Maksym Słomski 8 Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Wiesz , jak postawiliby mnie przed wyborem : albo dzisiejsza forma Kinecta , albo stołek to wybrałbym to drugie. Inna sprawa, że to ma być odskocznia, a jeśli potencjał zostanie zmarnowany to dostanie przydomek "na imprezy", i tyle. Nikt nie wie jaka jest tak na prawdę dzisiejsza forma Kinecta. Producent zachwala - wiadomo, natomiast krytycy nie mieli w łapach, ale już srają żarem. Poczekajmy do premiery - wtedy się pewnie co nieco okaże. Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Nadmierny optymizm ? Przecież były pokazy, jak coś wywołało większe och, to się okazywało że bez pomocy serwerów takie coś się nie zadomowi w domach, E3, Gamescom, co nieco już wiemy o kinect, ale święta racja, nadzieja umiera ostatnia, może jednak będzie coś więcej niż poker face. Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 kinect vs move http://www.ppe.pl/news-2484-Zgrentgen_L ... _Move.html Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Czyli w Polsce raczej Kinect ostro przegra z PS Move. Za takie "coś" Kinect + gra 650 zł. Natomiast jak ktoś kupi konsolę to lepiej arcade + 4 GB + kinect 1299 zł. Wniosek ? Jak np. przedłużamy umowę to mamy gorsze promocje niż ten co chce zawiązać z firmą. Stąd wniosek na ppe, słuszny że Kinect jest dla każuali i dla nowych użytkowników. przypomne ze starter pack kosztuje 250 zł dla PS3. 650 zł (Kinect) vs PS Move 250 zł Co lepsze ? Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Tylko, że PS Move = Wiilot Kinect to jednak coś nowego, coś innego niż tylko kontroler, który trzymamy w łapie... A co do ceny Kinecta: przegięcie pały. Move ma super cenę jak na nowość jednak... Ta cena Kinecta jest jakaś ostatecznie potwierdzona? Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Mówili o tym na Xbox Fun Day. A Kinect to nic nowego, to jest Xboxowy EyeToy. Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Szkoda że tak chamsko i głupio wyszło. http://www.ppe.pl/news-2495-Heavy_Rain_ ... _2010.html I dobrze że zmoczyło ich "zamknięta" imprezę. Taka fajna konsola a tacy nieuprzejmi ludzie , że aż mnie od niej odrzucają. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 No bywa Cytuj Link to post Share on other sites
quchoo 0 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Gdzies czytalem, ze Kinect bedzie dzialal tylko w tych gorszych graficznie i mnie wymagajacych od xboxa grach, z zadawalajaca plynnoscia. Moglby ktos to potwierdzic lub mnie poprawic? Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Raczej nie prawda, kinect podobno nie obciąża tak mocno procesora. Gdzieś słyszałem ze potrzebuje zaledwie 1% mocy proca chociaż to może być kolejne kłamstewko microsoftu Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Sciera w PSX Extreme pisał , że podobno kinect żre tyle mocy że takie gry jak PGR, Halo nie dostanie Kinecta. Następnie mówi (Zrentgen) że może być tak , że teraz są casualowe gry, a za rok np. bardziej złożone produkcje. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Tylko ja się zastanawiam co oni zrobią z zablokowaną dodatkową mocą XBOX 360.To jest jak Turbo Core w i5.Daje takiego kopa, że chej .A gdyby tak zrobiono to XBOX byłby 3 razy mocniejszy od PS3 ale chyba jednak coś takiego będzie za parę lat jak każdy XBOX to będzie SLIM Cytuj Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 40% wydajniejszy od FATA z tego co pamiętam, więc nie wiem gdzie te 3 razy mocniej od PS 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Wiadomo x360 ma niewykorzystaną ukrytą moc która po uwolnieniu przebije radeona 5970 +i7. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Podobnie jak PS3. Pamiętajmy, że to fani PS3 przy każdej możliwej okazji mówią, że kiedyś będzie pięknie, jak tylko ujarzmią możliwości proca. IMO takie spory to głupota - to wszystko wygląda podobnie, a ma dawać po prostu frajdę. EDIT: czy ktoś wie, czy Forza 3 pozwala na karierę co-op na split screen? Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 xbox 360 3 razy mocniejszy... to się uśmiałem. niech gry na niego do końca żywota konsoli będą pracować w HD to będzie dobrze. Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Wulfen śmiać mi się chcę gdy czytam Twoje posty... Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 EDIT: czy ktoś wie, czy Forza 3 pozwala na karierę co-op na split screen? Nie pozwala. Karierę można przechodzić tylko na jednego. "Wolna gra" służy do multiplayer'a (split screen), gdzie walka polega tylko, na ściganiu się między sobą z kilkoma przeciwnikami, o ile ich, rzecz jasna "włączymy". Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Okej, dzięki! Do Co-opa będzie Lego Indiana Jones w takim razie na razie chyba. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 xbox 360 3 razy mocniejszy... to się uśmiałem. niech gry na niego do końca żywota konsoli będą pracować w HD to będzie dobrze. No nie może przesadziłem z tymi 3 razy .Ale na pewno będzie mocniejszy od PS3 Cytuj Link to post Share on other sites
Beatrix Kiddo 103 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 a to zależy od zmiennej losowej czy ??? nie znam mocy obu konsol. Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 xbox 360 3 razy mocniejszy... to się uśmiałem. niech gry na niego do końca żywota konsoli będą pracować w HD to będzie dobrze. No nie może przesadziłem z tymi 3 razy .Ale na pewno będzie mocniejszy od PS3 czyli po uwolnieniu ukrytej, niesamowitej mocy xboxa która daje 40% alan wake może by osiągnął oszałamiającą rozdzielczość 640p. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Producenci musieliby jeszcze raz pisać kod gry .A jakby by to zrobili to uwierz mi, że ta rozdzielczość byłaby dużo większa nić 540p czy 640p.Znowu byśmy czekali 3 lata Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 23 Października 2010 Udostępnij Napisano 23 Października 2010 pre alpha crysis 2(x360) http://www.youtube.com/watch?v=vhBY-h2g ... _embedded#! imo bardzo dobrze sie to prezentuje Cytuj Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 23 Października 2010 Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Słaby filmik nie można za wiele wywnioskować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts