multijumper 1 Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 jak już sklecisz wsio to wrzuć jeszcze jakieś fotky bo ciekawie się zapowiadaOKI Jeszcze sporo roboty z kabelkami i montaż wentyli + panel ale dziś na "kaca" kupiłem sobie externala 1TB Kobitki kosmetyki a my coś do PC-a...troche to pokręcone ale prawdziwe. Cytuj Link to post Share on other sites
kugelfangxxx 0 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 a jak tam i7 sie sprawuje pod LC??? chodzi więcej podkręcony ?? Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dziś na "kaca" kupiłem sobie externala 1TB Kobitki kosmetyki a my coś do PC-a...troche to pokręcone ale prawdziwe. A tam od razu pokręcone kobitki jak to kobitki wiadomo, że kochają wszystko co się błyszczy i inne duperelki a nie wspomnę już o kosmetykach na tego kaca to dobry pomysł może kiedyś też sobie sprawie jakiegoś gadżeta Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 a jak tam i7 sie sprawuje pod LC??? chodzi więcej podkręcony ??Narazie 4.2GHz i jeszcze robi łaske dam mu troche papu tak na popęd (teraz 1.4V) i zobaczymy No i jednak zmienie RAM bo jest już troche nudny (1700zł. ) Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Narazie 4.2GHz i jeszcze robi łaske dam mu troche papu tak na popęd (teraz 1.4V) i zobaczymy No i jednak zmienie RAM bo jest już troche nudny (1700zł. :o ) Z tego co mi wiadomo to masz rewizje C0 i tak ładnie go podkręciłeś może uda Ci się więcej z niego wycisnąć. Jakie pamiątki zamierzasz zakupić? Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Już dawno miałem na nie smaka http://www.komputronik.pl/index.php/pro ... Blade.html No ale to chyba dopiero za miesiąc Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Już dawno miałem na nie smaka http://www.komputronik.pl/index.php/pro ... Blade.html No ale to chyba dopiero za miesiąc jakieś tanie te pamiątki myślę że TE Ci wystarczą Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Mi też się podobają te OCZ-y a cena odstrasza ale jeszcze ciekawie prezentują się G.Skill Perfect Storm, Mushkin Redline Ascent Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Mi też się podobają te OCZ-yTimingi jakieś tanie te pamiątkiTjaaaaa...tanio że aż strach edit : Za te które mam teraz wysypałem prawie 1400zł. a teraz można to kupić za grosze Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ale jeszcze ciekawie prezentują się G.Skill Perfect Storm pisałem o nich newsa ale wtedy mieli urlopy niby prawie wszyscy i się nie wyrobili... ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 pisałem o nich newsa ale wtedy mieli urlopy niby prawie wszyscy i się nie wyrobili... ;/a szkoda bo pamiątki bardzo mi się podobają tylko te timingi :> jak miałbym już brać to brałbym OCZ-y te co mutli chce sobie fundnąć ps. multi u mnie te pamiątki kosztują 200zł mniej niż w komputroniku Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Zaczynam testy chłodzonka problem w tym że orthos obciąża mi tylko dwa rdzenie po 50% Więc dokładam co sie da : http://n4qh5q.bay.livefilestore.com/y1p ... 021.43.jpg http://n4qh5q.bay.livefilestore.com/y1p ... 019.36.jpg Znacie jakiś programik co odpowiednio mi obciąży proca ?! Cytuj Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 prime95, on obciaza wszystkie Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dobry jest też OCCT Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Mam dziś troche szczęścia (i oby tak zostało do jutra), w nocy troche trenowałem na "SuperPI" i po ustawieniu RAM-u na 1750Mhz (8-8-8-24-1T) sie okazało że kosteczki chromolą prace w takich warunkach a co za tym idzie system odmówił bootowania . Na szczęście obyło sie bez resetu teraz sie namyśliły i mogłem poustawiać w biosie. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 MJ możesz też poustawiać koligację dla wszystkich 8 wątków (tylko trzeba odpalać 4x Orthosa). Cytuj Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 MJ możesz też poustawiać koligację dla wszystkich 8 wątków (tylko trzeba odpalać 4x Orthosa).Tak, oczywiście wiem o tym ale o stabilnym 4.2GHz i tak moge zapomnieć Wczoraj pociągnołem jeszcze "IntelBurn" i w sumie jest niezły. edit : Po chwili kombinacji jest troche lepiej (papu) ale i tak sie chlaszcze po obciążeniu na wszystkie rdzenie. Pujdzie z dymem albo go złamie... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=643209 Cytuj Link to post Share on other sites
kugelfangxxx 0 Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 nieźle jak na pierwsza rewizje mój i7 D0 myśle że pujdzie na 4ghz stabillnego grania hihi Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Pewnie pójdzie :> Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts