Skocz do zawartości

Kącik emeryta i rencisty ;) 30+ only.

Recommended Posts

4 godziny temu, Player1 napisał:

albo ja już nie ten sam...

Raczej to drugie, choć jak odpalam czasem coś na małym atari (albo dużym) to wracają tamte lata, choć już nie przy każdej produkcji.

To samo mam z filmami i serialami - coś, co mnie śmieszyło 30 lat temu, teraz wydaje mi się głupie i poniżej pewnego poziomu ...

9 minut temu, wrobel_krk napisał:

zagrać w diablo 2

Muszę zaoponować - D2 magia i wtedy i dziś, tylko HD moda zainstaluj. Albo człowiek dziecinnieje na starość?

Pewnie to drugie :wariat:

• Lubię to 1
  • Popieram 1
20 minut temu, marko22 napisał:

że przy cycku zasypiasz

Wiesz, u mnie seks to już tak od święta ostatnio :lol:. No, ale pozasypiałbym jeszcze przy takiej jędrnej 30tce :menda:

19 minut temu, BlackCoffe napisał:

Dobrze, że pieluch nie trzeba zmieniać

Wbrew pozorom, to jest straszne co powiedziałaś w starym wieku. Obym wcześniej kopytami strzelił, niż ... ptfu

Edytowane przez Succubus
  • Popieram 2

Ja się wyprowadziłem z Warszawy w zasadzie już na dobre. Obecnie mieszkam w małym miasteczku w bardziej południowej Polsce, ale w zasadzie to wygląda jakbym mieszkał bardziej na wsi. Do pól i lasów mam pół kilometra (no może kilometr - zależy z której strony), są nawet ciekawe polodowcowe wąwozy niedaleko, a jednocześnie blisko mam do sklepów, urzędów i co tam czasem jest potrzebne do życia. No i mam wreszcie swoje podwórko - bo aż hektar działki wokół domu :) Nie ma nic przyjemniejszego niż wyjść bosą nogą na poranną trawę ...

Do W-wy nie wrócę - było, minęło.

Edytowane przez Succubus
  • Lubię to 3
  • Popieram 1

Gratulacje. Nie myślę na razie o takim czymś. Tzn. myślę, ale marne szanse na realizację. Swojej chaty nie mam. Więc nie ma za bardzo co sprzedawać. 

Nie wiesz, kto chce kupić starego emeryta? :D

1 godzinę temu, Stachura93 napisał:

ale ja bym chyba tego spokoju nie wytrzymał

Mi dzwoniło w uszach jak się przeprowadziłem z miasta (gdzie miałem rzut beretem do baru,m biedronki i budki z dopalaczami :D ) na wieś ale potem się przyzwyczaiłem i jest git. Człowiek do wszystkiego może się przyzwyczaić, nawet jeśli o tym nie wie.

• Lubię to 1
  • Popieram 1

Mi nic nie dzwoniło, ale miałem sytuację w drugą stronę. Po pobycie poza W-wą kilkanaście tygodni, jak na trochę przyjechałem do W-wy, postałem sobie trochę w korkach itp miejskie atrakcje (polecam każdemu - podobno dobrze robi na układ nerwowy :pajac:), to resztę dnia bolała mnie dyńka. Może zbieg okoliczności - ale ja tam w zbiegi okoliczności nie wierzę ;)