dario83 33 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Ja wysyłam ok 100 paczek w miesiącu, odbieram zdecydowanie więcej. 99% to paczki z/do firm. Nie wiem czy jest to skala przemysłowa, ale na większości nie ma wypełnionego tego "pola". Zresztą nie chodzi tu o przepychanki słowne, tylko o zwrócenie uwagi na wybieranie odpowiednich sprzedających z pewną historią. Wiele osób myśli, że jak kupi z OLX za pobraniem to są zabezpieczeni w razie oszustwa, a niestety tak nie jest. Ja chcę tylko przestrzec ... kubbak chyba też Cytuj Link to post Share on other sites
hakkerLP 1 Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Polecam użytkownika skapskiadi Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Polecam kupującego http://forum.benchmark.pl/user/24348-kiepski/szybka wplata i dobry kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
ernig 2986 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 polecam kupującego viscaelbarca dobry kontakt, szybka wpłata Cytuj Link to post Share on other sites
skapskiadi 870 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Polecam użytkownika skapskiadi Ja również polecam hakkerLP http://forum.benchmark.pl/user/91385-hakkerlp/ Dla jasności, ja sprzedawałem, on kupował Cytuj Link to post Share on other sites
grip3r 4 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Polecam użytkownika skapskiadi . Dobry kontakt i towar odebrany osobiście Cytuj Link to post Share on other sites
skapskiadi 870 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Również polecam grip3ra jako kupującego Cytuj Link to post Share on other sites
wistak98 26 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 I ja polecam skapskiadi towar zgodny z opisem i dobry kontakt Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17812 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 AKTUALIZACJA / lista do pobrania w pierwszym poście. Cytuj Link to post Share on other sites
skapskiadi 870 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Również polecam użytkownika wistak98 jako kupującego, szybka wpłata http://forum.benchmark.pl/user/94973-wistak98/ Prośba do moderatora, ktoś kiedyś polecił mnie jako kupującego i nie ma mnie niestety na liście z polecanymi kupującymi, jeśli można przy następnej aktualizacji dopisać to byłbym wdzięczny Mowa o poście #60 na samym dole 3 strony. Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Polecam sprzedającego ProrokK , bezproblemowo i poza allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17812 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 ktoś kiedyś polecił mnie jako kupującego Faktycznie, znalazłem takiego posta. Uzupełnię listę. Cytuj Link to post Share on other sites
mayster23 112 Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Polecam sprzedającego korniszon_pl ,kupiłem od niego i5 4690K,procesor nowy,wysyłka za pobraniem.Wszystko jak najbardziej na plus Cytuj Link to post Share on other sites
nimfek121 194 Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Polecam patryk0493 jako kupującego, szybka wpłata i dobry kontakt. Cytuj Link to post Share on other sites
arronn 15 Napisano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Nie polecam. http://forum.benchmark.pl/user/53391-dragonhunter/ Brak dysku i pieniedzy za niego . Cytuj Link to post Share on other sites
dragonhunter 3 Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Zrobiłem Ci zwrot w Piątek, więc bardzo proszę nie rzucaj się. Skoro wyszedł ode mnie w piątek to będzie u cb w poniedziałek. Najpierw szanownie nie podałeś nr konta (chociaż wiedziałeś że zwrot będzie robiony i mogłeś się domyślić że skoro nie proszę o nr konta to zwracam na to z którego było zrobione wcześniej) i pierwszy zwrot wykonałem na konto banku a ty pod nosem się śmiałeś. Jak ktoś chce to udostępnie rozmowy PW i wtedy każdy będzie wszystko wiedział. Oprócz tego mogę również udostępnić potwierdzenie przelewu (pierwszego zwrotu), który został wykonany w dniu 13.01.2016. Zamiast załatwić jak ludzie to ty od razu wystawiasz negatyw Cytuj Link to post Share on other sites
arronn 15 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Po pierwsze zwrot zrobiłeś w niedzielę nie w piątek tak jak mówiłeś, po drugie ile można czekać na przesyłkę wpierw napisałeś 28 grudnia że może do środy się uda wysłać, później że 4 stycznia został wysłany dziś mamy 18 i dysk jakimś cudem nie dotarł . Czekałem cierpliwie jak widać , lecz ty dysków nie posiadasz inaczej dawno wszystko powinno być wyjaśnione . Cytuj Link to post Share on other sites
dragonhunter 3 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Lepiej wiesz kiedy zrobiłem zwrot ? No śmieszny jesteś. Nie mam ochoty na dyskusje z takimi ludźmi jak ty. Pieniądze masz zwrócone, wszystko załatwione. Dysków nie posiadam ? Kolejna rzecz którą wiesz lepiej ode mnie Wszelkie rzeczy na swoją obronę mogę przedstawić, nie mam nic do ukrycia. Zwrot zrobiłem w piątek po 14 więc nie było szans na to, żeby w ten sam dzień został zaksięgowany u ciebie. I tak jak pisałem wcześniej pierwszy zwrot wykonałem 13.01 i na to też mam dowód, ale ty zamiast napisać że przelew robiłeś z innego konta/bezpośrednio w banku to jeszcze mnie wyśmiałeś i stwierdziłeś również że go nie zrobiłem. Cytuj Link to post Share on other sites
arronn 15 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Nie chce mi się kłócić z Tobą , nie wiem za kogo się uważasz . Każdy spojrzy na to z innej strony ja opisałem jak to wygląda. Ja po prostu nie polecam Cie jako sprzedającego . Cytuj Link to post Share on other sites
tomo27 3209 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Nie wiem jak to ująć, ale dostałem paczkę od usera Kopenhaga, a to dlatego, że moja dziewczyna dzwoniła po całej poczcie, do kogo tylko się da, aby paczkę do mnie wysłali. Musiałem tylko zapłacić 22zł za ponowne wysłanie. http://screenshu.com/static/uploads/temporary/eb/ma/hm/fiqmxg.jpg http://i.imgur.com/U4MbCUO.jpg Edytowane 19 Stycznia 2016 przez t9muś Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Nastąpi jakieś sprostowanie w takim układzie czy raczej nie? Pytanie czy reszta otrzymała towar... Cytuj Link to post Share on other sites
sebbo98 658 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Nie. Cytuj Link to post Share on other sites
tomo27 3209 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Nastąpi jakieś sprostowanie w takim układzie czy raczej nie? Pytanie czy reszta otrzymała towar... Gdyby paczka została w Koluszkach to już bym jej nie otrzymał, to tam trafiają wszystkie paczki niedostarczone, a następnie są wystawiane na aukcjach. Nie rozumiem czemu koleś jej nie odebrał u siebie z poczty, nie nadał ponownie, nie wiem czemu kontakt się urwał, cieszę się jedynie z tego, iż paczkę otrzymałem i szkoda mi innych, którzy ich już zapewne nie dostaną. Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Plusik dla policeman'a super szybka wysyłka. Polecam Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Gorąco polecam Pepis - wymarzony kupujący, świetny kontakt, błyskawiczna wpłata. @up Dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts