Nowaj 61941 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Bezproduktywny seks nazywasz logicznym? Seriously ? Jeśli wychodzisz z założenia, że seks, którego celem nie jest prokreacja, nie ma sensu to chyba nadal jesteś na etapie trzepania kapucyna w piwnicy rodziców. Nie planuję mieć dzieci. Czy w związku z tym przez całe życie uprawiam i będę uprawiał bezproduktywny seks ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
gloryseeker 48 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Logicznie? TAK 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 W Polsce nie spalono nikogo na stosie, Biiip WRONG W XIV wieku spalono ich całkiem sporo. Do tego polecam zapoznać się z życiorysem Kazimierza Łyszczyńskiego, jemu akurat ścięto głowę. Tak jak wspomniałem wyżej - musisz być zatwardziałym prawiczkiem, jeśli uważasz, że dawanie i odbieranie przyjemności podczas seksu jest bezproduktywne. W tym momencie kończę dyskusję i nawet nie jestem już zły. Jest mi ciebie po prostu żal. Cytuj Link to post Share on other sites
Lionelsq 106 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Podkreślę jeszcze raz. W Polsce większość stanowią katolicy i głupim lewckim poglądom wara stąd! Nareszcie głos rozsądku! A może chciałbyś pójść krok dalej? Można wprowadzić w Polsce coś na wzór Ad_extirpanda. Stanąłbyś Na czele komisji ds. tępienia lewactwa. Sposobów na uczynienie Polski, kraju w 100% katolickim jest multum, nie trzeba wymyślać nic nowego, wystarczy zasięgnąć metod Świętej Inkwizycji . 2 Cytuj Link to post Share on other sites
gloryseeker 48 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Nie przepadam (chociaż czasem stosuję) za wikipedią, bo nie jest wiarygodnym źródłem w pewnych kwestiach (zwłaszcza kościelnych). Zauważ, za co Łyszczyńskiego dokładnie ścięto. Brawo jeśli zauważyłeś, że ateizm, czy też uprawianie magii, czaroznawstwo nigdy nie było jedynym powodem kary śmierci. Zawsze istniały dodatkowe, z te były zazwyczaj podrzucane przez osobników chcących się kogoś pozbyć.@Lionelsq Nie dziękuję.Może nie wiecie, ale jesteście przydatni Nowaj to będzie trudne ale pomodlę się dzisiaj o światło mądrości dla Ciebie. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Nie ma się co bawić w posłankę Pawłowicz. Reprodukcja jest jakimś argumentem na nienaturalność związków jednopłciowych, nienaturalność może budzić obawy czy nie odezwą się potem rzesze popaprańców z całej bogatej listy parafilii domagając się podobnych ustępstw, więc w takiej sytuacji należy postawić pytanie gdzie jest granica i jak ją odnaleźć, ale to jest tematyka wymagająca przywołania głębszych zależności i nieco tęższego argumentowania niż "jałowe." czy "nielogiczne.". Nielogiczne to jest dla mnie ubieranie psów w kubraki, to jest sytuacja tak błaha, że można ją skwitować jednym zdaniem, homoseksualizm, choćby ze zwykłej przyzwoitości do drugiej osoby (która nie łapie się do kategorii krzykliwego dziwoląga wywołującego jedynie sensację), warto jednak rozłożyć na kilka akapitów. Po pierwsze, bo to nie dla wszystkich jest błahostka, a po drugie, bo bardzo łatwo tu o ogromne nieporozumienia. Cytuj Link to post Share on other sites
Lionelsq 106 Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Niestety jedyne słuszne portale typu fronda.pl nie chwalą się wszystkimi dokonaniami katolików, ale mimo wszystko polecam ze względu na treści typu "joga szatana" (czego na lewackiej wiki nie ma ). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Młody kuc zaorał Macierewicza (polecam obejrzeć) Cytuj Link to post Share on other sites
gregotsw 791 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Fajnie było zobaczyć jak Antek się mota... Ale ma trochę racji. Nie ma jednej prawidłowej definicji prawicy, w wielu krajach oznacza to trochę inny "zbiór" poglądów. IMO PiS może się nazwać partią prawicową - Antoni ładnie z tego wybrnął, słusznie powiedział że nie interesuje go do jakiej strony Kuce przypisują PiS. A ten młody ewidentnie stremowany, pewnie na napince czekał na swoją kolej . Antka nie jest tak łatwo zmasakrować, osobiście uwielbiam słuchać jak opowiada o smoleńsku Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 No w każdym bądź razie do SLD im nie daleko Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Ustalenia komisji sugerują, że malezyjski samolot pasażerski mógł być zestrzelony z powietrza przez myśliwca. Polskie media z TVN na czele straciły zainteresowanie sprawą ; - ) Cytuj Link to post Share on other sites
gregotsw 791 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Uważam, że tylko Pan Antoni Macierewicz i jego zespół parlamentarny może dojść do tego co było przyczyną tego przykrego wypadku. Wina natomiast jest oczywista - winny jest ten kto skierował samolot w obszar niebezpieczny. Najciekawsze jest to, że samolot zmienił trasę nad Polską. http://static.kresy.pl/image/x/09568662ab29ec179fed1d0f52459376.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 samolot zmieniał trasę 2krotnie. 1 lekka korekta na terenie Niemiec a 2ga mocniejsza na terenie Polski. Nie wiem na co liczycie ale prawdy i tak się nei dowiecie..... Wszystkie znaczące kraje doskonale wiedzą co się stało ale żaden tego nie przyzna bo by wypłynęło jakimi zaawansowanymi możliwościami wywiadowczymi dysponuje... Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Jak patrzę na tę grafikę, to mam wrażenie, że nawet gdyby nie zmienił kursu nad PL to poleciałby przez wschodnią UKR. Albo jestem ślepy, albo ta linia przerywana jest lekko załamana... Cytuj Link to post Share on other sites
gregotsw 791 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Bezczelne kłamstwo Gazety Wyborczej. Gazeta Wyborcza i Tok FM organizują debatę, na którą, jak informuje Gazeta Wyborcza, zaproszono wszystkich kandydatów na stanowisko prezydenta Szczecina. Jednak nie jest to prawdą, bo zaproszenia nie otrzymał Stefan Oleszczuk z Kongresu Nowej Prawicy. Dalej Wyborcza wymienia kandydatów na prezydenta Szczecina znowu dziwnym trafem "zapominając" o Stefanie Oleszczuku.http://x0.cdn02.imgwykop.pl/c0834752/01xrH5p_4Ut8jDOMuHdRTF2pLXNyNyWzPpUyIh7P,wat600.jpg?author=szpadzista&auth=47a83222e607251494f9b71b293cbe1cTymczasem na swoim fanpagu Stefan Oleszczuk potwierdza, że nie dostał zaproszenia, mimo że interweniował w tej sprawie. http://x0.cdn02.imgwykop.pl/c0834752/11xrH9l_4Ut8jDOMuHdRTF2pLXNyNyWzPpUyIh7P,wat600.jpg?author=szpadzista&auth=47a83222e607251494f9b71b293cbe1c"Podjęliśmy decyzję o niezapraszaniu Pana Stefana Oleszczuka.""Zaproszenie do dyskusji otrzymali wszyscy kandydaci, którzy publicznie ogłosili chęć startu." Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 (edytowane) Mnie też to irytuje. Partia któa w sondażach zgarnia spokojnie po 10% jest olewana przez media a partie typu solidarna polska czy jakieś inne mikro ameby co chwila brylują w mediach. Wniosek z tego taki, żę te partie powstały tylko po to by odbierać częściowo elektorat z KNP czy RN i je osłabiać. Nikt w nich pewnie nawet nie liczy, że przekroczą 5% ale zawsze te kilka% uszczkną.... Ten cały ostracyzm jest już nie tylko w TVP ale też w TVN gdzie jest jakiś tam program ( nie pamietam nazwy, cos z kawą.... i siedza jakies pajace z SP a z kilkukrotnie większego KNP nie ma. Edytowane 10 Września 2014 przez Synergia Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2014 te partie powstały tylko po to by odbierać częściowo elektorat z KNP czy RN i je osłabiać xD Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 (edytowane) xD jest używane przez przeciętnego użytkownika internetu średnio 9 razy na godzinę (tak więc 216 razy na dzień), przez Dzieci Neostrady 27 razy na godzinę (tak więc 648 razy na dzień), a przez polityków za każdym razem, gdy wypowiada się ich przeciwnik partyjny. źródło: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/XD Edytowane 11 Września 2014 przez Synergia 4 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Doskonałe źródło informacji. Teorie polityczne pewnie też stamtąd bierzesz. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Prawda w oczy kole. Hejho ! 4 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 sid, ty lewacki spiskowcu albo będziesz się zachowywał jak przystało na gościa, albo cię wykurzę stąd. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 (edytowane) Jakieś tajne spiski są knute przeciwko mojej osobie ! 2 miesiące temu dostałem warna wyssanego z palca. Czekam na więcej. Jestem prześladowany. http://files.tinypic.pl/i/00575/z9jkbgnkuedu.png Tak apropos, już dawno nie było żadnej afery z Korwinem Ostatnia to chyba afera policzkowa albo afera spinaczowa i od tamtej pory coś cicho się zrobiło. Edytowane 12 Września 2014 przez Synergia Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Jeszcze był sen w parlamencie, tudzież zbieranie sił do masakrowania lewaków. Cytuj Link to post Share on other sites
gloryseeker 48 Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Jakieś tajne spiski są knute przeciwko mojej osobie ! 2 miesiące temu dostałem warna wyssanego z palca. Czekam na więcej. Jestem prześladowany. http://files.tinypic.pl/i/00575/z9jkbgnkuedu.png Tak apropos, już dawno nie było żadnej afery z Korwinem Ostatnia to chyba afera policzkowa albo afera spinaczowa i od tamtej pory coś cicho się zrobiło. Nie tylko Ty:) Nowaj to dywersant. Niszczy jedno z najlepszych w Polsce forum. Wystarczy, że masz odmienne zdanie od jego domniemanej wizji świata w XXI w. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Zastanów się, czy chcesz wchodzić w koalicję z jednym z rekordowych idiotów pozostałych na tym forum, którzy za źródło podaje nonsensopedie i twierdzi, że wytknięte mu błędy ort. były prześladowaniem politycznym, tylko dlatego, że nie dogadałeś z którymś moderatorem. Rozumiem, że ból du*y w internecie jest bardzo modny, a jeszcze modniejsze jest nielubienie sida, nowaja, czy dowolnego innego moderatora z niższą tolerancją na ludzkie głupoty, ale w przypadku kiedy zaczynają się formować kółka wielce pokrzywdzonych kretynów którzy sobie czymś przeskrobali a teraz wolą marudzić zamiast dojść do porozumienia, to szybko się takich pozbywamy - właśnie dlatego to forum jest jednym z najlepszych w Polsce. Ja osobiście, za głupiego Cie nie uważam i nie sądzę, że pasujesz do forumowej grupki idiotów, no ale mogę się mylić, więc od Ciebie zależy z jakiej strony się pokażesz. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts