rafal12322 5840 Napisano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 Niestety takie czasy gdzie chcą zarobić podwójnie na tym samym... Ja nowe LiS kupie jak zejdzie grubo poniżej stówy. Przecież taki pożal się remaster powinien być dodawany za friko dla osób posiadających oryginał a nie wołać za to jeszcze pieniądze i to niemałe xD Ja rozumiem remake jakiejś gry bo to jest faktycznie zupełnie inna jakość i kasa się za to należy, jak choćby seria Resident Evil ale tutaj? Dajcie spokój, pomijając fakt że tam nie było co remasterować bo gra posiadała specyficzny styl graficzny. 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 2 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 "Jezu cyrki się zaczęły. Współczuje osobom które teraz grają w 4k z Rtx włączonym. Glitchy błędów i przekłamań graficznych które nie były w oryginale od groma. Usunęli Mix Tape z Before the Storm. Szkoda że nie poinformowali wcześniej. Jakoś tak im się zapomniało.Tak samo w 2 epizodzie nie uruchamiajcie napisów bo ten błąd co na obrazku wyskoczy. A jak wam się uda to nie będziecie mieli tekstu, Pewnie kolejne 20 poprawek poprawi produkt. " Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 9 Czerwca Udostępnij Napisano 9 Czerwca Tego, że nowe LiS się pojawi można się było prędzej czy później spodziewać ale że Max wróci to już jest niespodzianka i to miła. https://www.youtube.com/watch?v=Ciia3eBFnb8 Cytuj Link to post Share on other sites
DyndaS 2307 Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca LiS 2 ma w ogóle spolszczenie? Ograłem 2 części, ale reszty nie i chyba trzeba zacząć nadrabiać. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca Po internetach jakieś tam spolszczenie krąży do dwójki. Mi jeszcze zostało do nadrobienia True Colors bo to jedyna część w którą nie grałem, cena jakoś nie zachęcała.... Double Exposure też cenowo jakoś nie powala i pewnie trzeba się będzie do tego przyzwyczaić bo jak to mówią tanio już było...... Cytuj Link to post Share on other sites
DyndaS 2307 Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca 21 godzin temu, rafal12322 napisał: Po internetach jakieś tam spolszczenie krąży do dwójki. Mi jeszcze zostało do nadrobienia True Colors bo to jedyna część w którą nie grałem, cena jakoś nie zachęcała.... Double Exposure też cenowo jakoś nie powala i pewnie trzeba się będzie do tego przyzwyczaić bo jak to mówią tanio już było...... Tzn. coś szukałem w temacie tego spolszczenia zanim napisałem, ale w tym graj po polsku czy jak to tam się zwało ktoś napisał, że spolszczenie nie zrobią, bo robili ale grę ciągle niby wywalało od tego. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca Fakt jednak nie ma i raczej nie zanosi się żeby było. Myślałem, że jest tutaj https://spolszczeniepl.com/ bo mi się wyświetliło ale jednak po pobraniu jakieś cuda się pojawiają.... Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 20 Czerwca Udostępnij Napisano 20 Czerwca Dziś mój kumpel robi live z tej gry, jak ktoś jest ciekawy zapraszam : ) https://www.youtube.com/live/s5x31Q83C00 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts