Skeletor 1688 Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Również jestem za rozszerzeniem liczby statusów do 10. http://img844.imageshack.us/img844/350/cinemagraphcollection5t.gif 5 Cytuj Link to post Share on other sites
blacklizard 188 Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 1. Rozszerzenie "Najnowsze tematy" do 10. 2. Wprowadzenie "Ostatnie posty" na forum w identycznej formie jak jest teraz z najnowszymi tematami (wyświetlane tylko kilka pierwszych słów). Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Kilka słów urwanych ze zdania nic nie wniesie. Lepiej wprowadzić "Najbardziej gorące dyskusje" (swoją drogą ciekawie to brzmi :wariat:). Cytuj Link to post Share on other sites
blacklizard 188 Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 @piterrrxd Oczywiście nad tymi kilkoma wyrazami byłaby też nazwa tematu w którym jest ten post, a kilka słów to tylko nic nie znaczący pogląd. Nazwa działu "Ostatnio komentowane tematy" lepiej brzmi. Cytuj Link to post Share on other sites
Battlefist 148 Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Ja nie wiem co wy macie do tych reklam.Te ktore sa tutaj, nie dosc, ze sa tematyczne, to jeszcze bardzo estetyczne.Np. reklama plyt glownych w tle forum imho daje lepszy efekt niz jak ich tam nie ma. A rachunki z czegos trzeba oplacic, tak bylo, jest i bedzie, chyba ze ktos chce prowadzic forum dla 100 uzytkownikow o Pokemonach na phpBB by Przemo... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lightning 61 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ja sam zaproponowałbym coś w stylu TOP5 (a może i 10?) najpopularniejszych artykułów pojawiających sie na stronie głównej z ostatniego miesiąca (oczywiście dotyczącego sprzętu, a nie np. Windowsów 8). Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 A ja wam proponuję dać wpis powyżej aktualizacji statusu o tym, że nie można wstawiać linków do allegro i własnych propozycji sprzedaży... To co się tu wyprawia to jest niemożliwe, nikomu nie chce się zajrzeć do regulaminu. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 A nie lepiej oskryptować to jako zwijana zawartość ?? Ostatnio projektowałem layout i tam właśnie to zastosowaliśmy, a w tedy główne boxy forum się rozszerzają Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Przecież jest . http://screenshu.com/static/uploads/temporary/cz/jq/qj/cwm9fy.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Ranking 3d marka pierwsza 10tka xD 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ale nie o takie zwijanie mi chodziło, zrobić dodatkowy pasek/box od zwinięcia/rozwinięcia by to jakoś wyglądało a tak to mało widoczne jest rozwinięcie ... Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) A może małe logo servera BF, co by zobaczyć czy ktoś jest? Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez KtosCos Cytuj Link to post Share on other sites
Sincerite 208 Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Największa reputacja w danym dniu. Najlepszy pomysł. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Sporo fajnych pomysłów tu zamieściliście - mam nadzieję, że administrator wykorzysta choć kilka z nich Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Dzięki za propozycje, postaram się zrealizować te, które są możliwe, stay tuned Cytuj Link to post Share on other sites
Tomek Wilczyński 222 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 proponuję dodać jakiś box z najnowszymi wpisami z blogów. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Dziś do paska bocznego na stronie głównej dodane zostały okienka z najaktywniejszymi użytkownikami dzisiaj, najpopularniejszymi tematami z ostatnich kilku dni oraz ostatnimi wpisami na blogu. Ilość statusów została również rozszerzona do 10. A to jeszcze nie koniec, miejsca trochę zostało, więc planujemy kolejne zmiany. Co o tym sądzicie? 5 Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Osoby zbanowane i odliczanie do wygaśnięcia bana. Chciałbym wiedzieć kiedy wróci makler i przygotować sobie odpowiednie środki na uspokojenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Zmiany moim zdaniem bardzo dobre, idące we właściwym kierunku. więc planujemy kolejne zmiany. Można zapytać, jakie? Jak można to pytam i proszę o odpowiedź Chciałbym wiedzieć kiedy wróci makler i przygotować sobie odpowiednie środki na uspokojenie. Prędzej niż myślisz, chyba że się obrazi jak dip i kapucynek Cytuj Link to post Share on other sites
witchking22 33 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Polecam zmienić kolejność tych boxów. Mało mnie interesuje kto najwięcej dzisiaj napisał, a najnowsze tematy wydają mi się być ważniejsze. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Sincerite 208 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Adminie, nie znajdzie się jakaś wtyczka umożliwiająca użytkownikowi samodzielną modyfikacje sidebar'u? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 W sensie kolejności? Myślę, że to da się zrobić Cytuj Link to post Share on other sites
witchking22 33 Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Zmiany jak najbardziej na plus, jeśli będzie można modyfikować prawą stronę forum lub będzie w innej kolejności. Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez witchking22 Cytuj Link to post Share on other sites
Sincerite 208 Napisano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) W sensie kolejności? Myślę, że to da się zrobić Tzn. bardziej mi chodzi o jakiś przycisk np. w profilu, gdzie każdy mógłby ptaszkami zaznaczać i odznaczać co tylko chce, no i kolejność zmieniać to też dobra myśl Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Sincerite Cytuj Link to post Share on other sites
witchking22 33 Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Widzę, że można przenieść box'y w dowolnej kolejności. Od razu lepiej :-) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts