pilz-e 0 Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 co sądzicie o GoW? (ew. 2) nudna i przeceniona strzelanina czy dobra gra akcji zasługująca na na miano lepszego z tytułów? 1 to może i nie super-nowa produkcja, ale ja gram dopiero teraz bo poprzedni konfig średnio mi umożliwiał uważam, że to dobra gra i nie czuję monotonii rozgrywki, którą zarzucają przeciwnicy GoW'a ciągła akcja mnie osobiście przypadła do gustu i myślę, że to będzie jedna z tych gier, które mnie znudzą i dobrnę do finału jedyne do czego mogę się przyczepić to drobne bugi i czasami kulejące AI współtowarzyszy... potrafią narobić kłopotu, zatrzymać się w miejscu, nie schować się, szkoda że nie potrafią na własną rękę obsłużyć działka na szczęście przez większość czasu radzą sobie całkiem nieźle imo dobra gra tpp z prostymi zasadami rozgrywki a tego gatunku chyba nieco brakuje na blaszakach Link to post Share on other sites
SlaV0 0 Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Człowieku! Gears Of War rządzi! Nieraz już przeszedłem tę grę. Wysoka grywalność, brak monotonii, innowacja rozgrywki no i w końcu świetna optymalizacja (dobra robota chłopaków z People Can Fly). Gra warta polecenia jak nic. Czekam na GoW2 z niecierpliwością Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Człowieku! Gears Of War rządzi! Nieraz już przeszedłem tę grę. Wysoka grywalność, brak monotonii, innowacja rozgrywki no i w końcu świetna optymalizacja (dobra robota chłopaków z People Can Fly). Gra warta polecenia jak nic. Czekam na GoW2 z niecierpliwością Potwierdzam, grało się wyśmienicie Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Gow podobnie jak UT2k4/UT3, COD etc. to tytuly ktore swoje prawdziwe mozliwosci jesli chodzi o grywalnosc pokazuja dopiero w trybach multi gdzie trzeba miec troche pojecia o grze. single player jest ok na pare godzin zabawy. ja ok. 4 lata gralem w UT2k4 w jednym z lepszych polskich klanow i powiem tyle - mimo uplywu czasu to sie nie moze znudzic pozdrawiam Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 gra jest prześwietna : może pogramy tak wszyscy na multi 4v4? mój nick to Marcin1UKPL Link to post Share on other sites
SlaV0 0 Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Właśnie zaczynam tę grę od nowa chyba już 5 raz GoW wymiata! Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Jest patch do polskiej wersji jakby kto chciał. http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1968 Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 widze tu tyle dobrych opisow o tej grze ze moze sobie kupie Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 wlasnie dorwalem gow i powiem tak pierwsze wrazenie slabe po jakims czasie grania zlapalem wczute z tymi oddzialami alfa i delta jak doszedlem do berserkerki to pomyslalem sobie to jest to czego oczekuje od tej gry super gierka na prawde polecam warta tych 5 dych Link to post Share on other sites
Markez 0 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No w koncu znalazlem jakis temat o tej gierce:) Ja mam z kolei pytanie. Czy Gears of War i Gears of War 2 beda chodzily plynnie na moim kompie (konfig w profilu), w rozdzialce 1680x1050, z lekko podkreconymi bajerami? Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Gears od War 2 na jakiejkolwiek PeCetowej konfiguracji chodzić nie będzie bo po prostu go na PC nie i z tego co wiem nie będzie. GoW chodzić powinien, ale czy w takiej rozdzielczości i z "podkręconymi bajerami" to wątpię. Link to post Share on other sites
pilz-e 0 Napisano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 zjadło mi save'y... podobno to częsta przypadłość tej gry :| (Windows live??) Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 pilz-e - nic na to nie poradzisz, też mi się to zdarza mimo patcha nie grałem w tę gierkę ze dwa miechy teraz, sprawdzę jutro czy mam savy Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 przeciez ta gra nabiera sensu dopiero bo wlaczeniu opcji multipalyer, tak samo jak UT3 czy inne ... Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 GoW skończyłem parę dni temu a kupiłem właściwie przypadkiem bo nie było jeszcze nowego Riddicka w sklepach. Mimo że giera już dosyć stara to trzyma fason. Fajne intuicyjne sterowanie, niezła oprawa (mimo upływu czasu) i bardzo miodna rozgrywka. Wszystkim, którzy jeszcze nie grali polecam, obowiązkowa pozycja. Natomiast jak jest z graniem na sieci? Czytałem, że pełny multi wymaga konta "gold"? Czy to normalnie działa w Polsce czy trzeba zakładać konto podając zagraniczny adres? Link to post Share on other sites
Recommended Posts