Agent220 7 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Polecam Agent220 od którego kupiłem chłodzenie, wszystko było ok,translakcja poza allegro, przesyłka pobraniowa (towar zgodny z opisem) a ja polecam forumowicza dominikzaq, który nabył ode mnie Scythe Mugen 2 Rev. B, wszystko w należytym porządku Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 gigabyte - Super ! Szybka wysylka pobraniowa i wszystko zgodne z opisem. Zalatwiane przez forum Link to post Share on other sites
Kubba_45 43 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Transakcja przebiegła dobrze zaufany użytkownik Izixx23Transakcja przebiegła dobrze zaufany użytkownik karol8721 Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Kubba_45 Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dwd89 - bardzo zdecydowany i konkretny kupujący Link to post Share on other sites
Izixx23 0 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Kubba_45 Bardzo dobry i zaufany uzytkownik Polecam przez duze P. Link to post Share on other sites
karol8721 80 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Zakup sprawnie i szybko przeprowadzony Użytkownikowi Kubba_45 można zaufać na słowo i gorąco polecam! Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 choszcznoplay Okazał się zwykłym dzieciakiem przez którego mam teraz problem w postaci braku pieniędzy za opłacenie wynajmu mieszkania, gdyż ponad tydzień temu zakupił kartę i cisza (mial wplacic zaraz po swietach)... Wczoraj dzwoniłem miał niby wpłacić i przesłać potwierdzenie i nadal to samo czyli karta idzie pod młotek raz jeszcze za naprawdę dobrą cenę (jest w dziale sprzedam) NIE POLECAM ! Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 potwierdzam pan ,,choszcznoplay,, jest nieodpowiedzialny . ja wczesniej z nim dogadalem co do zamiany mojego gtxa 670 na jego gtx 580 plus doplata,oczywiscie 3 tygodnie nic sie nie dzialo,mimo wielu moich wiadomosci i przypominania sie. potem powiedzial ze chce kupic mojego gtxa,i ze pieniadze wysle szybko,oczywiscie nic takiego nie mialo miejsca,konto na allegro zablokowane. zwykly dzieciak na ktorego szkoda czasu. 1 Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ogólnie to juz chyba podpada pod jakas chorobę...Co taki czlowiek ma za satyfakcję z robienia tak ludzi w konia i takiego zwlekania ? Powiedział by prosto, że rezygnuje to luz-spoko bywa a tak to robi z siebię idiotę oraz wprowadza ludzi w klopoty (via ja i moje mieszkanie) Dziekuje tylko sobię, że nie dałem się namówić na wysyłke pobraniową na którą tak nalegał bo bym kartę za 2 tyg dopiero zobaczył... Dla mnie ZERO klasy i poszanowaia - zachowanie zwane "pełen frajer"... Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jakiś czas temu kupowałem GTX'a 660 od omar2033 - szybko, konkretnie i na temat Link to post Share on other sites
Lukaszenka 6 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Poziomek (Filip Węklar http://www.facebook.com/Poziomeek) proszę jak go spotkacie to go ku zgwałcie i zabijcie lub coś! oszust chciał mnie wrobić chamsko http://forum.benchmark.pl/topic/76468-sprzedam-gr%C4%99-crysis-3-hunter-edition-i-battlefield-3-limited-edition-origin/ Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Polecam forumowicza adam9871. Transakcja przebiegła bezproblemowo, bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem . Interesy z tym Panem to czysta przyjemność. Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez mulator Link to post Share on other sites
adam9871 901 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jak najbardziej polecam użytkownika mulator . Transakcja przebiegła na najwyższym poziomie ekspresowa wpłata bardzo ale to bardzo dobry kontakt Cóż więcej napisać polecam Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Użytkownik F4lkon - super kontakt! Wystawione wczoraj na allegro, dziś już mam u siebie to co kupiłem. Nic dodać nic ująć Link to post Share on other sites
Kubba_45 43 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Sebass52 Polecam http://forum.benchmark.pl/user/60594-sebass52/ Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Kubba_45 Link to post Share on other sites
matikser501 1 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja np. nie trafiłem na oszusta z benchmark.pl ,ale na morele.net był taki sprzedający który przysłał Mi kartę graficzną z zacinającym się wiatraczkiem (chyba to się nazywa cooler,może to być błąd). Jak na razie na benchmark.pl nie spotkałem oszusta ,ale możę się to dla każdego trafić.Najlepiej do sprzedającego zadzwonić,jak to możliwe sprawdzić na forach internetowych.Ja tak robię ,i nie spotkałem żadnego oszusta. Link to post Share on other sites
Kubba_45 43 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Na morele może była ona fabrycznie uszkodzona i nie miał on wpływu na to Link to post Share on other sites
Lukaszenka 6 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 kacpi1 - http://www.facebook.com/tylkodoaktywacjiiiii?fref=ts oszust paskuda! Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 nie ma takiego uzytkownika... Link to post Share on other sites
Lukaszenka 6 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 nie ma takiego uzytkownika... na tym forum nie ale na pcformacie jest Link to post Share on other sites
kargulec12 185 Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Polecam carchou, zaufał mi i wysłał sprzęt bez wpłaty, dał 1,5 tyg. na przetestowanie. Świetny kontakt i niskie ceny. Nie polecam AngeloCorp, zakupiłem u niego parę rzeczy, umówiliśmy się na pobranie. Ponoć wysłał w sobotę, a paczki nadal niema. Dobry kontakt do czasu, ostatnią moja wiadomość odczytał 9 kwietnia ale nic nie odpisał. Teraz żadnego kontaktu. Nie cierpię jak ktoś robi sobie jaja z transakcji i mnie olewa, jakby napisał że się rozmyślił to byłoby ok. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez kargulec12 Link to post Share on other sites
Sebass52 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Polecam użytkownika Kubba_45Kontakt szybki i bezproblemowy,pełna kultura.Oby takich ludzi było jak najwięcej! http://forum.benchmark.pl/user/70371-kubba-45/ Link to post Share on other sites
carchou 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Polecam użytkownika kargulec12. Zero problemów z kontaktem, fachowość na każdym polu Link to post Share on other sites
Phoenix.modd 66 Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Polecam carchou, zaufał mi i wysłał sprzęt bez wpłaty, dał 1,5 tyg. na przetestowanie. Świetny kontakt i niskie ceny. Nie polecam AngeloCorp, zakupiłem u niego parę rzeczy, umówiliśmy się na pobranie. Ponoć wysłał w sobotę, a paczki nadal niema. Dobry kontakt do czasu, ostatnią moja wiadomość odczytał 9 kwietnia ale nic nie odpisał. Teraz żadnego kontaktu. Nie cierpię jak ktoś robi sobie jaja z transakcji i mnie olewa, jakby napisał że się rozmyślił to byłoby ok. Również nie polecam brak kontaktu zanikł nie ważne nic nie straciliśmy 1 Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam, chciałbym polecić użytkownika martajan2, świetny sprzedawca, transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo, bardzo dobry kontakt. Pzdr Link to post Share on other sites
Recommended Posts