crazybob 0 Napisano 16 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam! Grał ktoś w tę grę na PC? Jak wrażenia? Zastanawiam się czy jechać dzisiaj do Media Markt i kupić? Lepsze to od ostatnich NFS? Wiem, że na X pudełko było super, ale ciekawi mnie jak im to wyszło na PC Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 16 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013 ... e_Box.html może to pomoże ci dokonać wyboru. Pzdr. Link to post Share on other sites
pilz-e 0 Napisano 16 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 wg. mnie gra jest nieco przeceniona oglądając kilka lat temu klipy z gameplayu etc, gra wydawała sie interesującym kąskiem, oczywiście po za zasięgiem pctowców powiem, że trochę mnie Burnout rozczarował... wiem, że to arcadówka i nie wymagam ultra-realistycznego modelu jazdy ;] dobrze, że producenci poszli w drugą stronę niż zazwyczaj po prostu przystępna wyścigówka, na odprężenie mam już licencję C czy tam B a gra wydaje mi sie cholernie łatwa, z palcem w d* i jedną dłonią obsługując analog można wygrać wyścig obawiam sie, że to gra na kilka dni, bo śmierdzi sztampą - kilka pobocznych misji np. bilboardy do rozwalenia, wyścigi usiane po mapie motyw z mapą podobny do TDU, a jednak lokacje wg. mnie są jakieś nijakie i martwe, mogli dorzucić więcej przypadkowych samochodów, korki uliczne itd., chociaż na czas wolnej jazdy po Paradise City.. może nie chcieli obciążać sillnika gry, trochę szkoda że samochody nie mają modeli kierowców w środku ot przyjemna gra, nie utruwająca życia kosztami napraw samochodów, re-startami wyścigów, chamskimi zagraniami ai itd. może online jest ciekawiej dodam, że polski dubbing - okropny, bardzo irytujący koleś, który na siłę próbuje być, że tak powiem "CooL" ("cfaniak"), po kilkunastu minutach skok do regedit i zmiana na angielski, o niebo lepiej Link to post Share on other sites
SlaV0 0 Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja tam uważam że gierka jest przyjemna i całkiem miodna (oczywiście bez przesady). Można w nią pograć i cieszyć się rozwałką na ekranie Jest także dość dobrze zoptymalizowana, jak mi się wydaje, co jest również zaletą tej gry. Takie 7/10. Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 O optymalizację się nie martwię jednak nie kupię gry, odpowiedzi w tym wątku może i mało, ale jednak przewaga z oceną gry na "średnią". Popytałem kilku kumpli w pracy i też większość stwierdziła, że gra taka sobie. Jednak kupię coś innego, tylko nie wiem co, zastanawiam się nad Mirror's Edge, chociaz nie przekonuje mnie ta cukierkowa gragika Link to post Share on other sites
Godbluff 0 Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Mam taki problem: http://img156.imageshack.us/img156/7339/beztytuuzsr.jpg Moj sprzęt to: Athlon X2 4200+ @ 2700 Radeon 3870 512MB 2GB RAM Vista 64 Z tego co wyczytałem to na takim sprzęcie powinienem mieć stałe 60 fps... A jak to wygląda w rzeczywistości pokazuje wykres. Czy ktoś wie co może być przyczyną? Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Powinieneś mieć. Może system coś w tle robi, jakiś defragmentator, skaner AV, indeksowanie. Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 powiem krótko - nie warto tracić kasy na tę grę gralem tylko ze 15 min na pokazowce i nie zachecily one mnie chocby do nastepnych 15 min Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 gra spoko dla zabicia nudy jak nie wiesz co kupic to kup Deadspace'a rewelacja Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dead Space neizly choc skonczylem na misji z dzialkiem i meteorytami - nie znosze zrecznosciowek i cierpliwosci nie starczylo a z wyscigówek to wg mnie Race Driver Grid bije na glowe Burnout Paradise Ultimate box jeszcze tylko mam ochote pograc w dirta bo ne mialem tej przyjemnosci Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 29 Marca 2009 Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Wczoraj grałem w trial. Oprócz całkiem fajnego modelu zniszczeń(ale mocno niedopracowanego), oraz fajnej grafiki z bdb. optymalizacją gra nie ma nic do zaoferowania. Znudziła mi się po godzinie. Około miesiąca temu pojechałem do MM z zamiarem zakupu gry, zainteresowałem się dwoma --> Fallout3 (80zł), oraz Burnout(120zł). Wybrałem Fallout'a i uważam go za jedną z najlepiej kupionych gier. Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dead Space neizly choc skonczylem na misji z dzialkiem i meteorytami - nie znosze zrecznosciowek i cierpliwosci nie starczylo a z wyscigówek to wg mnie Race Driver Grid bije na glowe Burnout Paradise Ultimate box jeszcze tylko mam ochote pograc w dirta bo ne mialem tej przyjemnosci Ustaw sobie mala rozdzielczosc tylko na ten moment bedziesz mial wiecej fps to gra bedzie latwiejsza Link to post Share on other sites
grynkowski 0 Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Burnout wydaje się fajny ale po bliższym kontakcie jakoś mnie do siebie nie przekonała. Trzeba lubić takie gry. Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 To kup a nie okradasz ludzi. Wiesz jak mawia się na takie zachowanie? Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 To powiedzcie mi dlaczego nie pójdziecie do Empiku, chwycicie grę i z nią wybiegniecie bez płacenia? APROPO: NIE ŚCIĄGAM NIC Z TORRENTÓW! I Wypraszam sobie takie stwierdzenia Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Bo ściągając są bezkarni, jeszcze sobie do tego ideologie dorabiają i usprawiedliwienia... I skończcie już ten temat bo cała ta gadanina jest bez sensu. Niech piraci robią co chcą - sikam na nich Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Powracajac do obecnego tematu "Burnout Paradise Ultimate Box" to jak wam sie podoba ta gra? Bardziej mnie wciagnela niz NFS ciekawie sie gra w sieci ostatnio z kumplami gralismy w trybie "Burnout Party" :mrgreen: troche beka byla ale ciekawie sie gralo Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Powracajac do obecnego tematu "Burnout Paradise Ultimate Box" to jak wam sie podoba ta gra? Bardziej mnie wciagnela niz NFS ciekawie sie gra w sieci ostatnio z kumplami gralismy w trybie "Burnout Party" :mrgreen: troche beka byla ale ciekawie sie gralo Staaaryyy.... Zagraj sobie w burnout revenge, najlepszy burnout jaki kiedykolwiek wyszedl. Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Powracajac do obecnego tematu "Burnout Paradise Ultimate Box" to jak wam sie podoba ta gra? Bardziej mnie wciagnela niz NFS ciekawie sie gra w sieci ostatnio z kumplami gralismy w trybie "Burnout Party" :mrgreen: troche beka byla ale ciekawie sie gralo Staaaryyy.... Zagraj sobie w burnout revenge, najlepszy burnout jaki kiedykolwiek wyszedl. no zale nie ma tego na pc jedynie emulator ale grafa cienka albo psp Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Gra jak dla mnie średnia, więcej przyjemności sprawiło mi rozbijanie samochodu w GTA4. Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Giera wporzo tylko brakuje mi tu najwazniejszej rzeczy Karamboli na autostradach i skrzyzowaniach dlatego nie pogralem w ta giere dluzej niz godzine Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Nie kazdemu sie ta giera musi podobac sa gusta i gusciki mi akurat fajnie sie gra w trybie on-line. Wlasnie zakupilem oryginalna CD bo wyszedl nowy patch i potrzebny byl kod rejestracyjny bo bez tego ani rusz :mrgreen: Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Nie kazdemu sie ta giera musi podobac sa gusta i gusciki mi akurat fajnie sie gra w trybie on-line. Wlasnie zakupilem oryginalna CD bo wyszedl nowy patch i potrzebny byl kod rejestracyjny bo bez tego ani rusz :mrgreen: trzeba bylo odinstalowac i potem zainstalowac bez patha Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 trzeba bylo odinstalowac i potem zainstalowac bez patha Wiem, ale ja po to kupilem oryginal zebym mogl sobie aktualizowac gre jak wychodza nowe patche takto bym nie kupywal oryginalnej gry Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 trzeba bylo odinstalowac i potem zainstalowac bez patha Wiem, ale ja po to kupilem oryginal zebym mogl sobie aktualizowac gre jak wychodza nowe patche takto bym nie kupywal oryginalnej gry he he .....ja ostatnio po kupnie nowego kompa (do grania) mam tylko 150 gb nowych gierek Link to post Share on other sites
Recommended Posts