Skocz do zawartości

[MULTI] Wiedźmin 3: Dziki Gon

225 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      63
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      6
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      0
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      3
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

@Antiax: Czyżby dla mej "miłości" czyli nowej Lary? :D

Faktycznie mogliby już odblokować grę ale to marzenie ściętej głowy :P Nie wiem jak Wy ale ja nie oglądam żadnych twitchów. Jara mnie świadomość, że poza samym początkiem historii, który chcąc nie chcąc już podpatrzyłem cała reszta do odkrywania będzie tylko dla mnie.

Edytowane przez lamparcicho
  • Popieram 1

W Warszawie mozna juz kupowac.

Pisałem powyżej, że byłem kupić telewizor - myślisz gdzie? No w W-wie i jakoś nie widziałem. (może jutro się wybiorę znowu - wycieczki do rtv %-) - żona mnie wydziedziczy. ).

już grają

Chwilę popatrzyłem, ale odpuszczam bo szkoda zabawy psuć. Jednak rozwaliło mnie pytanie jednego z chatu:

- "czy gracie na Ultra"

- "słyszałeś, pyta się, czy gram na PS4 na ultra"

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

• Popieram 5

Jak dodamy do tego Quantum Break to można powiedzieć, że mnie przekonałeś do zakupu na tegoroczną gwiazdkę :D

GOG Galaxy mi się zaktualizował, to dobry znak :P Te paczki językowe plus łatkę mogliby dać najpóźniej w poniedziałek od rana bo potem to będzie... no wiadomo co będzie. Ktoś z forum planuje czekać na odblokowanie gry o 1 w nocy czy tylko ja jestem takim świrem? :)

Jak dodamy do tego Quantum Break to można powiedzieć, że mnie przekonałeś do zakupu na tegoroczną gwiazdkę :D

GOG Galaxy mi się zaktualizował, to dobry znak :P Te paczki językowe plus łatkę mogliby dać najpóźniej w poniedziałek od rana bo potem to będzie... no wiadomo co będzie. Ktoś z forum planuje czekać na odblokowanie gry o 1 w nocy czy tylko ja jestem takim świrem? :)

Ja nie tylko zamierzam czekać do 1, ale i grać ile będzie we mnie mocy :D  Co do łatki, to nie tylko na GOG będzie, wiec damy rade.

• Popieram 1

Antiax pisał : 

To jest kompletnie bez sensu. Chciałbym, aby taka firma jak Nvidia (AMD odpada, bo dostarcza bebechy konsolom) wzięła się za produkcje gier wyłącznie na PC i pokazała moc nowych kart graficznych nie tylko na tech-demach.

Co do downgrade'u to chyba nikt nie myślał, że konsole będą w stanie wyświetlić taką grafikę:(zdjecie tu: http://forum.benchmark.pl/topic/132947-temat-og%C3%B3lny-tom-clancys-the-division)

Zawsze wydawało mi się, że gracz kupuje konsolę, żeby pograć w exclusivy/nie zna się na komputerach więc bierze konsole/dla wygody itd. (niepotrzebne skreślić) dlaczego więc jeżeli ktoś wydaje ponad powiedzmy 3000 zł na mocnego PC to nie ma mieć prawa lepszej grafiki ? 

I przyznaję mu rację.

• Popieram 1
nie patrzyłeś

Jutro się zweryfikuje, czy prawdę gadacie. :)

.. a przede wszystkim wielkie dzięki dla Ciebie za informacje. :) inaczej w ogóle bym nie wiedział, że za rogiem W3 już czeka. :D

Edytowane przez _FEN_
  • Popieram 5

że jednak nowy Wiedźmin wygląda lepiej niż poprzednia część

Czy ładniej, to nie oceniam, bo się na tym nie znam, ale na pewno wszystko bardziej przypomina realny świat. Tego las w W2 na pewno nie oddawał. Ja przynajmniej latając po nim czułem się jakbym oglądał las z perspektywy maleńkiego owada. %-)

http://images.tinypic.pl/i/00665/h4m60sp46p7a.jpg

http://pics.tinypic.pl/i/00665/owza1mzed73b.jpg

http://files.tinypic.pl/i/00665/ykrgo6m8p565.jpg

• Popieram 3

Imo wygląda to dużo ładniej niż na PS4 ;)

Tak na szybko zobaczyłem jak na steamie wygląda sprawa z czasem w którym gra będzie dostępna i jeszcze nie tak dawno pisało że 19 maja, teraz jest tam 18 maja i do odblokowania jest ~2 dni :P