bumbel123 3110 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Też spoko, wszystkie V tiery dobrze zarabiają. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Dziś grając fv215b 183 powaliłem jednym strzałem is7 piękny widok, trafiłem w amunicyjny. Odegrałem się za wszystkie starcia z tym czołgiem, ale co z tego jak i tak bitwe przegraliśmy Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 łał, ja widziałem Chaffiego, który rozwalił ammo racka e100, więc tym ef fałem ciesz się, że nie strzeliłeś mu za 9HP w tą wieżę. Cytuj Link to post Share on other sites
bumbel123 3110 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Dziś grając fv215b 183 powaliłem jednym strzałem is7 Moc działa kalibru 183 Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 E100 to następny tank, gdy go widzę to ciarki na plecach mam I zawsze mam randomy grając is8. Wczoraj starcie is8 vs is7 z bliska trzy razy oddałem strzał w przód i zerooo celowałem w podwozie, obok lufy i w lufe, masakra. Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Tak znerfili FVała, że to jest wałek, a nie tdek. A co dopiero będzie w 9.2 Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 (edytowane) celuj w środek w ten dziubek jak jest podbrzusze i pancerz lub z lewej strony podbrzusza przy gąskach jak chcesz przebic jarzmo to życzę powodzenia:P wchodzi w niego z innych dział w reflektory spokojnie pod działo we właz gdzie patrzy dowódca również wieża jest ciężka do ruszenia http://files.tinypic.pl/i/00556/w7e4ymg1zzdi_t.jpg btw wchodząć na IX X radzę pouczyć się wszystkich czołgów bo bez tego nie ma sensu grać , szkoda żebyś denerwował innych grając jako noobowa X Edytowane 26 Lipca 2014 przez lukyeti Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Biłem w tą przednią dolną płytę i nic, muszę poćwiczyć.Ale grając tortoise jednego dnia biłem e75 w przód bez większego celowania, a już kolejny dzień trzy pudła i o co chodzi ? Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 haha, nie wiesz, że jednego dnia można nie trafiać przy pełnym skupieniu i przegrywać wszystkie bitwy, a drugiego niszczyć ammo racki bez większego celowania i wygrywać 15:3 ,5 ,7 ? Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 (edytowane) A co dopiero będzie w 9.2 Najwyżej sprzedam i po problemie, bo porażki kosztują haha, nie wiesz, że jednego dnia można nie trafiać przy pełnym skupieniu i przegrywać wszystkie bitwy, a drugiego niszczyć ammo racki bez większego celowania i wygrywać 15:3 ,5 ,7 ? Gra ma swoje humory, to się zgadza. Edytowane 26 Lipca 2014 przez grabekxxx Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 (edytowane) bardziej bym powiedział że WG dba o interes tak Cię gnojąc, żebyś winratio miał w granicach 50% gra jest jak dla mnie bardzo fajna tzn była fajna powiedzmy 1,5 roku odkąd się pojawiła pomysł świetny, kasę z tego zarobili kosmiczną (nie mam nic przeciwko temu oczywiście sam ich finansowałem bo było warto) teraz to równia pochyła nikt nie powiedział że gra musi się cały czas rewolucyjnie rozwijać ja bym z chęcią zrezygnował z nowych nierealnych czołgów, medów czy td na rzecz poprawienia losowań, usunięcie strzałów za zero czy dodania nowych map Nowe nacje to dla mnie rozbudowywanie na siłę , pojazdów było wystarczająco na kilkanaście lat grania teraz gra wygląda tak że każdy leci jak najszybciej do X potem następna kiedyś jakoś wg mnie było lepiej , poza tym ile macie bitew an tych swoich X? 100 200? co to jest nie lepiej by było żeby powiedzmy były 4 drzewka jak kiedyś ale jak wbijesz tą X to masz na niej 2-3k bitew i czołg i załogę masz wymaxowaną na cacy ! Edytowane 26 Lipca 2014 przez lukyeti 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Zgadzam się z Yetim może po za tymi dziesiątkami. Jest to na pewno jakieś urozmaicenie cw czy czegoś. Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 (edytowane) Ja nie potrafie grać tym fv215b 183, to padaczka i tyle. Kampowanie i sranie po krzakach to nie dla mnie.Lubie mobilność, ten tank psuje mi staty i pójdzie do żyda. K..... kiedy odblokuję is7, mam wielkie oczekiwania co to tego czołgu, mam nadzieje że się sprawdzi w moich rękach Yeti masz rację, tylko uzależnionemu od gry to możesz 100 razy mówić, a on i tak swoje. Edytowane 26 Lipca 2014 przez grabekxxx Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Nawet jak będziesz miał pomysł na grę i odpowiedni dla niego czołg to na nic się to zda jeżeli wielcy "pro gejmerzy" skampią się po krzakach za artą. Sam nic nie zdziałasz, znam to z autopsji. Mówienie, że kampa sprzyja bliskiemu podejściu przeciwnika i eliminację naszego teamu nie działa. Czesto słysze podśmie****ki, że jestem noob bo np ruszę do przodu i zginę tyle tylko, że potem cały team ginie jeden po drugim, to jest ta wspaniała myśl taktyczna oparta na asekuranckiej do bólu grze... Ale zaraz... czy stanie w miejscu w nomen omen dynamiczne grze jest graniem? Wg moich kanonów za cholerę nie W rzyci mam staty, zginę to zginę tyle tylko, że regularnie jestem w pierwszej piątce pod kątem czy to zadanego dmg czy punktów xp. Obawiam się, że czasy radosnego blitzkriegu i czystej bezstresowej zabawy opartej na logice a nie "pseudo taktyce pro gejmerów z ich pro klanów" przeminęły bezpowrotnie. Naturalnie nie krytykuję gier klanowych, takowych społecznośći po prostu najczęściej to wielcy pro elo kozacy z super statami w klanowych plutkach uważają się za bogów wobec szaraków jak ja z "yellow stats". Podam mój ulubiony przykłąd poza kampą w trybie szturmu. Bronimy bazy. Jedna flanka (A) walczy z dużym zgrupowaniem wrogich jednostek. Inna (B) obroniła się przed jakimiś słabymi tankami, których część salwuje się ucieczką. (A) dostaje w tyłek, co robi (B)- rzuca się w pogoń za niedobitkami przeciwnika- zamiast pomóc grupie (A), do tego czyni to totalnie na około, najdłuższa drogą, nie ważne, że tanki sa wolne i nie mają najmniejszych szans na powodzenie takiej operacji- gonia na ślepo za jakimś lajtem czy innym padłem które nie ma wpływu na losy bitwy podczas gdy wrogie tanki eliminują obrońców (A) i zajmuja bazę- gejm ołwer. Reasumujac nie cierpie totalnej głupoty w grze którą to co niektórzy uważają za geniusz na miarę Sun Tzu. Ależ się rozpisałem, jak nigdy Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Zgodze się z tobą san Spider Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Dlatego nie wiem czy wiecie co się dzieje na CW Bitwy gdzie teamy campią przez 15 minut i graja pod arte odchodzą do lamusa Przynajmniej tak było jak ostatnio graliśmy kilka razy Wszyscy biorą szybkie czołgi i robią ataki po 6-7 wrogów i wycofanie i zmiana pozycji genialna sprawa jak dla mnie:) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 (edytowane) My tam robimy Gambit. Od nas dwóch rozstawiających poszło do innego klanu aby podpierdzielić taktyki No dobra, patrzcie na to: http://replays.quickybaby.com/result.php?id=29666#report Edytowane 27 Lipca 2014 przez Bichits 1 Cytuj Link to post Share on other sites
bumbel123 3110 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 No wynik nawet nawet Cytuj Link to post Share on other sites
sajmon154 537 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Ha, haha, hahahaha ! http://allegro.pl/korepetycje-nauki-world-of-tanks-wot-od-top-100-eu-i4465263565.html Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Ooo. Widze moją aukcje znalazł Cytuj Link to post Share on other sites
bumbel123 3110 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Co jak co, ale pomidorkom to na pewno trochę pomogłoby. Cytuj Link to post Share on other sites
kryj84 30 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 No jak masz 12k bitew to nie dziwne że masz 72% winratio Chce zobaczyć twoje staty po 30k bitew Poza tym winratio ma się do umiejętnoßci jak komstrukcja Malucha do konstrukcji Hammera 1 Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 hahahaha ciekawe czy znajdą się na to jelenie...przede wszystkim jaką masz gwarancje że przekaże Ci coś wartościowego pieprzyc godzinę o tym co się dzieje każdy potrafi Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Widze, że ktoś na poważnie wziął mój post. Myślałem, że z emotą wariata wszyscy się skapną, że jaja sobie robie. Cytuj Link to post Share on other sites
szary_turbo 3473 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Wszyscy wiemy, że nie masz takich dobrych statystyk, także nie pochlebiaj sobie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts