jarrino 3912 Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 @up - no niby wszystko na to wskazuje ale może oni tam nie chodzą... Nie jestem za podsłuchem prywatnych rozmów ale w tym przypadku,wybaczam zleceniodawcy (nawet jeśli to PiS). Ktoś kto rządzi moim krajem i za moje pieniądze ,ma być albo czysty jak "łza",albo niech sp....la. Gdyby PO chciało zachować się honorowo to pozwolili by na upublicznienie tego wszystkiego.Ale o czym ja mówię.... 3 Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 8 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Jarek mam takie samo zdanie. Choćby to zlecił sam Putin czy papież, to mnie to rybka, jak coś śmierdzi to trzeba się tego pozbyć. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Powinni to wszystko upublicznić z innego powodu. Żeby nie można było za pomocą taśm nikogo szantażować. Warto obejrzeć:https://www.youtube.com/watch?v=ML7JTQDNKyM 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Soreik 60 Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Kukiz przedstawił w końcu swoich ludzi. Wygląda to żałośnie. Dno i wodorosty. Same męty społeczne. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 @up - nie widziałem ale możesz tak krótko powiedzieć na jakiej podstawie tak twierdzisz? Cytuj Link to post Share on other sites
Soreik 60 Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 (edytowane) Ja czekam na gwóźdź programu z taśm. Czyli rozmowę Kulczyka z Sikorskim. Mam nadzieję, że w końcu "wycieknie" Co do Kukiza. Tu lista. Wystarczy wpisać w necie nazwiska. Narodowcy, nieroby z solidarności i reszta syfu. Oto pełna lista reprezentantów Kukizawojewództwo zachodniopomorskie - Grzegorz Czarneckiwojewództwo łódzkie - Piotr Mortawojewództwo małopolskie - Kamila Kępińskawojewództwo lubuskie - Krystian Kamińskiwojewództwo świętokrzyskie - Jacek Wilkwojewództwo śląskie - Dominik Kolorzwojewództwo wielkopolskie - Agnieszka Białaswojewództwo podlaskie - Romuald Bielewiczwojewództwo lubelskie - Adam Kondrakiewiczwojewództwo opolskie - Janusz Sanockiwojewództwo podkarpackie - Maciej Masłowskiwojewództwo dolnośląskie - Albert Łyjakwojewództwo kujawsko-pomorskie - Mirosław Piesiakwojewództwo warmińsko-mazurskie - Grzegorz Paciulanwojewództwo pomorskie - Artur Dziamborwojewództwo mazowieckie - Stanisław TyszkaPolacy na Kresach - Maria PyżPolacy i Polonia w UE - Grzegorz Zatorski Edytowane 11 Lipca 2015 przez Soreik Cytuj Link to post Share on other sites
KIciulek 221 Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Narodowcy No tak, najgorsze zło, nie? Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 (edytowane) Ja czekam na gwóźdź programu z taśm. Czyli rozmowę Kulczyka z Sikorskim. Mam nadzieję, że w końcu "wycieknie" Co do Kukiza. Tu lista. Wystarczy wpisać w necie nazwiska. Narodowcy, nieroby z solidarności i reszta syfu. Wycieknie dopiero jak PO ogłosi listy Toż to oczywiste chyba ;P Edytowane 12 Lipca 2015 przez Synergia Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 3 Cytuj Link to post Share on other sites
voor34 23 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Przecież jasne, że stoi za tym PIS , z tego co pokazują to nikt z ich pobratymców nie został nagrany. Tak mi się skojarzyło Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 19 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 4 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Milton Friedman na propsie: Takiej orki już dawno nie oglądałem. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 nr 1 nic odkrywczego nie powiedział i wcale to nie dowodzi jakiegoś prymatu wolnego rynku nr2 czy zaorane? a dallszy ciąg z ripostą kolesia gdzie? byłą to raczej zasłona gdzie przeszedł ze skrajności w skrajność. Życie nie jest czarno białe Cytuj Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 http://oi62.tinypic.com/mtbkly.jpg 2 Cytuj Link to post Share on other sites
daryzda 1306 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 To jest dopiero survivor. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 @Synergia, to były tylko biedne wyrywki, przeczytaj lekturę i wtedy wyciągnij wnioski czy człowiek miał rację czy nie. Moim zdaniem miał rację, dlatego bezkrytycznie wierzę w wolny rynek. Najlepszy argument przeciw demokracji? rozmowa z przeciętnym wyborcą:https://www.youtube.com/watch?v=tevBjxHL358 1 Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Dramat Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) @Synergia, to były tylko biedne wyrywki, przeczytaj lekturę i wtedy wyciągnij wnioski czy człowiek miał rację czy nie. Moim zdaniem miał rację, dlatego bezkrytycznie wierzę w wolny rynek. Widze, że to były wyrywki. Skoro nie obrazują one zdania 2 stron to jest to celowo wyjęte z kontekstu. Po co mi lektura? Ja chce usłuszec zdanie drugiej strony w tej dyskusji Co to argumentaja " przeczytaj" skoro nie znam zdanie 2giego kolesia ? Druga sprawa, skad wiesz, że nie czytałem ? Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Synergia 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Obejrzyj sobie cały Wolny Wybór w takim razie, a może i książkę przeczytaj. Cytuj Link to post Share on other sites
KIciulek 221 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) rozmowa z przeciętnym wyborcą: Dziadek z 4:20 i babka z 5:05 - coś w tym jest. Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez KIciulek Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Obejrzyj sobie cały Wolny Wybór w takim razie, a może i książkę przeczytaj. Ale po co. Doskonale znam poglądy Friedmana. Wrzuciłeś manipulacyjny filmik w którym nie widać poglądów drugiej strony Nie rozumiesz ? Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez Synergia Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Wrzuciłem filmik, w którym pewna osoba przedstawia swoją rację. Nie zamierzam propagować poglądów przeciwnych do tych. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Boisz się, że ktoś inny miał rację? Sory ale taka dyskusja jest kompletnie bez sensu no chyba, że w kółeczku wzajemnej adoracji " patrz jak zaorał typa, no patrz...." a nawet nie wiadomo co typ powiedział... Niedorzeczne. Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez Synergia 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 To są poglądy, z którymi się identyfikuję, gdyż są dla mnie najbardziej logiczne i spójne. Dlatego je popieram własnie, historia również pokazuje, że socjalizm prowadził prędzej czy później do totalitaryzmów. Wolny rynek jest najbardziej efektywnym systemem gospodarczym, mimo tego, że Friedman był monetarystą to jest to dla mnie osoba, która pokazała, że ten mityczny wolny rynek nawet nie wprowadzony w 100% jak w Chile pokazał swoją wyższość i doprowadził Chile do cudu gospodarczego. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Pokazanie dwóch stron i ich poglądów nie jest żadnym propagowaniem tylko czymś jak najbardziej normalnym.Powiedziałbym nawet,że wskazanym,aby oglądający i słuchający mógł się właściwie ustosunkować do przekazywanych treści.Przecież nawet minister zdrowia wypowiada się,że - "palenie albo zdrowie,wybór należy do ciebie".... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts