Skocz do zawartości

Dyskusja na temat okazji cenowych

Recommended Posts

Jak nie masz numeru seryjnego na fakturze, a dostajesz KSERO to nie wiem czy nie będzie problemu... Z oryginałem pierwszy właściciel nie będzie miał problemu, ale kolejny z KSEREM już może mieć.

Tym bardziej, że sprzedający nawet nie raczył odpisać na moje pytanie dotyczące numerów seryjnych...

Edytowane przez The-Wraith

Jak nie masz numeru seryjnego na fakturze, a dostajesz KSERO to nie wiem czy nie będzie problemu... Z oryginałem pierwszy właściciel nie będzie miał problemu, ale kolejny z KSEREM już może mieć.

Tym bardziej, że sprzedający nawet nie raczył odpisać na moje pytanie dotyczące numerów seryjnych...

Możesz podać źródło tych rewelacji? 

Ogólnie to pierdoły gadasz. Kopia czy oryginał - nie ma żadnego znaczenia. 

Może mi ktoś powiedzieć coś o tej licytacji ktoś próbuje kogoś okraść czy co http://allegro.pl/xfx-radeon-r9-280x-3gb-384-pci-e-double-black-bcm-i4335749556.html

Jak dla mnie ta licytacja i inne jego licytacje wyglądają bardzo dziwnie (daje w licytacji kilka sztuk i nie wiadomo czy kupujesz 5 sztuk czy jedną)

Wygląda to na jakiś przekręt albo po licytacji otrzymam maila karty zostały już sprzedane.

Chyba że to jakieś podróbki

to co napisałeś jest trochę nie logiczne chyba ci się coś pomyliło "Np. licytujesz 3 szt. za 1000 i ktoś dwie za 950 zł. Aukcja się kończy i płacisz 950x3 (2850)." chyba 3000

Czyli jak np. 5 osób licytuje po 1 sztukę to wszyscy co licytowali dostaną 1 sztukę po cenie jaka wylicytowali(1 dal 900 2 dal 800 3 dal 750 itd)???

Nie.

Poczytaj regulamin licytacji wielo-przedmiotowej.

Po zakończeniu licytacji wszyscy płacą kwotę która jest najniższa. Czyli tak jak napisał Webciu

Czyli jeżeli ostatnia osoba wygrywająca licytację dała np 100,00 a pierwsza 200,00 to wszyscy płacą po 100,00 za każdą sztukę.