exon681 0 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Zadowolony z zasilacza Procesora No i może w pewnym sensie z płyty głównej (combo złącze ddr2 i ddr3, nie ogranicza mi na razie oc oraz cena i win7 ready ) A i ze słuchawek 4H czysty przyjemny dźwięk oraz wytrzymały mikrofon 5 upadków z biurka z wysuniętym mikrofonem to jest raczej dobrze? Cytuj Link to post Share on other sites
brajanb 0 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam, Jest juz watek, na jakim sprzecie sie zawiedlismy - a ja chcialem dla przeciwwagi zalozyc watek, z czego jestesmy zadowoleni. Bo przeciez POlacy to nie tylko marudy, ale i chwalic tez portafia, nieprawdaz ? Zaczne nie od sprzetu, ale od serwisu OCZ. Otoz mialem zasilacz StealthXStream 600W kupiony ponad rok temu, w ktorym oprocz nieco glosnej czasami pracy lozyska wiatraka zauwazylem tez stala prace jego predkosci. A mial niby byc kontrolowany. Po krotkiej wymianie maili z panem od wsparcia technicznego (ktory poczatkowo byl negatywnie nastawiony - wiec ja tez mialem zle przeczucia) zaproponowal mi jednak RMA. Wyslalem zasilacz do Holandii, co kosztowalo mnie na szczescie niewielkie pieniadze po krotkim poszukiwaniu dobrego przewoznika w sieci. Potem na forum napisalem pytanie, ile trzeba czekac na wymiane - bo PowerSwap jak mi sie wydawalo to "wymiana", a wiec otrzymuja zasilacz i wysylaja natychmiast swoj. Okazalo sie, ze w praktyce trwa to nieco dluzej, wiec wyrazilem swoje watpliwosci i jakis kierownik przyjrzal sie tej sprawie z blizsza - byc moze nawet sie wlaczyl w caly proces, nie wiem juz tego. W kazdym razie na wymiane czekalem 12 dni (czas bez zasilacza) i juz nawet pytalem, czy nie lepiej naprawic taki zasilacz (chodzilo mi glownie o wymiane wiatraka) we wlasnym zakresie w byle serwisie komputerowym - byloby rownie tanio, a przynajmniej szybciej. No i dostalem wczoraj zasilacz.... Przetarlem oczy ze zdziwienia - jednak oplacalo sie czekac te 12 dni. W pudelku wielkosci jakiejs plyty mATX i wadze dobrego arbuza znajdowal sie nowiutki, zafoliowany... OCZ Z-Series 850W Pozostawiajac wszelkie dywagacje na boku podsumuje tylko, ze serwis OCZ jest w sumie serwisem zadowalajacym i szanujacym klienta Dawno sie tak nie zdziwilem - pozytywnie oczywiscie. http://www.ocztechnology.com/images/products/auto_images/OCZ_SXS.jpg http://www.ocztechnology.com/images/products/auto_images/z850_main.jpg Nie ma to jak pijar na forach komputerowych "Pozdrawiam idiotów" ??? Cytuj Link to post Share on other sites
Di0XiDe 0 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ja jestem bardzo zadowolony z mojego monitora - Samsung SyncMaster T220. Kupiłem jakiś rok temu za ~800 zeta. Chodzi pięknie, obraz = bajeczka (2ms, duży kontrast, szkoda tylko że nie jest FullHD ale wtedy takie monitory były dość drogie). No i ogólnie z mojego kompa jestem zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ja jestem zadowolony z Quada Q6600, bo kupiłem go dwa lata temu za jedyne 350zł. Z Mobo także, bo ma dużo złącz SATA i odpukać nawet DDR3 mogę tam mieć. Z felernej Barracudy 11 500GB, bo jakoś mi się nie zepsuła jak innym. Z 4 letniej nagrywarki pioneer, która nie została wyprodukowana w chinach i działa lepiej niż dzisiejsze szajsungi. Z myszki A4Tech X7, którą kupiłem za 70zł i dzięki temu strzelam heady. Ze starych glośników creative 2.1, bo mają ladny dźwięk no i subwoofer nieźle daje. Cytuj Link to post Share on other sites
koliber2408 0 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 A ja natomiast jestem zadowolony z mojego PSU OCZ MxS 500W GPU Sapphire ATI Radeon 5850, a chyba najbardziej z mojego monitora Samsung'a T220 22'', no i można dodać jeszcze Creative Aurvana Live! chociaż już po 2 godzinach uszy mnie od nich bolą. Cytuj Link to post Share on other sites
fifek19 191 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 jestem zadowolony z mojego routera TL-WR340GD, zapłaciłem za niego jedyne 64 zł (nowy) i służy mi 2 lata bez najmniejszej awarii czy spadku jakości! http://images.mondoplast.ro/Router-Wireless-TP-Link-TL-WR340GD_628_3.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
kubas 0 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ja jestem zadowolony z wielu rzeczy Szczególnie monitorka iiyama E2208hds- b2, (piękne kolorki) pamiątek ocz reaper 2x2 800, które poszły na 1000 No i oczywiście zasilacza Chieftec gps-550-ab-a Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ze starych glośników creative 2.1, bo mają ladny dźwięk no i subwoofer nieźle daje. Jaki model głośników? bo ja też mam creative 2.1 Cytuj Link to post Share on other sites
brajanb 0 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 A ja z Creative'a P580 5.1 PS. Z 6 lat bedą mialy ;] Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Accelero Twin Pro czy jak to tam. O takie: http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/vega/news/2009-11/arctic_cooling_accelero_twin_turbo_pro_2_1.jpg Mówię Wam, kupujcie na allegro używane referenty i to do tego Vapor i reszta bandy się chowa. Cytuj Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Tak powiedział kiedyś pewien filozof ClarksoniuszSam muszę wyprobować, tylko bardziej zachęca mnie zmiana obecnego tostera na HD5770. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 "Z czego komputerowego jestem zadowolony" Z kart graficznych nV serii gtx. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17812 Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Zadowolony jestem z kupna dysku PQI Turbo Boost H550 320GB USB2.0. Ładny, biały, cichutki i do tego transfery na dobrym poziomie Cytuj Link to post Share on other sites
Tobiaasz 0 Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 A ja zadowolony z mojego Quada Q6600 2.73 GHz wiem że to dla was gó**o nie procek ale na tle wydajnośći indeksu widnows 7 ma ocene 7,2 a np moj kolega ma Intel Core i7-720QM i ma 7,0 i oczywiście z karty GeForce GTS 250 i zasilacza Modecum Premium 500v PS. mam ten procek 3 czy 4 lata i we wszystkich grach chodzi na maksa Cytuj Link to post Share on other sites
Tobiaasz 0 Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Dzięki ale 2.73 ghz do geforce gts 250 to jest wszystko git PS. bardzo wytrzymaly ten proc gralem w GTA liberty city mialem do 2.82 ghz i na rdzeniach bylo 80 stopni Celcjusza przez 3 , 4 godziny bardzo polecam go i ZDECYDOWANIE inna karte do tego procka bo jak testowalem ja i go na 3dmark06 to wynik 11 000 bez podkrecania jej i go po podkreceniu go to wynik nadal 11 000 puzniej dalem do znowu do normal i karte podkrecilem to wynik juz 13 000 polecam inna karte XDDDDDDDD Cytuj Link to post Share on other sites
TomaszPawel 6 Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Bardzo byłem/jestem zadowolony z : Pentium II 400, Core 2 Quad 9550, Voodoo3 3000, GeForce4 Ti 4200, GeForce 8800GTS 640MB, GTX260SP216, HD5870. Również nic złego nie mogę powiedzieć o głośnikach DTT2200 CSW. Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dzięki ale 2.73 ghz do geforce gts 250 to jest wszystko git PS. bardzo wytrzymaly ten proc gralem w GTA liberty city mialem do 2.82 ghz i na rdzeniach bylo 80 stopni Celcjusza przez 3 , 4 godziny bardzo polecam go i ZDECYDOWANIE inna karte do tego procka bo jak testowalem ja i go na 3dmark06 to wynik 11 000 bez podkrecania jej i go po podkreceniu go to wynik nadal 11 000 puzniej dalem do znowu do normal i karte podkrecilem to wynik juz 13 000 polecam inna karte XDDDDDDDD Polecam słownik orograficzny. Pomijam kwestię takiego samego wyniku po podkręceniu procesora co jest niemożliwe ponieważ program zlicza osobno procesor i kartę graficzną, dopiero na końcu sumuje wyniki. Wręcz tryskasz bajkami. Cytuj Link to post Share on other sites
berger6630 1391 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam ja jestem zadowolony z całego mojego sprzętu z podkreśleniem na procesor P II X2 555BE -który ruszył z 4 rdzeni i jak na razie buja się bez problemów i budy którą udało mi się przytulić za nie duże pieniążki Cytuj Link to post Share on other sites
Sobol 0 Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ja jestem zadowolony z grafy HD5870 która zapewnia mi grę w maxymalnych detalach, karty dźwiękowej Asus Xonar Essence STX która to gra pieknie no i oczywiście z mojej obudowy Gigabyte 3D Aurora 570 Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Jak już o kartach muzycznych to jestem mega zadowolony z Auzentecha X-Fi Prelude - cudna karta Cytuj Link to post Share on other sites
reenstix 12 Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ja jestem najbardziej zadowolony z kabla HDMI-HDMI Voicecraft - 10 metrów kabla z kompa do telewizora i zero zakłóceń, a jakość obrazu lepsza niż na monitorze Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Od wczoraj w kompie siedzi Asus Xonar Dx i gra piknie. Od dawna jechałem na integrze i dopiero niedawno doszedłem do wniosku, że przecież komp służy mi również za sprzęt do słuchania muzyki i chyba warto raz wydać kasę na coś innego niż nowy procek/grafa/ram. I to był strzał w 10. Głośniki grają wyraźnie lepiej, zero dudnienia przy większej ilości niskich tonów, wyraźnie mniej zniekształceń w paśmie średnim i wysokim (w tym obszarze w ogóle moje głośniki są słabe, ale teraz jest już przyzwoicie). Teraz tylko poluję na przyzwoite słuchawki, myślę że w najbliższych dniach rozstrzygnie się pojedynek CAL vs. Sennheiser hd 555 i będzie komplet. Wszystkim fanom dobrej muzyki w dobrym wydaniu polecam przesiadkę z integry na coś porządniejszego. Warto. Cytuj Link to post Share on other sites
Lorduś 0 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Corsair VX550 - już mojego Carbona MC530W byłem zadowolony, ale ten rzucił mnie na kolana, cichutki, stabilny a napięcia trzyma jak skała. Radeon HD3850 - kupiony 2 lata temu za 250 zł używany (gdy nowe ponad 450 zł kosztowały) radzi sobie bardzo ładnie z wieloma grami. Wentylator Xilence 120mm - 12V i nie słychać go w ogóle! Do tego kosztował mnie tylko 9 zł (żałuję, że więcej nie kupiłem). Asrock M3A785GXH i M3A785GMH - obie stabilne, z ładnym O/C i co najważniejsze - bezproblemowe Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 ASRock A785GXH/128M - ładnie się kręci na niej - HTT 400MHz wycisnąłem. Bardzo rozbudowany BIOS. A kosztowała 258zł. Jak bym nie był skazany na DDR2 (śmierć) to by była M3A785GXH/128M - ta co Lorduś poleca post niżej. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Wentylator Xilence 120mm - 12V i nie słychać go w ogóleA dmucha choć troszeczkę :tajniak: Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts