Skocz do zawartości

[MULTI] Wiedźmin 3: Dziki Gon

225 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      63
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      6
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      0
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      3
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Ja z kolei dotarlem do 3 a nie dotarlem do 2. Swojha droga szedlem do 3 przez gory, wspialem sie po prostu na nie i tak sobie szczytami tych gor szedlem. Polecam, bo widoki piekne.

Też tak szukałem  :D Wlazłem jeszcze raz do tej jaskini. 2 i 3 znajdują się w środku. 2 - miejsce mocy - w dużej komnacie z posągiem (na prawo).

http://i59.tinypic.com/2v1agzn.jpg

Dalej (za posągiem) mamy rozwidlenie: w prawo do komnaty z lustrami (quest) a w lewo krabopająk i ukryty skarb. Wcześniej pominąłem komnatę z lewej..

Przypadkowo trafiłem do ruin jakiejś wieży w miejscowości "Ruiny Dovre" czy coś takiego na Skellige, to jest blisko miejsca gdzie odnajdujemy Hjalmara i tam po wejściu po drabinie jest taka skrzynia zamknięta na klucz. Orientujecie się gdzie może być do niej klucz? :P

Lodowy Gigant i baba wodna?

Ten drugi od dołu to bardziej jakiś D'jinn bo widać tam jakąś wiedźmę :P

@rafał

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale wydaje mi się, że chodzi Ci o skrzynkę w której znajdują się mistrzowskie narzędzia rzemieślnicze potrzebne do questa na mistrzowskiego płatnerza - od zlecającego dostaje się klucz.

Albo coś pogmatwałem :)

Edytowane przez mabrothrax

Narysowałem mu nie ten schemat :/ Dałem mu multiwibrator astabilny z wykorzystaniem '121, a miałem narysować multiwibrator monostabilny z użyciem NE555

Schematy mi się pomyliły ehh. Do tego poprawa klas z C# we wrześniu i tyle. Reszta zdana i jestem na 3 semestrze :DWasze zdrowie ;)

@rafał

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale wydaje mi się, że chodzi Ci o skrzynkę w której znajdują się mistrzowskie narzędzia rzemieślnicze potrzebne do questa na mistrzowskiego płatnerza - od zlecającego dostaje się klucz.

Albo coś pogmatwałem :)

Chodzi mi o to miejsce i tę skrzynię 

http://imgup.pl/di/MIEG/2015-06-29-00002.jpg

http://imgup.pl/di/R6EF/2015-06-29-00003.jpg