jackraymund 14 Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) Zamówiłem paste w sobote, lecz koleś dopiero dziś zamierza ja wysłać, więc potrwa jeszcze to 3-4dni. Aktualnie mam wysuszoną paste, która ani troche nie przewodzi ciepła.(radiator zimny) Na te 3-4dni mógłbym coś poradzić? Dodać troszke przegotowanej wody albo usunąć paste? 5 sekundowy test everestem to skok od 50 stopni do 100C, o flashu moge pomarzyć bo od razu wyłącza komputer. Edytowane 29 Lipca 2013 przez jackraymund Cytuj Link to post Share on other sites
killerjestjeden 1 Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 może ustaw taktowanie jakieś bardzo niskie, do tego bardzo niskie napięcie i może da radę ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Arlekin 262 Napisano 29 Lipca 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) http://forum.pclab.pl/topic/577993-Zamienniki-pasty-termoprzewodz%C4%85cej/ LessGrossmann, dnia 18 Lip 2013 - 14:46, napisał: polecam paste do zembow, jak masz emergency i brak temopaste i ogramna potrzebe zagrania w gierke, daje rade i o wiele latwiej schodzi jak chcesz nalozyc pozniej normalna paste. Cytat Ja kiedyś zamiast pasty termoprzewodzącej użyłem pasty do zębów - jechałem na tym pół roku i później miałem temperatury w pulpicie 100C ( dziwne że się nie wyłączał ), odpalając grę wyłączał się. Po zmianie pasty ( posiadając standardowy cooler ) temp. spadła do 55stopni, obudowa formatu mATX. Jestem dumny z marki Colgate dla białych zębów Edytowane 29 Lipca 2013 przez rysiek-z-klanu 3 Cytuj Link to post Share on other sites
jackraymund 14 Napisano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) @killerjestjeden wyłączyłem aero w win, wszystkie kable usb których nie używam. I-coola włączyłem, lecz nie widziałem w tym sensu, ponieważ flash, gra od razu włącza 100%, to niech chłodzi cały czas ;f @rysiek HAHA piękny sposób, ide pastować, potem zdam relacje winterfresh(3 kolorki) Edytowane 29 Lipca 2013 przez jackraymund Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Może mnie tu zjedzą, ale na serwisie stosowaliśmy takie metody. Pasta termoprzewodząca była stosunkowo droga i trudna do usunięcia. Brało się więc pastę do zębów do testowania procka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jackraymund 14 Napisano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) sorka że tak długo ale mi się procek pogiął ;f Aquafresh 3+ Multi Active idle cpu 27, core1 34, core2 31 stres 2minutowy 50C ciężko mi opisać co chciałbym wam powiedzieć dzięki wielkie @up dla mnie to tylko trust info, przeciwieństwo zjedzenia ;f(w dobrym znaczeniu) Edytowane 29 Lipca 2013 przez jackraymund Cytuj Link to post Share on other sites
Pawel7 882 Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Tydzień pasta powinna wytrzymać 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts