mst 6010 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2014/21/posiadacze-radeonow-uwazajcie-z-zakupem-wolfenstein-the-new-order Źródeł szukaj w google 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Warren1987 670 Napisano 22 Maja 2014 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Tak czytałem to już dziś... Hmm, no cóż, może stąd te problemy u mnie ze zmianą ustawiań i dziwnym zachowaniem gry o których pisałem wyżej, trzeba będzie poczekać na jakiś update. Cytuj Link to post Share on other sites
auranoir 4 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) Napiszę też kilka moich uwag. 1. Mam radeona 280x i mogę ustawić grafikę na ultra, ale gra zaczyna "szarpać" niemiłosiernie, widać, że coś tu nie gra z optymalizacją, na ustawieniach wysokich jest duzo lepiej. 2. Grafika jest super, nie wiem czego się czepiacie, jest ładniej niż w BF4 i crysis 3. 3. Gra nie działa na dwóch ekranach, chciałem uruchomić grę na tv, ale jak juz raz uruchomiłem w 1200p to w 1080p juz się w tv nie uruchomi bo pojawiają się błędy i wiesza się komputer. Nie można tez uruchomić samego 1080p jeśli tv nie jest włączony w tym samym czasie. Pozatym gdy obraz jest klonowany to gra zawiesza się na filmikach Edytowane 23 Maja 2014 przez auranoir Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Gra nie jest brzydka, ale chyba nie widziałeś C3, jeśli piszesz takie głupoty. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Dodatkowo przez OpenGL nie można użyć nakładek takich jak SweetFX Cytuj Link to post Share on other sites
Warren1987 670 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Nie no Crysis 3 i BF4 a WNO to jednak przepasc... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
jimhaumman 33 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Dałem na High i dalej są przycinki... Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2786 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 (edytowane) @ Nowaj - jak u Ciebie z FPS'em?? Daje rade utrzymać stałe 60 z vsync z max detalami i jakimś wygładzaniem? Zastanawiam się czy kupić w tym miesiącu to czy Watch Dogs... Edytowane 23 Maja 2014 przez joker5513 Cytuj Link to post Share on other sites
jareeecki 60 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 lepiej watch dogs, masz tam multi i wg mniej zajmuje a tutaj tylko singla, albo sprawdz sobie gierke u kogos lub sam pobierz zobacz jak dziala usun i kup Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 @ Nowaj - jak u Ciebie z FPS'em? Tak jak u mst i Szarika - zero przycinek. Zakupu absolutnie nie żałuję, mimo, że gry jeszcze nie skończyłem. lepiej watch dogs Gra jeszcze nie wyszła, więc jeśli w nią nie grałeś to taki komentarz nie ma większego sensu. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nomad1990 65 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Witam mam 0fpsów na moim gracie. q6600 3.2ghz/4gbram/hd6790 wtf ? Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 kurka gram w tego wolfa ale to już nie to co było ze strzelaniny zrobili strzelanine/ przygodówke /skradanke/sci-fi moja ocena w skali 5 3-takie naciągane Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Challenge completed. Jak do tej pory najlepsza gra, w jaką grałem w tym roku, ale zbyt dużo to ich nie było. Cytuj Link to post Share on other sites
Snajperro 2 Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 A jakie gierka ma wady i zalety? Co ci się najbardziej podobało? Lubię jak w tego typu są akcje wyjęte rodem z filmów... Znajdzie się tam coś takiego? Cytuj Link to post Share on other sites
kuba223 52 Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 (edytowane) Jako ze dotrałem do 4 misjii moge w pewnym stopiiu tez cos o grze naskrobać Przedewszystkim przed ta grą musze wspomiec ze zagralem sobie jako wstęp (ponownie) w Wolfa (2009) ,gre ktora pokochałem ,i do dzis pamietam ten fun kiedy Niemcy tracili kaski ze snajperki lub te piękne "pady" trupów ,cos niesamowtego. Feeling strzelecki w Wolfie sprzed 5 lat to poprostu mistrzostwo i do dzis wzór dla CoD-ow ,BioShockow czy innych badziewi .Moze w Maxie payne 3 tez wygladalo to jakby naprawde sie strzelało ale Max to nie FPS.To dla mnie jest wyznacznikiem dobrego FPS-nie grafa ,nie piękny dym w tle,ale to jak czuje strzal ze swojej broni . DO tego WOlfa tez tak podeszlem i bylem na ta produkcje zapatrzony jak gekon w muchę Fabuła Niby prosta,losy bohatera ,w tle Nazisci.Ale pokazana wrecz zmiksowana ,ze da sie to zjeść ze smakiem i poproscic o dokładkę. Blazkowicz to facet z jajami ,super sa te jego "wstawki" gdzie jak w transie mowi o zemscie i niedopuszcza mysli ze nazisici moga wygrac wojne.Polski watek-super daje smaczku ,czujemy sie bardziej "swojsko".Postacie dobrze wykreowane ,nazisistka w pociagu i jej wyglad,itd wszystko tak jak byc powinno. 9/10 Grafika No coz .Idetch 5 i wszystko jasne.Niby jest ładnie,ale to tylko pozory.Przypomina to troche Bioshoscka ,jest troche rysunkowo,a ja za tym nie przepadam.Wystarczy podejsc do tekstury by zobaczyc jak ona jest brzydka W Wolfie z 2009 bylo odwrotnie,tam nawet mapy na scianie czy napisy u tych z Kręgu byly niesamowite.Na plus dobry "rozrzut" krwi ,jest zaraz za cialem w ktore strzelilismy oraz na podlodze. 5,5/10 Feeling Troche zawód.Kurna to nie to.W starym WOlfie czułem to ,naprawde czułem.A tu ? Niby tez to czuje ale jest gorzej,Liczylem ze strzelanie z biodra czyli to co kocham bedzie tutaj dopracowane w 110% ,ale troszke zawod.Na plus ,Po strzale do trupa spada mu kask,i na twarzy pojawia sie "mięcho" czyli to co bylo w WOlfie starym.,To na plus(wezcie zrobcie tak w Battieflieldzie 4 ) a zobaczycie jak tam to wyglada 7/10 Ekwipunek jest to co byc powinno,czyli zbieramy ammo z wrogow.A nie jakies skrzynie co 20m jak w BF4 .Zachwojmy troche powagi stara szkola fps ciagle zywa,choc bronie troche plastikowe,i jest smaczek w postaci noszenia 2 naraz ,czujemy sie wtedy tacy "kozacy" 8/10 Ogolnie wrazenie sa dobre,Nazisici sie inforumuja gdzie jestem ,moze nie tak jak w tamtym Wolfie gdzie oni wiedzeili nawet kiedy przeladowywuje(hurry up! he is reloading !) widac ich wspolprace,ale czasem glupote kiedy biegana sznureczkiem we 4 niesolonieci;D Gra ma plusy (fabula,texty,postacie) i minusy(grafika,po czesci feeling strzelecki) ale ogolnie broni sie przed tym nowymi produkcjami ,bo nawiazuje do przeslosci i sie od niej nie odcina.Jest to duzy plus ,gdzie producent pamieta jak sie kiedys tworzylo swietne gry i próbuje jakkolwiek do tego nawiazac WOlf napewo jest do zaakceptowania,do polubienia ,i do powiedzenia "tak to bylo dobre 20 h przed kompem" Edytowane 27 Maja 2014 przez kuba223 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Skończyłem, gra dobra ale niesmak pozostał... prawie jak po przejściu Mass Effect 3. Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Dla mnie kupa jesli chodzi o grafikę, po co wydawać 2k na gpu jak w roku wyjdzie jedna gra co w miarę ładnie wygląda. Myślałem ze Wolf to będzie coś lepszego ale wyszło jak zawsze... Cytuj Link to post Share on other sites
Fikuzi 2439 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Grafika rzeczywiście nie była oszałamiająca ale nie irytowała podczas rozgrywki. Jeśli chodzi zaś o kwestię fabularną to jak najbardziej ok Potrzebny był taki rozluźniający siekacz natomiast waga gry, a długość rozgrywki no cóż. Każdy sam może sobie odpowiedzieć na tę kwestię. Cytuj Link to post Share on other sites
Warren1987 670 Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Panowie przeszedłem już tego Wolfa z 4 razy także kilka słów, kilka wniosków ode mnie: + ogół fabuły ciekawy, jasno postawiony cel gry + duża różnorodność rozdziałów, ciekawe mapy, lokacje, znajdźki + bronie bardzo mi się podobały, feeling super, "double damage" genialny + świetna kreacja bohatera oraz wszystkich postaci pobocznych, charyzma najwyższych lotów - Bobby Bram, Tekla miodzio + ciekawe monologi - wywody - wspomnienia bohatera oraz dialogi występujące w grze (z wyłączeniem tych pseudo - żydowskich) + rozwój umiejętności, gadżety do zbierania również na duży plus + momentami było emocjonalnie a nawet wzruszająco (śmierć Klausa, obóz Belica, końcówka) + polskie akcenty + odważne sceny seksu Ani z B.J.'em + udźwiękowienie gry dobre, muzyczka i soundtrack genialne! + easter eggi + dwie ścieżki Wyatt - Fergus + duża różnorodność wrogów, świetne postacie Frau Engel, Bubiego, genialna postać Deathshead! i pewnie jeszcze wiele pominąłem/zapomniałem - za mało, za mało walki, liczyłem na huragan wrogów, robotów a zastałem sekwencje regularnej walki z elementami banalnej skradanki, kiepskie AI, czasem było zbyt łatwo - elementy pseudo - żydowskie jakoś mnie zniesmaczyły - za krótko, gra mogła ze swoim potencjałem potrwać i z 50 h - w mojej ocenie oczywiście - czasem brakowało mi pewnych wyjaśnień, szczegółów, dopowiedzeń między końcem a początkiem poszczególnych rozdziałów i pewnie jeszcze kilka mógłbym wytknąć... Grę będę wspominał bardzo dobrze, warto było kupić, warto było pomęczyć się na HARD MODZIE, warto było przejść te kilka razy. Sorki za swego rodzaju ekscytację przy ocenie ale z mojej strony ale uważam Wolfenstein New Order jest jedną z topowych pozycji w tym roku A to mój ulubiony fragment z Bobby'm Bram'em w roli głównej Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Warren1987 1 Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Mam deja vu Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) http://i.imgur.com/DlqPSFG.jpg Wolfenstein: The Old Blood to samodzielny prequel do Wolfenstein: The New Order Wydarzenia zostały umiejscowione w 1946 roku i gracze ponownie wcielą się w rolę B.J. Blazkowicza, który musi wyruszyć na dwuczęściową misję do Bawarii. W pierwszej części – Rudi Jäger and the Den of Wolves – główny bohater produkcji stanie naprzeciw „maniakalnego strażnika więziennego” w momencie próby dostania się do Castle Wolfenstein. Blazkowicz musi wykraść niezbędne współrzędne. W drugiej części – The Dark Secrets of Helga Von Schabbs – Blazkowicz trafi do miasta Wulfburg, gdzie znajdzie „obsesyjnego” nazistowskiego archeologa, który ekshumuje artefakty mające ciemną i starożytną moc. Dodatek zadebiutuje na rynku już 5 maja – w wersji cyfrowej oraz pudełkowej. Zainteresowani gracze powinni przygotować około 90 zł. źródło: ppe.pl; własne http://i.imgur.com/1H9htzy.png Będzie w co grać przed premierą Wiedźmina Edytowane 4 Marca 2015 przez Antiax 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Ejzo12 224 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 90zl za 2 misje? Cytuj Link to post Share on other sites
Ganster 113 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Chyba ich........ Cytuj Link to post Share on other sites
Lewykk 747 Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Fani i tak kupią:3 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Antiax 2428 Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts