Skocz do zawartości

Recommended Posts

2 godziny temu, BlackCoffe napisał:

To jakaś niedzisiejsza bo widzę w facetach człowieka a nie portfel z penisem :P

To jesteś kosmitka z innego układu we wszechświecie, może cię wyrzuciło ze statku obcych przez przypadek :P :P 

Jak dziewczyna niby myśląca mówi jesteś fajny, miły, delikatny, ale mi się nie podoba to aż się ręką ściska w granat i w nią rzucić :P :P Tylko szkoda granatu.

2 godziny temu, BlackCoffe napisał:

To jakaś niedzisiejsza bo widzę w facetach człowieka a nie portfel z penisem :P

Może miałaś na myśli penis w portfelu? :majkel:

• Haha 2
33 minuty temu, Arnold napisał:

To jesteś kosmitka z innego układu we wszechświecie, może cię wyrzuciło ze statku obcych przez przypadek :P :P 

Kto wie? :P

33 minuty temu, Arnold napisał:

Może miałaś na myśli penis w portfelu? :majkel:

To by było makabryczne :P 

• Popieram 1
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
15 minut temu, ALF napisał:

Mało poważnie by wyglądał na rejonie w takim kompletnym umundurowaniu i pozostali napotkani kompani mogliby śmieszki sobie robić :D

Zdarzają się na osiedlu yorki w kurtkach z kapturkami z futerkiem więc szczyt obciachu już został dawno osiągnięty :P

• Haha 1
3 godziny temu, BlackCoffe napisał:

Zdarzają się na osiedlu yorki w kurtkach z kapturkami z futerkiem więc szczyt obciachu już został dawno osiągnięty :P

Kiedyś na Animal Planet oglądałem jak dla papugi zrobili majtki, żeby jak lata po domu nie srała wszędzie. a dla kota czapka z pomponem oraz stringi dla kotki :D  :P

Apropo. Nie trzeba Animal Planet, żeby zobaczyć jak an śniegu kot ojciec gwałci kotkę córkę. :P Wystarczy wyjec przez okno na taras i mamy Life is brutal w pełni Live.

• Haha 2
3 minuty temu, jozek23 napisał:

Mi zajęło 1,5 godziny a znowu sypie .

Dlatego policzyłem na szybko że może poczekać do jutra ;) Tym bardziej że piesze wycieczki z plecakiem to dla mnie bardziej nagroda niż kara.

Edytowane przez zbiku90
  • Lubię to 1
Godzinę temu, jozek23 napisał:

nie da się wyłączyć ESP

Borze pobłogosław stare, dobre analogowe gruzy w których wszystko zależy od skilla, a nie od widzimisię jakiejś elektroniki. U mnie wjazd ma lekko 20% nachylenia, po zgrubnym odśnieżeniu, lekkim rozpędzie z "asfaltu" i na dobrych zimówkach Hondzina wdrapuje się jak wiewiórka na drzewo. Amen.

• Lubię to 2