Cybul2 1 Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Niestety sprawdziły się wszystkie moje przypuszczenia i obawy, których nabrałem grając w demo Aliens vs Predator. Często nie zgadzam się z recenzjami zamieszczanymi w serwisie Game Spot ale tu chyba mają sporo racji. Wygląda że Rebelion zaserwował nam kolejny gniot. A miało być tak pięknie http://www.gamespot.com/ps3/action/aliensvspredatorworkingtitle/review.html Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Niestety...ja się bardzo rozczarowałem po demówce Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 W każdą część prawdziwy fan zagra Ja tam w AvP zawsze liczę na dobrego singla Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Na PCLab lepiej się o niej wypowiadali http://pclab.pl/art40532.html Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 15 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 akurat gamespot jest bardzo miarodajny, pclab wręcz przeciwnie Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Jeszcze by się przydała recenzja z gametrailers, mam nadzieję ze ukaże się na dniach ale po recenzji na Gamespot to już raczej tej gry nie kupię. Link to post Share on other sites
Gonzo 1 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mam nadzieje, że benchmark poczeka na finalną wersję i będzie testował grę w DX11 , a nie tak jak inne niecierpliwe portale w DX9 :> Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mam nadzieje, że benchmark poczeka na finalną wersję i będzie testował grę w DX11 , a nie tak jak inne niecierpliwe portale w DX9 :> A czy grafika coś zmieni jeśli gra jest słaba i ma beznadziejne sterowanie. Ja wątpie ... A tak w ogóle to też mam nadzieję że będzie jakiś mały teścik na benchmarku. Tak recenzje dotyczą wersji na konsole ale grając w biedne demo na pc miałem wrażenie że ten element jest niedopracowany. Totalny chaos grając alienem i predatorem. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mi się widzi, że testowana gra to byłą wersja na konsole swoją drogą :> więc co tu można o sterowaniu mówić Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ja jej nie kupię dlatego,że demko zepsuło mi bardzo opinie o tej grze. Link to post Share on other sites
Gonzo 1 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 PCLab testował zwykłą wersję (tzn. tą dla prasy DX9) Pan o nicku "adivxv5" podał link do ich recki: http://pclab.pl/art40532.html Osobiście po cichu liczę, że wersja finalna będzie jeszcze ładniejsza i ,że zostaną dopracowane wszelkie błędy W końcu to Alien vs. Predator Edit: Zwykłą czyli przeznaczoną na PC - zapomniałem dodać. Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Już jutro za pewne dostępna w autoryzowanych sklepach T...., forum pe.... , oraz pobie....24 ;D Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Grzesiek,ty pewnie co chwile odświeżasz te strony i patrzysz czy już wrzucili Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 nie tam właśnie ostatnio chłopaki coś mało się starają zwykle gry były tydzień przed premierą a teraz trzeba czekać !!! Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 mnie tam giera sie bardzo podoba Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Już jutro za pewne dostępna w autoryzowanych sklepach T...., forum pe.... , oraz pobie....24 ;D nie tam właśnie ostatnio chłopaki coś mało się starają zwykle gry były tydzień przed premierą a teraz trzeba czekać !!! Piratek Nie przesądzajmy poczekajmy na finalną wersję produktu, to co testowały redakcję nią nie były, zapewne oprócz zablokowanego DX11 miały pewnie inne niedociągnięcia. Co prawda sterowanie ajleniem jest skopane, ale po głębszym treningu idzie się przyzwyczaić. Ja w tej grze po demie nie widzę nic takiego bardzo złego. No cóż innym może się podobać a innym nie. Fakt faktem czekam na recki oficjalnej pełnej wersji, potem się zobaczy czy sięgnę po grę czy nie Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 juz na torrentach jest ale crap sciagac pirata tak fajnej gry Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Wiela kosztuje w jakiś najtańszym miejscu? Po przyjeździe muszę zagrać Link to post Share on other sites
cichy81 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ja już na siłe starałem się pograć trochę w to demo ale to jednak nie to. Podziękuję Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 a mnie wlasnie demo przekonuje grafa lipna ale to mi nie przeszkadza i Predator Wymiata Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Właśnie: Zbalansowanie postaci wg. mnie w demie jest do d... Grałem aby predziem bo tylko nim można wygrać (wg.mnie) Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Mnie szczerze mówiąc nie dziwi, że Predator jest ZNACZNIE lepszy od pozostałych, że tak to ujmę, ras. Link to post Share on other sites
cichy81 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ja myśle że do deathmatch'y każdy na kaźdego macie rację. Ale do team deatchmatch jakby zebrać ekipę obcych może nie było by tak źle. Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 haha nie no tera to mnie dobiliscie alienem tez mozna wygrac nawet czlowiekiem tylko trzeba znac sztuczki kazdej z ras Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Rasy są tak poukładane, żeby gra miała swój realizm. Bo przecież ajleń nie jest postacią stworzoną do otwartej walki, on się czai, atakuje z ukrycia, jego zaletami jest spryt, szybkość, przebiegłość itp. Marines, to typowy walczak, sieka z broni palnej do wszystkiego co się rusza, zwykło mięso do pożarcia, w starciu 1:1 z bliska bez szans, w starciu na dystans z przewagą. Predzio = łowca, poluje z ukrycia w starciu 1:1 wygrywa. To powinno być chyba jasne, jeżeli ktoś myśli, że każda rasa powinna mieć takie same atuty to jest w błędzie to jest próba wyważania ras. Nie każdą postacią gra się tak samo, po prostu trzeba nimi się nauczyć poruszać, nie każdemu też każda rasa przypadnie do gustu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts