj na forum steam jest pełno tematów odnośnie tego strzelania z karabinu (nie wyborowego) oraz są problemy z rzutem granatem (nie zalicza jak trafisz) na szczęście tego nie uświadczyłem.

Edytowane przez sajmon154

Czyli "ściągnij albo zgiń płać".

Tzn kto nie się sciągnie gry pełnej ten utraci dostęp do niej po 24 ?

Dokładnie tak. W sumie były do ściągnięcia 4 gry: RO2: HoS, Rising Storm oraz bety do obu. Udało mi się w całości pobrać "nie bety" - te mam w bibliotece, a mimo już zaczętego ściągania wersji beta, po 19.00 stan pobrany się wyzerował, a gry pojawiły się z opisem "2 dni do końca"

Mam pytanko odnośnie RO2: HoS czy singla można spolszczyć w aplikacji steam ? Jeśli tak, to jak tego dokonać ?

Pytanko nr. 2 - Czy wam też wyświetla się Company of Heroes 2 - 2 dni do końca ? Czyli ta gra też jest za free ?

Edytowane przez dxh11

drVanSteiner wydaje mi się, że po prostu bety się usuwają, bo ja nie pobrałem singla (pobrałem samo multi) i nie mam dopisku "2 dni do końca", ale może jeszcze ktoś potwierdzi.

dxh11 Company of Heroes 2 jaki Raising Storm mają teraz darmowy weekend, więc można je pobrać i grać w nie przez ten weekend.

• Popieram 1

U mnie tak samo jest, pewnie tylko beta się kończy. 

Mam pytanko odnośnie RO2: HoS czy singla można spolszczyć w aplikacji steam ? Jeśli tak, to jak tego dokonać ?

Z tego co widziałem to gra ma język polski. Jeśli masz steama po polsku to automatycznie zainstaluje wersję PL, przy angielskiej wersji steama trzeba zmienić we właściwościach. PPM na grę -> Właściwości -> Język -> wybierasz z listy Polski. ;)

• Popieram 1

Wczoraj ją wypróbowałem. Daj Pan spokój, nie ukończyłem nawet treningu. Doszedłem do stanowiska z granatami, bug chyba jakiś bo skończyły mi się granaty i tak stałem tam. Ani mi nie dokoptowało granatów, ani nie mogłem wyjść z tego stanowiska. Zniechęciła mnie ta gierka, na darmo pobierałem tyle godzin. Zresztą pamiętam jak ta gra miała premierę, nawet wtedy mi się nie chciało jej ściągać z torrentów taka mi się wydawała lewa. Wczoraj potwierdziło się, że we wrześniu 2011 miałem rację. Da się jakoś "odpisać" to gó**o od konta steam, tak żeby nie było tego widać nawet w niezainstalowanych grach?

Edytowane przez radek0406
  • Popieram 1

na darmo pobierałem tyle godzin. 

Jakaś literówka się wkradła - powinna być za darmo :menda:. Wiesz darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby  :P

Da się jakoś "odpisać" to ***** od konta steam, tak żeby nie było tego widać nawet w niezainstalowanych grach?

Nie da się, z biblioteki (po odinstalowaniu) znikają tylko Free to Play - reszta zostaje.

https://cdp.pl/t/kategoria/majowka-gry?per_page=100

Majówka w cdp.pl, przyjemne ceny.

Dragon Age, Dragon Age 2, Kingdoms of Amalur, Serious Samy, Call of Juarez, Mass Effecty i sporo innych. 

Metal Slug 3 - Steam - http://store.steampowered.com/app/250180/

Pojedyncza kopia - 3,5€, Dwie kopie (czyli na spółę ze znajomym/kobietą) - 5,5€

Może w lecie będzie ciut taniej, ale nadal warto!

• 2 tygodnie później...