xBlady 0 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Od kilku dni używam Firefoxa na którego przesiadłem się z chrome. Napotkałem pewien irytujący problem, a mianowicie Firefox przycina sie od czasu do czasu gdy przeprowadzam więcej operacji, ponadto zżera sporo pamięci, najwięcej ze wszystkich programów. Używam najnowszej wersji przeglądarki oraz najnowszego Flash'a. Proszę o pomoc, z góry dzięki. [url=http://imageshack.us/photo/my-images/534/menederzada.png/%5Dhttp://img534.imageshack.us/img534/4350/menederzada.png%5B/IMG] Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez xBlady Cytuj Link to post Share on other sites
Mistic92 68 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Wróć do chrome 1 Cytuj Link to post Share on other sites
szatkus 282 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Pamięcią się nie przejmuj. Firefox trzyma sporo rzeczy w cache, żeby szybciej strony wyświetlać. Podobnie Chrome. Jeśli RAMy są problemem to są specjalne, pamięcioszczędne przeglądarki do tego. Cytuj Link to post Share on other sites
xBlady 0 Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja mam 8 GB ram'u to chyba powinno wystarczyć Cytuj Link to post Share on other sites
Mistic92 68 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 A może to nie ram jest problemem tylko procesor? Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17836 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 przeprowadzam więcej operacji co dokładnie masz na myśli ? poza tym ile u Ciebie akurat zajmuje to niewiele ja mam 2 karty otwarte i jest 440MB. Cytuj Link to post Share on other sites
xBlady 0 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Przeprowadzam więcej operacji czyli zmieniam karty uruchamiam i zatrzymuje filmy, itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts