Skocz do zawartości

XBOX 360 + Kinect + 50 gier

Recommended Posts

Witam mam na sprzedaż konsole xbox 360.

W zestawie :

Konsola xbox 360

Kinect

Pad

dysk 120 GB

50 Gier na dysku zakupione przez xbox live

Lista gier : 

A Word of keflings
Aegis wings
Alien breed
Alien breed 3
American nightmare
Arkadian warriors
Battleblock theater
BF 1943
Beyond good and evil
Braid
Charlie murder
Dash of destruction 
Deadlight
Doom
Doom 2
Crash course 1,2
Duke nukem 3D
Duke nukem Manhattan
Dust an elysian tail
Gotham City impostors
Harms Way
Hexic HD
Iron Brigade
Lara croft (Guardian of light)
Mercury HG
Monkey Island 1,2
Motorcross Madness
Portal
Shadow Complex
Shinobi
Shoot many robots
The Wolf among US
Toy soldier
Trials
Trials evolution
Trine
Wreckateer (KINECT)
Zeno Clash

………………………..
Alan Wake
Dark souls
Gears of war
Halo Reach
Hitman Absolution
Mass effect
Red Dead Redemption
KINECT SPORTS (KINECT)
UFC TRAINER (KINECT)
Civilization

CENA - 799 zł

Kontakt GG: 7097266 mail: kostanski1@op.pl

No to zrobie Ci zdjecie jako dowód :)  Konsole kupiłem z przeróbką i nie moja wina. Jezeli chodzi o gry są zakupione z rynku oryginalne :) Pozatym to nie rgh zeby sobie gry wgrywać :) Lt to tylko przeróbka napędu i nie da sie tak poprostu wgrać gier :)  

Niektórzy to społeczniacy i jak słyszą przeróbka to masowo się masturbują... np Brath gó**o ci ten klient musi dać a nie dowody zakupu z policji jesteś?? w dodatku jest napisane na aukcji ( ślepojdo ) wkurzają mnie takie jełopy i internetowi napinacze...

Edytowane przez RafiXll

Niektórzy to społeczniacy i jak słyszą przeróbka to masowo się masturbują... np Brath gó**o ci ten klient musi dać a nie dowody zakupu z policji jesteś?? w dodatku jest napisane na aukcji ( ślepojdo ) wkurzają mnie takie jełopy i internetowi napinacze...

Słuszna uwaga, ale mimo wszystko dam fotki zeby nie było zadnych wątpliwośći.... teraz to nawet sprzedać normalnie nie mozna, na targu będą sprawdzać czy buraki nie są sztuczne....

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cb47acef1f2.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a99cc891c68.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d29bf8b329db.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/385214508e2c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/821a34f725a0.jpg

Są też fotki na których pokazane jest połączenie z livem/internetem zeby nie było ze konsola ma bana, czy gry są wyssane z palca :)

Edytowane przez ckast

Rafi czy ty jesteś aż tak mało inteligentny? Ja mam tylko oryginalne gry więc tak bardzo mi zależy na potwierdzeniu tego. Co z tego że jest napisane, nie wszystko musi być prawdą. Ja uważam że w ingerencja w konsole obniża jej cene.

A dowód zakupu edycji cyfrowych to jakiś bullshit - zawsze można dostać klucz bądź zdobyć go w drodze promocji lub Bundle

Nawet po bundlach i promocjach zostają emaile.  Ponadto, wykazanie legalności posiadanego softu leży w obowiązku sprzedającego, czy mu się to podoba, czy nie.

Jak zwykle sid popierduje ostrzeżeniami.... Brath a co z tego skoro gość chce sprzedać konsole, a Ty nie chcesz kupić to nie wypowiadaj się. Bo zachowujesz się jak katol... Co niektórzy są po prostu z tej strony lekko inni. Nie chcę kupić tylko chcę wiedzieć czy masz oryginały no plz... Miałem 3 ixy 2 w Polsce przerobiłem i grałem do bólu po necie obyło się bez bananów. 3 w Szkocji kupiłem - nie przerabiałem z oczywistych względów (ceny gier nowych i zarobki pozwalały kupić sobie 4 - 5 gier w tygodniu... Po powrocie do kraju kupiłem nową ( tamta została sprzedana koledze ) i mam same oryginały i nie przerobie bo po co... A sid co do tych maili takie trochę pieprzenie kotka za pomocą młotka. Coś typu sprzedam komputer z oryginalnym win 7 itd. Płacisz za soft czy za sprzęt. Linuksa wrzuć i tyle. - Do sprzedającego napisz sprzedaję konsolę + gratisy i żaden cymbał nie będzie Cię drogi kolego molestował...

Ja byłem właśnie zainteresowany tą konsolą bo szukam czegoś aby pograć np. w AC Rogue oraz inne gry na wyłączność ale skoro właściciel nie posiada żadnego potwierdzenia zakupu oraz fakt że ktoś grzebał w konsoli mnie od zakupu powstrzymały. A ty Rafi za to się ogarnij bo to właśnie sid ma racje. A płaci się właśnie za soft i sprzęt lub za sam sprzęt. Skoro konsola to jest soft i sprzęt to chce mieć pewność że kupując ją nie będę miał żadnych problemów z prawem.

A jak ktoś sprzedaje z systemem za który musiał zapłacić to może zarządać wyższą cene. Jeszcze jedno, gry wgrane na hdd to nie są gratisy, nadal potrzebne jest potwierdzenie zakupu. Np. mail który to udowadnia, nie muszą być pokazane wszystkie zakupy ale np. tych większych gier.

Edit: Mi chodzilo o oprogramowanie nisko poziomowe i nie tylko, które pozwala na komunikacje użytkownika ze sprzętem. Skoro dla właściciela LT nie jest takim oprogramowaniem to nie mam tu już co pisać.

Edytowane przez Brath

Nawet po bundlach i promocjach zostają emaile.  Ponadto, wykazanie legalności posiadanego softu leży w obowiązku sprzedającego, czy mu się to podoba, czy nie.

Ja nie miałem bundli i promocji :) kupowałem wszystko :) nie pamiętam zebym dostał meila po zakupie alan wake z dodatkami, tak samo z innymi grami, a zakupione gry to zbior z 2 , 3 lat :)

Ja byłem właśnie zainteresowany tą konsolą bo szukam czegoś aby pograć np. w AC Rogue oraz inne gry na wyłączność ale skoro właściciel nie posiada żadnego potwierdzenia zakupu oraz fakt że ktoś grzebał w konsoli mnie od zakupu powstrzymały. A ty Rafi za to się ogarnij bo to właśnie sid ma racje. A płaci się właśnie za soft i sprzęt lub za sam sprzęt. Skoro konsola to jest soft i sprzęt to chce mieć pewność że kupując ją nie będę miał żadnych problemów z prawem.

A jak ktoś sprzedaje z systemem za który musiał zapłacić to może zarządać wyższą cene. Jeszcze jedno, gry wgrane na hdd to nie są gratisy, nadal potrzebne jest potwierdzenie zakupu. Np. mail który to udowadnia, nie muszą być pokazane wszystkie zakupy ale np. tych większych gier.

Tępaku... jaki soft, Lt to tylko soft napędu i nie ma wpływu na system , na gry itd. A gry arcade i gry na zadanie zakupiłem przez sklep internetowy i nie ma zadnego potwierdzenia, to nie gry w pudełku.  Jak nie chcesz kupować to powiedziałem, nie wypowiadaj sie wiecej, widze ze forum jest pełne ciemniaków :) Na xboxie gram od 2007 roku i nikt mi kitu wciskac nie bedzie :) 

Kinect sprawny ? Jak tak to za ile sam kinect sprzedajesz i czy na gwarancji ?

Wszystko sprawne , lezał i sie kurzył bo praktcznie nie uzywałem :) Gwarancji juz nie ma bo jakies 3 lata temu kupiłem ;) Wolałbym jednak całość sprzedać :) Jakby co to pisz na priv

up.....

Ile chcesz za kinect? Nie zapominaj, że mogłem kupić fabrycznie nowe za 200zł :) (TESCO w Milanój

Jak chcesz to kup w Tesco :)  Ja sprzedaje cały zestaw :)  

Nowy 200 zł ? zapomnij, za 200 zł na allegro masz uzywki, nowka minimum 300 zł :)

up..........