bartek_em 0 Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Witam, Pamięć jest nowa.nie otwarte pudełko, zaklejona taśma. Nie została wykorzystana przy składaniu nowego komputera. co do rachunku.. ta kość widnieje na fakturze wraz z masą inną podzespołów więc nie bardzo mogę się tego pozbyć. Możemy po prostu zrobić tak,że jak coś się stanie, to ze mną się kontaktujecie a ja załatwię kod RMA od hurtowni i wtedy będzie można wysłać pamięć na ewentualną gwarancje. Cena 110zł Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Zapraszam - przyjemna lektura: http://forum.benchmark.pl/forum-50/announcement-10-regulamin-dzia%C5%82u-og%C5%82oszenia/ Szczególnie polecam punkt 12. Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Witam, Pamięć jest nowa.nie otwarte pudełko, zaklejona taśma. Nie została wykorzystana przy składaniu nowego komputera. co do rachunku.. ta kość widnieje na fakturze wraz z masą inną podzespołów więc nie bardzo mogę się tego pozbyć. Możemy po prostu zrobić tak,że jak coś się stanie, to ze mną się kontaktujecie a ja załatwię kod RMA od hurtowni i wtedy będzie można wysłać pamięć na ewentualną gwarancje. Cena 110zł tak na przyszlosć, sadzisz ze ktos bedzie pamietal od kogo kupil ten ram, wystarczy dolaczyć ksero faktury sklepy to honorują, sam tak robiłem Cytuj Link to post Share on other sites
bartek_em 0 Napisano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2013 (edytowane) Nie będzie honorowana bo było to kupione w hurtowni komputerowej, do której mają dostęp tylko firmy a wejście do strony wymaga posiadania konta. Jak komuś to zrobi różnice to mogę i dodać kopie faktury.. sądzę ,że ten ktoś właśnie z tego powodu poprosi mnie o moje dane i już nie będzie musiał pamiętać... foto pierwszego postu nie da rady edytować więc tutaj http://www.pf.neostrada.pl/ram.jpg Edytowane 15 Września 2013 przez bartek_em Cytuj Link to post Share on other sites
m1k3b 61 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 a masz mozliwosc wystawienia faktury na tą kość lub firma która ci składała może to zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
mari133 0 Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Jestem zainteresowany kupnem. Odezwij się na PW Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Link to post Share on other sites
rangerson 20 Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Btw. nie wiem po co komu gwarancja na ram. Jeszcze nie słyszałem aby komuś padła kość a już trochę żyję. Cytuj Link to post Share on other sites
mari133 0 Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Da rade za 100 zl? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Btw. nie wiem po co komu gwarancja na ram. Jeszcze nie słyszałem aby komuś padła kość a już trochę żyję. Zaskoczę Cię: mi ostatnio padła kość Good Ram. Jak widzisz życie wciąż nas zaskakuje Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts