carbon 0 Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Nareście przesyłke wysłali teraz pytanie czy zawartość będzie zgodna z zamówieniem Cytuj Link to post Share on other sites
kitin 48 Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Dostałeś maila ze przesylka wyslana? Cytuj Link to post Share on other sites
carbon 0 Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Maila z inforamcją "przesyłka wysłana" dostałem juz z półtora tygodnia temu teraz firma kurierska wysłała mi maila z numerem listu przesyłki. Cytuj Link to post Share on other sites
kitin 48 Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 To może rzeczywiście otrzymasz przesyłkę. Dziś mija 3 tydzień od złożenia przeze mnie zamówienia. Zobaczę czy dziś listonosz przyniesie mi paczkę Cytuj Link to post Share on other sites
carbon 0 Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Przyszło ! Tylko co ? brakuje jednego elementu ;( ale chyba dam już sobie spokój bo szkoda mi czasu Cytuj Link to post Share on other sites
error407 659 Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Nie odpuszczaj. Czego brakuje? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
carbon 0 Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 przedłużki 24 pin Cytuj Link to post Share on other sites
error407 659 Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 raczej walcz o zwrot pieniędzy bo nie wiem czy ktoś będzie Ci w stanie tą przedłużę zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
Artur918273 40 Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 dokładnie, nie warto odpuszczać, bo jeden odpuści, drugi odpuści, i sprzedający/sprzedająca pomyśli że z innymi będzie podobnie, albo dosłanie na własny koszt przedłużki albo zwrot pieniędzy. Cytuj Link to post Share on other sites
morozaw 0 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie kupować nic spoza dostawy za pobraniem. Dziwię się jakim cudem jeszcze ten "sklep" funkcjonuje i łapie kolejnych nieświadomych "naiwnych". O ile dobrze pamiętam, to Pani P. to była lub jest narzeczoną Pana R. Ciekawostka, Wpiszczie sobie w google nazwę sklepu i zróbcie spację http://i.imgur.com/JVHV6vp.png Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez morozaw Cytuj Link to post Share on other sites
morozaw 0 Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Wszystkich planujących wykonywać zakupy w tym kabarecie zapraszam na PW w celu wybicia z głowy tego pomysłu i uratowania pozornie straconych pieniędzy. Cytuj Link to post Share on other sites
Kangur008 0 Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Mnie też oszukali. Złożyłem u nich zamówienie, na niewielką kwotę, niecałe 50zł. Wpłaty dokonałem od razu. Po paru tygodniach odezwali się, że zwróćą mi pieniądze, podałem numer mojego konta, znowu czekałem, powiedzieli, że pieniądze już są przelane. Oczywiście od lipca do chwili obecnej nic nie dostałem. Ani zamówienia, ani zwrotu pieniędzy. Śle te emaile do nich, aż mi wstyd, że ktoś mnie tak w konia robi. Robiłem zakupy internetowe na całym świecie. Nigdy się nie spotkałem z czymś takim. Zanosi się że dalej będą oszukiwać, ale pod inną nazwą. Cytuj Link to post Share on other sites
error407 659 Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Na jaki melj piszesz? Cytuj Link to post Share on other sites
Wooojciech1983 854 Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) Złożyłem zamówienie w SleeveKing 30 sierpnia na jeden wentylator Bitfenix i diody LED. Mała kwota ale zdecydowałem się ponieważ mieszkam nie daleko rzekomej siedziby sklepu. Oczywiście wybrałem płatność przy odbiorze. Do dzisiaj zamówienie nie zostało zrealizowane, zero kontaktu, napisałem maila tydzień temu, brak odpowiedzi. Więc będę musiał zamówić gdzie indziej i dopłacić za wysyłkę ale przynajmniej towar dojdzie. Sklep porażka, omijać z daleka. Edytowane 17 Września 2013 przez Wooojciech1983 Cytuj Link to post Share on other sites
morozaw 0 Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Omijać i się nawet nie zastanawiać nad zakupami tam, nawet jak towar otrzymacie to nie wiadomo jak długo ten sklep pożyje i co z gwarancjami będzie skoro problem jest nawet z realizacją zamówienia. Dla dociekliwych zachęcam do sprawdzenia KRD. Im szybciej sklep padnie tym lepiej, strzeżcie się też nowej odsłony tego sklepu. Właściciele myślą, że zmiana nazwy pomoże... Cytuj Link to post Share on other sites
czerstwy22 6 Napisano 10 Października 2013 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 (edytowane) Pitu pitu ale złożył ktoś pozew zbiorowy? Bo mnie szlak trafi z tymi ludźmi. Na Sleevekingu telefon odłączony ponoć, na pinapc nie odbierają, na maile nie odpisują a 100zl na drodze nie leży. Jeśli nie to najpierw powiadomie policje sam, a jak to na nich nie zadziała to założe na forum temat z chętnymi na taki pozew, bo fajnie sie gada a sklep dalej naciąga ludzi. Edytowane 10 Października 2013 przez czerstwy22 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kitin 48 Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 czerstwy22 możesz założyć temat z chętnymi, ja się na pewno zgłoszę. Jeżeli założysz taki temat, to proszę o kontakt na PW, ponieważ na forum nie przesiaduję codziennie i mogę ominąć ten temat. Przypomnę tylko, że towar zamówiłem 13 sierpnia br. i do dziś go nie otrzymałem. Cytuj Link to post Share on other sites
morozaw 0 Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tyle razy ostrzegałem i ludzie dalej kupują widocznie. Pozywać do sądu i się nawet nie zastanawiać. Im szybciej to coś padnie tym lepiej. Cytuj Link to post Share on other sites
Artur918273 40 Napisano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2013 hmm, ja tą babkę troche sądami postraszyłem, policją oczywiście nie tak że co mi wpadnie do głowy tylko tak jak być powinno i ja dostałem zwrot gotówki, przestraszyła się mnie raczej nie ale chyba zauważyła że jestem pewny swoich wiadomości wszystko co w nich pisze itp. Ale dalej osobom oszukanym życzę powodzenia i z tym pozwem w 100% się zgadzam ale sam takie coś wcześniej planowałem i za dużo chętnych nie było. Więc wszyscy niech się zmobilizują nawet o pare zł Cytuj Link to post Share on other sites
mariusz985x 1 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 niestety również złożyłem zamówienie na jaki numer dzwoniłeś Artur918273i w jakich godzinach. Tez musze ich postraszyć poniewaz zamowilem towar na kwote 460zl nie wiedzialem o calej sprawie a zamowilem u nich poniewaz to nie ppierwszy raz i nigdy wczesniej nie bylo problemow Cytuj Link to post Share on other sites
morozaw 0 Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) Czy ktoś jeszcze otrzymał podobną wiadomość? Mój znajomy otrzymał: Dzień dobry, Szanowny Kliencie, ze względu na nieoczekiwaną sytuację finansową mojej firmy wysyłka zamówienia / zwrot środków (proszę w odpowiedzi na tego e-maila wybrać dogodną dla Pana opcję) nastąpi do 14 listopada. Bardzo przepraszam za zaistniałe problemy i uprzejmie proszę o jeszcze odrobinę cierpliwości. W końcu chyba bankrutują. Życzę tylko jak najwięcej powodzenia w odzyskaniu pieniędzy. Edytowane 4 Listopada 2013 przez morozaw Cytuj Link to post Share on other sites
dubelek 0 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Czy coś dalej w temacie się dzieje? Niestety nie sprawdziłem opinii w internecie i zamówiłem wraz z przedpłatą. Cytuj Link to post Share on other sites
error407 659 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Albo zdarzy się cud i niedługo otrzymasz przesyłkę. albo, jak w większości przypadków, czeka cię walka o odzyskanie pieniędzy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts