Kobart 21 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Jakie Polecicie gry na komputer multiplayer sieciowa MMO. Chodzi mi o takie gry jak Tera Online tylko ta gra mi nie wejdzie więc poprosze takie gry co mają takie wymagania sprzętowe jak World Of tanks. Procesor 2.9Ghz 2 rdzeniowy Ram: 4Gb Karta Graficzna: Gainward Gf 9600GT 1024MB Link to post Share on other sites
browarpll 109 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) War Thunder BF online NFS online Edytowane 1 Maja 2013 przez browarpll Link to post Share on other sites
Kobart 21 Napisano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Chodzi mi bardziej o takie fantastyczne. Gdzie są rasy i klasy np: Rasa:Elf Klasa: Mag Link to post Share on other sites
browarpll 109 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Aion tyle że klient waży 18gb LoL Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Neverwinter, o proszę: http://forum.benchmark.pl/topic/81479-neverwinter-gra-mmorpg-temat-og%C3%B3lny/ Link to post Share on other sites
Kobart 21 Napisano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Aion tyle że klient waży 18gb Wejdzie mi to na komputer?? Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 TERA też ci wejdzie, a ty płaczesz że niby nie Zarówno AION jak i TERA mają dośc stare silniki, wiadomo nie będzie to śmigało 60 fps na ultra, ale może nawet na średnich ci pójdą : Jeśli ci nie pójdą, to spróboj pograć w Tibie, albo Metin2 Link to post Share on other sites
Kobart 21 Napisano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 JacobX14 źle napisałem z procesorem. Mam 2Ghz*2 procesor więc wątpie. czyli 4Ghz Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Tak czy siak, TERA jest na Unreal Engine 3, który powstał gdzieś w momencie świetności tego proca, dla pewności podaj jego model(procesora). U szwagra na Athlonie 2x 2.2 + GT9600 i 2gb ram, odpaliłem TERA na niskich, i stabilnie 45 fps. A AION chodził na niskich coś koło 35 fps, ale nie spadał poniżej 30, no chyba że jakaś mocna walka była, co w tym MMO nic nie robi zbytnio. Link to post Share on other sites
Kobart 21 Napisano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 ja mam procek Actina DDR2048 P3900 OEM Ej wejdzie mi World of Warcraft?? Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Mam 2Ghz*2 procesor więc wątpie. czyli 4Ghz Nie masz w sumie 4GB bo tak się nie liczy. Jak w garażu masz dwa auta to też sumujesz ich prędkość? ja mam procek Actina DDR2048 P3900 OEM Aby na pewno to jest nazwa procesora? Link to post Share on other sites
Wolwgang 57 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Z taką konfiguracją nie wróżę ci grafia w fullHD jednak od siebie polecam Guild Wars 2 (sam gram i jest genialna) powinno ci stabilnie śmigać na mniejszych wymaganiach. Jeśli chcesz jakichś info o grze to pisz w temacie Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 No z tym prockiem to pojechał To może spróbujmy inaczej: -stronka do sprawdzenia czy gra ci wejdzie. Wpisz grę i od razu poda ci prawdopodobnie twoje podzespoły, choć na tej stronce nie byłbym pewny, ale zrób screen co ci wyszło i podeślij go tutaj btw. tą stronke odpalasz Explorerem, przynajmniej z mojego doświadczenia nie dało się odpalić tego na niczym innym. Link to post Share on other sites
venedet 34 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Od siebie proponuję gre Last Chaos http://lastchaos.gamigo.com/pl/ Trochę się w to gierczyło kilka miesięcy temu. Ma małe wymagania sprzętowe. Link to post Share on other sites
Viktor 30 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Może Ragnarok Online 2. Miał premierę na Steam 1 maja. Link to post Share on other sites
xamarx 27 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 https://eu.4game.com/lineage2pl/play/?client-app=v2 Lineage 2 .. oficialny PL Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 venedet, co do LastChaos, polskie serwery są prawie puste, jedyne co można by próbować na ogólnoświatowych, o ile takie istnieją. Ragnarok Online 2 ciekawy tytuł Link to post Share on other sites
Kobart 21 Napisano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 btw. tą stronke odpalasz Explorerem, przynajmniej z mojego doświadczenia nie dało się odpalić tego na niczym innym. Tylko ja nie mam tej przeglądarki bo to syf. JacobX14 http://fotozrzut.pl/zdjecia/41a0f8ebce.jpg To jest Lineage II Takie coś mi wyszło. Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Explorera każdy ma, bo to jest wbudowana przeglądarka w systemie Windows. Wyszło ci : Aby przeanalizować twój komputer i wyświetlić wyniki, najpierw musimy dowiedzieć się o twoim sprzęcie. Patrz opcje poniżej: Automatyczne wykrywanie Najszybsza i najprostsza metoda, blablabla, wymaga wtyczki, upewnij się że masz zainstalowaną najnowszą Jave, i guzim Rozpocznij wykrywanie. Aplikacja na komputery(nie wiem dokładnie jakby to przetłumaczyć, chodzi o to że ogólnie będziesz miał aplikacje od tej stronki, bez odpalania jej powie ci czy pójdzie). Nie jest do tego wymagana Java, no i guzik do pobrania I 3 opcja to obczajenie wymagań tejże gierki, czyli proste dane z manuala danej gry. Link to post Share on other sites
Kobart 21 Napisano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Czyli musze pobrać jave najnowszej wersji? Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 W sumie to wątpię czy koniecznie najnowszą, ale zawsze lepiej mieć jak najaktualniejszą Jave Zawsze można spróbować, a w razie gdyby coś nie działało spróbować ściągnąć nowszą wersję. Link to post Share on other sites
Kobart 21 Napisano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Dzięki. Ej a Lineage II wejdzie mi na komputer?? Link to post Share on other sites
JacobX14 78 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Nie powinno być problemów. Gierka która w minimalnych ma 1 rdzeniowy procesor Jeśli ktoś pomógł to po prawej stronie postów są takie zielone strzałeczki Link to post Share on other sites
Kobart 21 Napisano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Czyli komuś na komure wejdzie ta gra kto ma np 1,5Ghz x 2 ??? Link to post Share on other sites
BlueSky 2 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Co to w ogóle za wyrażenie "wejdzie mi na komputer" ? To teraz komputery już "nie spełniają wymagań gier" tylko gry "włażą na komputer" bądź nie ? Pisz po polsku. A mmo to specyficzne gry ze specyficznymi wymaganiami i np taka Tera potrafi zamęczyć pc z i5 i kartami pokroju gtx660Ti przy mass pvp albo nexusach. Tak samo jest z L2 bo niby gra pójdzie na słabym sprzęcie ale już na castle siegach i pvp zobaczysz pokaz slajdów. Mimo to L2 powinno Ci działać nieźle ale nie wiem jak będzie na masówkach. Link to post Share on other sites
Recommended Posts