Qpers 8 Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Jakoś mnie nie dziwi ta sprawa z sas11... Ja ze swojej strony muszę polecić użytkownika "Cichy" - kupiłem od niego cały komputer i w każdej sprawie dobrze się dogadaliśmy. Dobry kontakt, uczciwa osoba - ręczę za to, że jest godny zaufania, gdybyście coś od niego chcieli kupić Link to post Share on other sites
b1tzz 0 Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 E-N-T-E-R Kolega kupił u nich HD4870 na wymianę czekał 4 miesiące Nie polecam tej "firmy". Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Od bardzo dawna odradzamy E-N-T-E-R'a. Tyle razy było to wałkowane że aż szkoda pisać o tym jeszcze raz. Nie warto nawet patrzeć na te aukcje. Link to post Share on other sites
game4you 47 Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Kolega kupił u ENTERa GTS250 AMP i dostał zwykłego GTS250 Odpowiedź od sprzedającego "Wersji AMP! już nie produkują" Sam reklamowałem u ENTERa GTX260 i GTX275 Obie karty miały tą samą wade.. nie wyswietlały czesem obrazu. Gdyby nie to że proponowałem wymiane na jakąkolwiek inną karte + dopłata to bym sie nie doczekał a tak "jedynie" 5 tygodni Link to post Share on other sites
egzorcysta124 0 Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 No to ja nie polecam użytkownika Edda_ce1 licytowałem u niego procesor P4 2,8GHz razem z boxem i przesłał mi on sam procesor i to nie ten model ! Był to Celeron 2,6GHz się wkurzyłem bo nie odpowiadał na @ poszedłem do jego domu i załatwiłem sprawę. Oddał mi kasę (zostawiłem go w kilku kawałkach trochę rękoczynu musiałem użyć. Link to post Share on other sites
blaugrana 0 Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 ze swojej strony polecam rowniez maksyma słomskiego , wszystko ok, dobry kontakt, nawet pomogl trafic w wyznaczone miejsce:D Link to post Share on other sites
forrest37 0 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Natomiast z mojej strony slowa krytyki dla niepowaznego goscia o nicku Hubertos !!! Daje ogloszenie z odbiorem osobistym z dopiskiem PILNE, ja ze swej strony angazuje ludzi z tej miejscowosci, przelewam pieniadze, a ten ,,super sprzedawca" nawet nie raczy sie pokazac?! Nie odbiera telefonow, nie odpisuje. Podejscie szesciolatka. Szczerze odradzam Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Hubertos wiele razy kręcił już wałki: wystawiał kartę, a potem odwoływał oferty, bo niby się zepsuła. Potem znowu ją wystawiał. Teraz założył temat, w którym to jego oszukano, ale nie zdziwiłbym się, gdyby to jednak on był oszustem. Na pclabie też mają sporo do powiedzenia na jego temat. Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 To i ja dorzucę do pieca: w grudniu 2009 kupiłem grafę na allegro od użytkownika Neon-B (firma nazywa się Nikotom Computers System), grafa doszła na czas i działa, ALE: od początku, tj. jeszcze przed zrealizowaniem przelewu, dopytywałem się czy mogę otrzymać fakturę VAT w styczniu 2010 z datą styczniową (mam działalność i tak byłoby dla mnie korzystniej), o takiej możliwości zostałem zapewniony, więc przelałem kasę i zacierałem łapki. Faktura oczywiście przyszła razem z kartą z datą grudniową. Od tego czasu przeprowadziłem kilka rozmów telefonicznych i napisałem kilkanaście maili w tej sprawie, przez telefon otrzymywałem kolejne zapewnienia o tym, że prawidłową fakturę dostanę za np. 2 tygodnie bo księgowa jest na urlopie/zmieniają oprogramowanie w firmie/muszą dostać starą fakturę i oddać ją do US/itp. Koniec końców odesłałem im podpisaną przeze mnie fakturę (w marcu) i od tego czasu czekam na nową. Już sobie odpuściłem, bo i tak nie dostanę tego, o co od początku prosiłem a efekt jest taki, że w tej chwili nie posiadam żadnego dowodu zakupu. Sprzedający to jakiś niepoważny gość, składający obietnice bez pokrycia, nierzetelny i zwyczajny dupek. Ja z pewnością już nic od niego nie kupię. Link to post Share on other sites
Darxis 0 Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Hubertos wiele razy kręcił już wałki: wystawiał kartę, a potem odwoływał oferty, bo niby się zepsuła. Potem znowu ją wystawiał. Teraz założył temat, w którym to jego oszukano, ale nie zdziwiłbym się, gdyby to jednak on był oszustem. Na pclabie też mają sporo do powiedzenia na jego temat.A ja niestety muszę zaprzeczyć temu, że Hubertos jest oszutem. Ostatnio wymieniłem się z nim za Q6600 i chłodzenie Cooler Master Hyper N520, dając mu Intel C2D E6300 i parę złotych. i było wszystko w porządku, szybki kontakt. Polecam go Link to post Share on other sites
LoneWolf 0 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 A ja niestety muszę zaprzeczyć temu, że Hubertos jest oszutem. Ostatnio wymieniłem się z nim za Q6600 i chłodzenie Cooler Master Hyper N520, dając mu Intel C2D E6300 i parę złotych. i było wszystko w porządku, szybki kontakt. Polecam go To dowodzi tylko tego, że ciebie nie oszukał, a nie, że nie oszukał innych. Link to post Share on other sites
Darxis 0 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Możliwe, ale mogę na razie tylko go polecić. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 No ja polecam osoby, z którymi ostatnio przeprowadzałem transakcję, czyli: mICh@eL'a oraz użytkownika blaugrana (2 razy) - fajne chopoki Link to post Share on other sites
Eversman 1 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 To ja polecam Maksyma oraz xprisa. Obie transakcje załatwione szybko i sprawnie. Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Aha, zapomniałem, że misiael brał ode mnie RAMy. Więc też mogę polecić jakby coś Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 To może edytować pierwszy post? Bo tak nie ma sensu wertować całego tematu... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Aha, zapomniałem, że misiael brał ode mnie RAMy. Więc też mogę polecić jakby coś A Ja to co? Tez brałem od Ciebie karcioche, ktora do dzis mi ładnie służy Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Będę oryginalny polecam sam siebie Yodd4h zakupił u mnie troszkę sprzętu dość dawno i mam nadzieję że jest do teraz zadowolony nie wierzycie zapytajcie (staram się dokładnie opisywać sprzęt i dokładnie go pakować aby nie uszkodził się podczas transportu. Link to post Share on other sites
miszczprzestworzy 0 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Będę oryginalny polecam sam siebie Yodd4h zakupił u mnie troszkę sprzętu dość dawno i mam nadzieję że jest do teraz zadowolony nie wierzycie zapytajcie (staram się dokładnie opisywać sprzęt i dokładnie go pakować aby nie uszkodził się podczas transportu. Czwana bestia :> Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 I oczywiście Yodd4h jako kupujący jest bardzo rzeczowy i wie czego chce, nie lubię niezdecydowanych kupców. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 mariot86 to dobry kupiec, tak samo jak Lorduś. Do mariota86 poszedl CM690 a do Lordusia router. Polecam Link to post Share on other sites
mariot86 12 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 A ja polecam GreQonE bo to godny zaufania sprzedajacy. Link to post Share on other sites
hl1030 0 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 co do ENTERA to koleś nie zna granic przeczytajcie jego kopniaki na negatywy po prostu nie do wiary aż się dziwie że ktoś u nich zamawia.... Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Cena przyciąga Link to post Share on other sites
b1tzz 0 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 @hl1030 - właśnie też się dziwiłem, że ktoś ma jeszcze odwagę kupować u takiego chama... riposty godne 14-latka Link to post Share on other sites
Recommended Posts