JacobX14 78 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 może i jest stary, ale to wciąż świetna gra Pamiętam czasy świetności serwerów Apocalypse, czy HellGround : Link to post Share on other sites
heewit89 18 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Szczerze nic ciekawego w tej grze nie ma Mnie nie wciągnął nic a nic PvP lipne (w porównaniu do mojego GURU L2), questy z tyłka, graficznie paskuda ;p No ale każdy lubi co innego i ma inne preferencje względem gier Ja osobiście nie wiem czy po TSW uda mi się przeskoczyć na inny tytuł, no chyba że będzie tak samo klimatyczny i zróznicowany pod każdym względem. Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Heh, aż tak dobre? Ja tak miałem z Mount & Blade oraz Gothicami, do tej pory uważam za jedne z najlepszych gierek ever. Szkoda że universum Gothic jest zbyt małe aby zrobić porządny MMO. A M&B byłby ciężko do zrobienia, bez magii, potworków i innych to zbyt zróżnicowany by nie był. Ale własnie taki M&B jako MMO byłby kozacki. Wyobraź sobie, oczywiście zmieniona mechanika, a nie latanie po mapie pionkiem, tylko powolne latanie samemu, potem kupno konia, ekwipunku. Oczywiscie odpada losowość map, bo byłaby jedna cała, mape odkrywać samemu i najlepiej żeby byli kartografowie rysujący mapy i sprzedający(opcja robienia złych map ), na początku tylko wybrać frakcje do której należysz, i latasz po mapie sam, a potem zbierasz sie w armie z kimś i przejmujesz zamek, proste lvl-owanie po zabijaniu zwierząt, ścinaniu drzew, kopaniu rud kowalstwa itd.. Co sądzisz heewit, przeszło by coś takiego?? Lecimy z tym do CDP ? Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Szkoda że universum Gothic jest zbyt małe aby zrobić porządny MMO. Zawsze można zrobić tzw remake gry z rozszerzeniem świata, nieprawdaż? Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Tak, ale jeśli wierzyć temu co pisali na "pluto"(stronka gości od PiranhaBytes) to Gothic kończy się na Khorinis, kontynencie Myrtany, i paru innych wyspach -.-, choć wątpię w taki idiotyzm, na dłuższą mete ciągneli. Gdyby nawet było MMO na tak małym powierzchniowo świecie, bez żadnych nowych potworków, więcej opcji Role-Playing niż gdzie indziej(typu kowalami byliby gracze, i żeby nimi być musieli by kupić/zbudować warsztat, z swoich materiałów, co by trwało chwile, ktoś kto byłby budowniczym musiałby tam jakoś to zaakceptować lub nawet wykonać jak w Minecrafcie , gra byłaby trudna, często aż wkurzała by, ale ludzi wciągało by to Farmienie I takie Shopy jak w Metinie2, tylko że byłyby stragany do wynajęcia i tak wykładać No i polowania na zwierzaczki, aby zdobyć lvl-e, bardzo prosty system, a umiejętności rozwijały by się wraz z biegiem czasu i oczywiście używaniem danych rodzajów broni czy robienia czegoś, można by dodać mounty jakieś. W sumie tylko konie, bo za dużo fantastyki to kijowo. Mapy były by jakby "interaktywne", bo gracze sami mogli by zakładać miasta, budując w nich jako budowniczy, oczywiście farmy do pożywienia też musiały by jakieś być I co Igorrodz zagrałbyś w takie coś?? Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 I co Igorrodz zagrałbyś w takie coś?? Szczerze? Nie Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Czyżbyś nie grał w gry ????? Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Grać to gram, bo dlaczego nie, skoro lubię? Ale w takie coś to... hmmm... hmm... Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Dobra, to porzucam moje plany przejęcia internetu tą gierką W sumie zaraz po wymyślaniu tamtego posta skończyłem BioShock-a Infinite, powiem szczerze, że dawno mnie żadna gierka tak nie zaskoczyła Świetne i wciągające, choć i czasem się zanudzić można było. Link to post Share on other sites
Recommended Posts