ckast 0 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam mam na sprzedaż konsole xbox 360. W zestawie : Konsola xbox 360 Kinect Pad dysk 120 GB 50 Gier na dysku zakupione przez xbox live Lista gier : A Word of keflingsAegis wingsAlien breedAlien breed 3American nightmareArkadian warriorsBattleblock theaterBF 1943Beyond good and evilBraidCharlie murderDash of destruction DeadlightDoomDoom 2Crash course 1,2Duke nukem 3DDuke nukem ManhattanDust an elysian tailGotham City impostorsHarms WayHexic HDIron BrigadeLara croft (Guardian of light)Mercury HGMonkey Island 1,2Motorcross MadnessPortalShadow ComplexShinobiShoot many robotsThe Wolf among USToy soldierTrialsTrials evolutionTrineWreckateer (KINECT)Zeno Clash………………………..Alan WakeDark soulsGears of warHalo ReachHitman AbsolutionMass effectRed Dead Redemption KINECT SPORTS (KINECT) UFC TRAINER (KINECT) Civilization CENA - 799 zł Kontakt GG: 7097266 mail: kostanski1@op.pl LINK ALLEGRO - http://allegro.pl/xbox-360-lt-3-0-kinect-50-gier-i4478155428.html Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 50 Gier na dysku zakupione przez xbox live Rozumiem że ma Pan dowody zakupów tych gier? (na emailu) Cytuj Link to post Share on other sites
ckast 0 Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Jakie niby dowody... To są oryginalne gry zakupione drogą elektroniczną na rynku live Zawsze moge zrobić zdjęcie z poziomu konsoli i pokazać ze gry są na dysku Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez ckast Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Brath Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Chodzi o to że ta konsola była przerabiana i musimy sprawdzić czy te gry są oryginalne. Ja nie uwierzę jeśli nie zobaczę dowodu zakupu. Przecież mogłeś je spiracić i wgrać na dysk. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
ckast 0 Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 No to zrobie Ci zdjecie jako dowód Konsole kupiłem z przeróbką i nie moja wina. Jezeli chodzi o gry są zakupione z rynku oryginalne Pozatym to nie rgh zeby sobie gry wgrywać Lt to tylko przeróbka napędu i nie da sie tak poprostu wgrać gier Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Niektórzy to społeczniacy i jak słyszą przeróbka to masowo się masturbują... np Brath gó**o ci ten klient musi dać a nie dowody zakupu z policji jesteś?? w dodatku jest napisane na aukcji ( ślepojdo ) wkurzają mnie takie jełopy i internetowi napinacze... Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez RafiXll Cytuj Link to post Share on other sites
ckast 0 Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Niektórzy to społeczniacy i jak słyszą przeróbka to masowo się masturbują... np Brath gó**o ci ten klient musi dać a nie dowody zakupu z policji jesteś?? w dodatku jest napisane na aukcji ( ślepojdo ) wkurzają mnie takie jełopy i internetowi napinacze... Słuszna uwaga, ale mimo wszystko dam fotki zeby nie było zadnych wątpliwośći.... teraz to nawet sprzedać normalnie nie mozna, na targu będą sprawdzać czy buraki nie są sztuczne.... http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cb47acef1f2.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a99cc891c68.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d29bf8b329db.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/385214508e2c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/821a34f725a0.jpg Są też fotki na których pokazane jest połączenie z livem/internetem zeby nie było ze konsola ma bana, czy gry są wyssane z palca Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez ckast Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 przecież to LT a nie RGH nie da się przy LT trzymać funkcjonalnych gier pirackich na HDD... A dowód zakupu edycji cyfrowych to jakiś bullshit - zawsze można dostać klucz bądź zdobyć go w drodze promocji lub Bundle Cytuj Link to post Share on other sites
ckast 0 Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Dzięki panie ekspercie ze pomagasz mi wytłumaczyć ludzią czegoś czego nie rozumieją logiczne ze pirackie gry nie działały by w siecie, to nie RGH ! Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Brath Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Rafi czy ty jesteś aż tak mało inteligentny? Ja mam tylko oryginalne gry więc tak bardzo mi zależy na potwierdzeniu tego. Co z tego że jest napisane, nie wszystko musi być prawdą. Ja uważam że w ingerencja w konsole obniża jej cene. Cytuj Link to post Share on other sites
ckast 0 Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Jak Ci sie nie podoba to nie uczestnicz w tym temacie Kup sobie nową konsole i nie zajmuj miejsca na forum Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 A dowód zakupu edycji cyfrowych to jakiś bullshit - zawsze można dostać klucz bądź zdobyć go w drodze promocji lub Bundle Nawet po bundlach i promocjach zostają emaile. Ponadto, wykazanie legalności posiadanego softu leży w obowiązku sprzedającego, czy mu się to podoba, czy nie. Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Jak zwykle sid popierduje ostrzeżeniami.... Brath a co z tego skoro gość chce sprzedać konsole, a Ty nie chcesz kupić to nie wypowiadaj się. Bo zachowujesz się jak katol... Co niektórzy są po prostu z tej strony lekko inni. Nie chcę kupić tylko chcę wiedzieć czy masz oryginały no plz... Miałem 3 ixy 2 w Polsce przerobiłem i grałem do bólu po necie obyło się bez bananów. 3 w Szkocji kupiłem - nie przerabiałem z oczywistych względów (ceny gier nowych i zarobki pozwalały kupić sobie 4 - 5 gier w tygodniu... Po powrocie do kraju kupiłem nową ( tamta została sprzedana koledze ) i mam same oryginały i nie przerobie bo po co... A sid co do tych maili takie trochę pieprzenie kotka za pomocą młotka. Coś typu sprzedam komputer z oryginalnym win 7 itd. Płacisz za soft czy za sprzęt. Linuksa wrzuć i tyle. - Do sprzedającego napisz sprzedaję konsolę + gratisy i żaden cymbał nie będzie Cię drogi kolego molestował... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Brath Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja byłem właśnie zainteresowany tą konsolą bo szukam czegoś aby pograć np. w AC Rogue oraz inne gry na wyłączność ale skoro właściciel nie posiada żadnego potwierdzenia zakupu oraz fakt że ktoś grzebał w konsoli mnie od zakupu powstrzymały. A ty Rafi za to się ogarnij bo to właśnie sid ma racje. A płaci się właśnie za soft i sprzęt lub za sam sprzęt. Skoro konsola to jest soft i sprzęt to chce mieć pewność że kupując ją nie będę miał żadnych problemów z prawem. A jak ktoś sprzedaje z systemem za który musiał zapłacić to może zarządać wyższą cene. Jeszcze jedno, gry wgrane na hdd to nie są gratisy, nadal potrzebne jest potwierdzenie zakupu. Np. mail który to udowadnia, nie muszą być pokazane wszystkie zakupy ale np. tych większych gier. Edit: Mi chodzilo o oprogramowanie nisko poziomowe i nie tylko, które pozwala na komunikacje użytkownika ze sprzętem. Skoro dla właściciela LT nie jest takim oprogramowaniem to nie mam tu już co pisać. Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Brath Cytuj Link to post Share on other sites
ckast 0 Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Nawet po bundlach i promocjach zostają emaile. Ponadto, wykazanie legalności posiadanego softu leży w obowiązku sprzedającego, czy mu się to podoba, czy nie. Ja nie miałem bundli i promocji kupowałem wszystko nie pamiętam zebym dostał meila po zakupie alan wake z dodatkami, tak samo z innymi grami, a zakupione gry to zbior z 2 , 3 lat Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 nie da się przy LT trzymać funkcjonalnych gier pirackich na HDD... Tommy niejako sprawę wyjaśnił, więc nie ma co dywagować, gdybać ani drążyć. Cytuj Link to post Share on other sites
ckast 0 Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Ja byłem właśnie zainteresowany tą konsolą bo szukam czegoś aby pograć np. w AC Rogue oraz inne gry na wyłączność ale skoro właściciel nie posiada żadnego potwierdzenia zakupu oraz fakt że ktoś grzebał w konsoli mnie od zakupu powstrzymały. A ty Rafi za to się ogarnij bo to właśnie sid ma racje. A płaci się właśnie za soft i sprzęt lub za sam sprzęt. Skoro konsola to jest soft i sprzęt to chce mieć pewność że kupując ją nie będę miał żadnych problemów z prawem. A jak ktoś sprzedaje z systemem za który musiał zapłacić to może zarządać wyższą cene. Jeszcze jedno, gry wgrane na hdd to nie są gratisy, nadal potrzebne jest potwierdzenie zakupu. Np. mail który to udowadnia, nie muszą być pokazane wszystkie zakupy ale np. tych większych gier. Tępaku... jaki soft, Lt to tylko soft napędu i nie ma wpływu na system , na gry itd. A gry arcade i gry na zadanie zakupiłem przez sklep internetowy i nie ma zadnego potwierdzenia, to nie gry w pudełku. Jak nie chcesz kupować to powiedziałem, nie wypowiadaj sie wiecej, widze ze forum jest pełne ciemniaków Na xboxie gram od 2007 roku i nikt mi kitu wciskac nie bedzie Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Tępaku... widze ze forum jest pełne ciemniaków Myślę, że chciałbyś to szybko skorygować. @, proszę abyś już nie pisał. Miałeś pełne prawo spytać co i jak, jest już wszystko jasne, nie pasuje oferta, trudno. Nie ma sensu robić tu zbędnej dyskusji. Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Kinect sprawny ? Jak tak to za ile sam kinect sprzedajesz i czy na gwarancji ? Cytuj Link to post Share on other sites
ckast 0 Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Kinect sprawny ? Jak tak to za ile sam kinect sprzedajesz i czy na gwarancji ? Wszystko sprawne , lezał i sie kurzył bo praktcznie nie uzywałem Gwarancji juz nie ma bo jakies 3 lata temu kupiłem Wolałbym jednak całość sprzedać Jakby co to pisz na priv up..... Cytuj Link to post Share on other sites
atariauke 52 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ile chcesz za kinect? Nie zapominaj, że mogłem kupić fabrycznie nowe za 200zł (TESCO w Milanówku) Cytuj Link to post Share on other sites
ckast 0 Napisano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Ile chcesz za kinect? Nie zapominaj, że mogłem kupić fabrycznie nowe za 200zł (TESCO w Milanój Jak chcesz to kup w Tesco Ja sprzedaje cały zestaw Nowy 200 zł ? zapomnij, za 200 zł na allegro masz uzywki, nowka minimum 300 zł up.......... Cytuj Link to post Share on other sites
atariauke 52 Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 To ciekawe, żałuję że zdjęcia nie zrobiłem, niedowiarku Dokładnie to 199.99 Cytuj Link to post Share on other sites
ckast 0 Napisano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 przyjmuje oferty tylko odnośnie całego zestawu Cytuj Link to post Share on other sites
ashesrider 7 Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 To ciekawe, żałuję że zdjęcia nie zrobiłem, niedowiarku Dokładnie to 199.99 No a teraz jest dziś i dzień dziecka sie skończył. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts