Skocz do zawartości

Płyta główna MSI Z77A-GD55

Recommended Posts

Witam mam do sprzedania płytę główną firmy MSI model Z77A-GD55. Pracowała z procesorem i7 3770k przez pewien czas przeleżała w szafie. Na ten moment nie mam jak jej sprawdzić czy działa ponieważ przesiadłem się na LGA 1150 i nie posiadam procesora pod socket 1155. Więc sprzedaje ją jako uszkodzoną (nie odpowiadam za to gdyby okazało się że płyta nie działa) posiadam wszelkie zawartości takie jakie daje producent wraz z gwarancją i pudełkiem.

Cena która by mnie interesowała to 250zł +KW jest możliwość negocjacji ceny oraz wystawienia na allegro poniżej umieszczam zdjęcia płyty. Pozdrawiam SkyBH

http://postimg.org/image/ct4ubne7b/

http://postimg.org/image/otwn2auo7/

Dopisuje ponieważ dopatrzyłem się że dwa piny zostały wygięte zapewne przez złe zapakowanie płyty do pudełka lub założeniem zaślepki na socket.

Edytowane przez SkyBH
Więc sprzedaje ją jako uszkodzoną (nie odpowiadam za to gdyby okazało się że płyta nie działa)

bez obrazy, ale coś mi tu pachnie drogim złomem komputerowym. Skoro przesiadłeś się na 1150 a poprzedni zestaw działał to dlaczego sprzedajesz jako uszkodzone? No chyba że powodem przesiadki jest uwalenie poprzedniego zestawu i niechęć do rozstrzygnięcia gwarancyjnego (nieudolne OC etc.). Jeśli tak, to wypadałoby poinformować o tym fakcie potencjalnych kupców, a nie zasłaniać się "niewiedzą".

Edytowane przez 40rozbojnik

często bebechy zmieniam na topowe :) napisałem że płyta przeleżała trochę czasu w szafie i nie jestem pewien czy nadal działa gdybym miał procka pod nią nie pisał bym o tym że może być uszkodzona

//nie cytuj ostatniej wypowiedzi .daft

Edytowane przez .daft

Więc tak jak napisałem chcę być uczciwy to juz wiem czemu płyta wylądowała w szafie. Jak nikt jej nie będzie chciał to porostu poprosze aby zamknąć temat.

Ok proszę zamknąć temat ponieważ płyta nie nadaje się na sprzedaż dzięki wszystkim za zainteresowanie pozdrawiam.