BlackCoffe 14043 Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja https://i1.jbzd.com.pl/contents/2024/05/normal/pRo3umCzNWidTCXRgxmuXGbJXvDRifkJ.jpg 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 29 Maja Udostępnij Napisano 29 Maja https://i1.jbzd.com.pl/contents/2024/05/normal/cF7OQ5bSkswRAZY8ZU4oNEAaoYLAMjn7.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 30 Maja Udostępnij Napisano 30 Maja 7 godzin temu, BlackCoffe napisał: https://i1.jbzd.com.pl/contents/2024/05/normal/cF7OQ5bSkswRAZY8ZU4oNEAaoYLAMjn7.jpg Całkiem młoda Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 30 Maja Udostępnij Napisano 30 Maja No nie bardzo bo rocznik 1985 ; ) Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 30 Maja Udostępnij Napisano 30 Maja (edytowane) Ech, poczułem się staro bo za dzieciaka stało w domu coś takiego podobnego Edytowane 30 Maja przez anemus 2 2 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3077 Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja @up Miałem taką Arię ale M-2407S która miała wzmacniacz 2x12W . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca 5 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 27 Czerwca Udostępnij Napisano 27 Czerwca https://i1.jbzd.com.pl/contents/2024/06/normal/SHDbuKMgDUOKn6rkJN9GUMuRzYVOsvge.jpeg Cytuj Link to post Share on other sites
marik81 1211 Napisano 29 Czerwca Udostępnij Napisano 29 Czerwca 4 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3077 Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2282 Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca Chyba te forum powoli umiera czy to mi się tylko tak wydaje? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca Dział techniczny WP poległ Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3639 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Dzieł techniczny WP nawet nie wie o istnieniu tego forum 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Dział techniczny WP nawet nie wie, że dziś rano forum leżało i kwiczało z błędem 502 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2282 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Kwestie techniczne swoją drogą, ale wydaje mi się że liczba użytkowników jest słaba. Myślę że w dzisiejszych czasach takie fora tematyczne powoli odchodzą do lamusa. Komputerami już też interesuje się garstka osób, z tego co obserwuję. Której generacji są teraz procesory to ja sam nie wiem.. Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3639 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Forum pclola działa całkiem sprawnie, sporo użytkowników, żywa rozmowa. Cytuj Link to post Share on other sites
wrobel_krk 2181 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca 13 godzin temu, leto87 napisał: Chyba te forum powoli umiera czy to mi się tylko tak wydaje? Już dawno jest martwe, w sensie leży w śpiączce tylko nikt jeszcze nie odpiął go od respiratora. Jw Pclol jest aktywny inne fora nie wiem, ale pewnie też większy ruch niż tu:) Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca ForumPC również ma się dobrze Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Nie dziwne, że forum umiera jak już od dawna działa jak by chciało a nie mogło a po przejściu pod WP to dogorywa. Cytuj Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca @up Nowi uzytkownicy tez juz sie nie rejestruja na forum - najnowsza rejestracja 16 maja a mamy 2 lipca. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Bo teraz to sobie robią kółka różańcowe na faceglupie i mimo że nie lubię to ... gdy mam jakiś problem ze sterownikiem czy jakimś logo tam w zasadzie dostaje podpowiedzi w góra godzinę a forum typu elektroda po tygodniu lub nigdy...Znaki czasów.Swoją drogą też byście mogli upitolic coś na faceglupie... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca No bo teraz taka moda, nikomu nie chce się szukać nawet na grupach fb. Każdy od razu pisze posta i oczekuje szybkiej odpowiedzi a jak napiszesz takiemu delikwentowi, że to już było, i żeby użył lupki to Cię zwyzywa, i z równa z ziemią bo mu nie pomogłeś xD 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 4 Lipca Udostępnij Napisano 4 Lipca https://i1.jbzd.com.pl/contents/2024/07/normal/XfhU25coqGz7dvEMqTQh8RnVPlJnQGZN.jpg 2 Cytuj Link to post Share on other sites
leto87 2282 Napisano 12 Lipca Udostępnij Napisano 12 Lipca W dniu 2.07.2024 o 17:26, Krzysko napisał: delikwentowi Ja myślę że część stałych użytkowników tutaj.. też ma swoje problemy, delikatnie mówiąc. Np. po statusach to widać jak ludzie komentują. Ale jest jak jest, myślę że dni forum są już policzone. Młodzi wolą tiktoki i konsole, a nie jakieś emeryckie fora z grupami wzajemnej adoracji. Zmiana szaty graficznej która miała miejsce parę lat temu, chyba też nie pomogła a wręcz zaszkodziła. Wbrew temu co twierdziła "góra". Dla mnie osobiście bałagan i nie chce się przewijać strony. A na urządzeniu mobilnym benchmark jest chyba ostatnim miejscem gdzie chciałbym wchodzić.. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14043 Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 1 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts