wrobel_krk 2185 Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 4 godziny temu, Player1 napisał: ja już nie ten sam. Raczej to, ostatnio próbowałem zagrać w diablo 2, już to nie to samo:) Ale jak wyjdzie resurrected to kupię: https://diablo2.blizzard.com/pl-pl/# Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 4 godziny temu, Player1 napisał: albo ja już nie ten sam... Raczej to drugie, choć jak odpalam czasem coś na małym atari (albo dużym) to wracają tamte lata, choć już nie przy każdej produkcji. To samo mam z filmami i serialami - coś, co mnie śmieszyło 30 lat temu, teraz wydaje mi się głupie i poniżej pewnego poziomu ... 9 minut temu, wrobel_krk napisał: zagrać w diablo 2 Muszę zaoponować - D2 magia i wtedy i dziś, tylko HD moda zainstaluj. Albo człowiek dziecinnieje na starość? Pewnie to drugie 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 4 minuty temu, Succubus napisał: Albo człowiek dziecinnieje na starość? No jeszcze powiedz, że przy cycku zasypiasz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14085 Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Dobrze, że pieluch nie trzeba zmieniać 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 (edytowane) 20 minut temu, marko22 napisał: że przy cycku zasypiasz Wiesz, u mnie seks to już tak od święta ostatnio . No, ale pozasypiałbym jeszcze przy takiej jędrnej 30tce 19 minut temu, BlackCoffe napisał: Dobrze, że pieluch nie trzeba zmieniać Wbrew pozorom, to jest straszne co powiedziałaś w starym wieku. Obym wcześniej kopytami strzelił, niż ... ptfu Edytowane 1 Marca 2021 przez Succubus 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14085 Napisano 1 Marca 2021 Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Na szczęście aż tak częste to nie jest więc nie musisz się bać Zresztą jak przyjdzie twój czas to zrobisz to z przytupem! Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 A co za problem upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu? Jak zaczniesz robić pod siebie to będziesz robił cosplay bobasa i przygruchasz sobie taką jędrną 30tke co będzie w wózku woziła Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14085 Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Gorzej jak skusi się taka co 300kg waży **** Wtorek dziś jak poniedziałek, przychodzisz do pracy a tu internet kaput Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2787 Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Taka co waży 300 kg raczej nie będzie w stanie nikogo wózeczkiem powozić Sama będzie potrzebowała wózka. Ale widłowego z operatorem żeby sie poruszać. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14085 Napisano 2 Marca 2021 Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Wiesz, zawsze będąc na widlaku może trzymać rączkę wózka Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Od jakiegoś czasu żyję bardzo podobnie do niej. Rozumiem ją w 100% i sam ie zamienię takiego życia na miejski gwar, pracę na etat już nigdy. A tak w ogóle, to polecam jej kanał jak ktoś lubi takie klimaty. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Też czasami oglądam jej kanał Popieram i rozumiem w 100%, żyje jak chce i robi co chce, otoczona pięknymi widokami natury. Czego chcieć więcej? Sam nigdy przenigdy nie zamieszkałbym w mieście. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 (edytowane) Ja się wyprowadziłem z Warszawy w zasadzie już na dobre. Obecnie mieszkam w małym miasteczku w bardziej południowej Polsce, ale w zasadzie to wygląda jakbym mieszkał bardziej na wsi. Do pól i lasów mam pół kilometra (no może kilometr - zależy z której strony), są nawet ciekawe polodowcowe wąwozy niedaleko, a jednocześnie blisko mam do sklepów, urzędów i co tam czasem jest potrzebne do życia. No i mam wreszcie swoje podwórko - bo aż hektar działki wokół domu Nie ma nic przyjemniejszego niż wyjść bosą nogą na poranną trawę ... Do W-wy nie wrócę - było, minęło. Edytowane 4 Marca 2021 przez Succubus 3 1 Cytuj Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 12 minut temu, Succubus napisał: Nie ma nic przyjemniejszego niż wyjść bosą nogą na poranną trawę ... Normalnie Ci zazdroszczę. Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 To co Cię blokuje - spełniaj marzenia Sprzedaj wszystko co masz, kup mały (lub większy) domek na odludziu i gotowe ... Cytuj Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Żeby to było takie proste. Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Mi się udało. Cytuj Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Gratulacje. Nie myślę na razie o takim czymś. Tzn. myślę, ale marne szanse na realizację. Swojej chaty nie mam. Więc nie ma za bardzo co sprzedawać. Nie wiesz, kto chce kupić starego emeryta? Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Teraz, marko22 napisał: kto chce kupić starego emeryta? Hmmm, może jakaś bogata starsza pani potrzebowałaby jeszcze faceta w sile wieku, aby się pokazać w towarzystwie. Potem kopnie w kalendarz i zapisze Ci majątek Cytuj Link to post Share on other sites
marko22 715 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Hehe Młode durne, stare durne. Nie nie. Dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
Stachura93 3 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Przepiękne to miejsce gdzie ona teraz żyje, ale ja bym chyba tego spokoju nie wytrzymał Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 1 godzinę temu, Stachura93 napisał: ale ja bym chyba tego spokoju nie wytrzymał Mi dzwoniło w uszach jak się przeprowadziłem z miasta (gdzie miałem rzut beretem do baru,m biedronki i budki z dopalaczami ) na wieś ale potem się przyzwyczaiłem i jest git. Człowiek do wszystkiego może się przyzwyczaić, nawet jeśli o tym nie wie. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Succubus 6185 Napisano 4 Marca 2021 Udostępnij Napisano 4 Marca 2021 Mi nic nie dzwoniło, ale miałem sytuację w drugą stronę. Po pobycie poza W-wą kilkanaście tygodni, jak na trochę przyjechałem do W-wy, postałem sobie trochę w korkach itp miejskie atrakcje (polecam każdemu - podobno dobrze robi na układ nerwowy ), to resztę dnia bolała mnie dyńka. Może zbieg okoliczności - ale ja tam w zbiegi okoliczności nie wierzę Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2787 Napisano 5 Marca 2021 Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 12 godzin temu, Succubus napisał: Nie ma nic przyjemniejszego niż wyjść bosą nogą na poranną trawę ... I tan uczuć gdy od rana jedziesz na SOR bo w trawie siedziała żmija i uj...ła Cię w nogę ... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 5 Marca 2021 Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 50 minut temu, joker5513 napisał: bo w trawie siedziała żmija Eh, gdyby tylko było jakieś narzędzie albo maszyna dzięki któremu można skrócić trawę na działce xD 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts