MoonWalk 159 Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Nie wiem o co chodzi z tą aktywacją - jak to cofnąć? SPróbuje reinstalki, ale nie dzisiaj Save'mi sie nie przejmujcie, bo gra jest czysta. Przyjmę wszelkie następne pomysły Cytuj Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Możliwe, że tej aktywacji nie ma - pamiętam, że spotkałem się z tym przy jakiejś grze, która była wydawana przez EA. Cytuj Link to post Share on other sites
MoonWalk 159 Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Raczej powiem tak, że gra miesiąc temu chodziła i miała się dobrze Cytuj Link to post Share on other sites
sierak 8 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Witam. Mam problem z grą Need for Speed Undercover na PC a raczej sterowaniem. Mianowicie jadąc za każdym razem jak nacisnę przycisk (czy to na klawiaturze czy na padzie) skrętu w lewą,prawą stronę tracę na prędkości, sytuacja jest bardziej denerwująca gdy mam pokonać dłuższy zakręt o małym koncie skrętu... po prostu jakby samochód hamował, przy lekkim skręcie nawet na prostej... Sprawdzałem na youtube i na filmikach takiej sytuacji nie było. P.S Próbowałem zmienić skrzynie biegów na manualną - bezskutecznie, sprawdzałem wszystko, odłączałem pada, klawiaturę, reinstal gry, wszystkie możliwe kombinacje tuningu osiągów... nic... Nie wiem czy sytuacja się zmieni kiedy podepnę kierownice(jak kupię przejściówkę), czy ten błąd zniknie, ale wole grać na padzie... Z góry dzięki :help: Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Zacznijmy od tego, że klawiatura to kontroler 0/1, i nic dziwnego w tym, że tracisz na prędkości. Jeżeli chodzi o pada to... używania krzyżaka mija się z celem, gdyż efekt będzie ten sam. Chcesz wchodzić płynnie w zakręty? Przerzuć się na analogi. Jako ciekawostkę dodam, iż w Undercoverze występuję pewien bug, dzięki któremu klawiaturowcy mają ogromną przewagę. A mianowicie, po wzięciu zakrętu, początkowo tracimy prędkość, jednak zaraz po tym, auto przyspiesza jak z procy (!). Dlatego mniej więcej, kontrolery 0/1 zostały zakazane na turniejach/ligach, w tej części NFS'a. Cytuj Link to post Share on other sites
sierak 8 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Próbowałem na analogu, dalej to samo... najgorsze jest przy najszybszych samochodach... lekko ruszę i gałką i przyciskiem i już jakbym z całej siły skręcał... bardzo to denerwuje... Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 http://vimeo.com/7161764 Tu masz płynną jazdę. I jeżeli masz na myśli tracenie prędkości na zakrętach to jest to normalne. Jeżeli nie, wytłumacz dokładniej, bo nie potrafię do końca pojąć o co Ci chodzi. Podaj jeszcze jaki masz model pada? Cytuj Link to post Share on other sites
sierak 8 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Kierowanie na tym filmiku jest dobrze... u mnie jest inaczej... ten kilka pierwszych zakrętów( tych gdzie nie tracił prędkości) ja na takich zakrętach tracę... Model mojego pada: ART Sigma AG-15PU Vibration Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 To najprawdopodobniej problem z kontrolerem. W tańszych padach, analog = krzyżak = klawiatura (patrz Speedlink Strike 2). Cytuj Link to post Share on other sites
sierak 8 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Czyli kierownica powinna pomóc?? Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Napisałem najprawdopodobniej. Nie zaszkodzi spróbować Cytuj Link to post Share on other sites
sierak 8 Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 ok dzięki... kupię przejściówkę i zobaczę xD Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Cytuj Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Wie ktoś jakie będą wymagania tej gry? Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Wie ktoś jakie będą wymagania tej gry?Jak na tak brzydką grafikę to pewnie niskie Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Już się doczekać nie mogę premiery nowego NFS - te filmy wyglądają bardzo obiecująco Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Soundtrack nowego NFSa Znacie coś z tego...? Ja nic The Resist Stance – Bad Religion Cinema – Benny Benassi feat. Garry Go Conscience Killer – Black Rebel Motorcycle Club Opposite of Adults – Chiddy Bang Sofi Needs A Ladder – Deadmaus feat. Sofi All The Same – Does It Offend You, Yeah? Giant Song – Funeral Party Live Like You Wanna Live – Greenskeepers Bombshock – Hadouken! Get A Rise – Killa Kela Echoes – Klaxons Twin Flames – Klaxons Stronger – Lazee feat. Dead By April Big Weekend – Lemonade Shining Down – Lupe Fiasco feat. Matthew Santos Groove Me – Maximum Balloon feat. Theophilus London Born Free – M.I.A. Yeah Yeah Yeah – New Politics Watercolour – Pendulum Nothing From You (Redanka Remix) – Pint Shot Riot Stay Too Long (Pendulum Remix) – Plan B Devil’s Music – Teddybears Superbad (11:34) – Travis McCoy Divisive (Tom Starr Remix) – We Have Band Bigger Than Us – White Lies Ruling Me – Weezer Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Większość wykonawców jest mi znana, dziwi mnie tylko brak "Tainted Love" w wykonaniu Marilyn Mansona Cytuj Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ja tam znam tylko Pendulum i Plan B . Cóż... Zobaczymy co pokaże demo . A co do wymagań to: Minimalne wymagania sprzętowe: OS: Windows XP (SP3) / Windows Vista / Windows 7 CPU: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ lub AMD Athlon X2 64 2.4GHZ RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista/Windows 7 GRAFIKA: 256 MB DirectX 9.0 kompatybilny z Shader Model 3.0 albo wyższy DŹWIĘK: kompatybilna z DirectX 9.0 HDD: 8 GB Zalecane wymagania sprzętowe: OS: Windows XP (SP3) / Windows Vista / Windows 7 CPU: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHZ or AMD Athlon X2 64 6000+ lub lepszy RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista/Windows 7 GRAFIKA: GeForce 8800 GT albo ATI Radeon HD 4700 lub lepszy DŹWIĘK: 5.1 HDD: 8 GB Obsługiwane karty graficzne: ATI RADEON X1950, HD 2000/3000/4000/5000 series NVIDIA GeForce 7 (7600 lub lepsze)/8/9/100/200 series. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Pójdzie na maxa Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Jutro demo, ale tylko na konsole: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=54691 Właśnie piszę newsa. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_saaXB9IR7o Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Cytuj Link to post Share on other sites
kopczenko 1 Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 nie no ja nie mam pytac co do tego ostatniego filmiku, jest nawet gorsza niz ten promujacy Undercover, ten w biurze (chyba ze cos pomylilem) O polskiej reklamie nie wspominam bo ... gral ktos w demo juz?, jest jakikolwiek model zniszczen? Bardzo burnoutowa ta gra jest? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts